• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

yok lennnnnnnnnnnnnnnnnn ben cekmedım o cekmıs galıba

Hee temem o zmn neyse bulanık fln gördük adanalı enişteyide..
Maşallah pekte gençmiş sırnaşık şey sırnaşık şey
Şaka şaka tmm geyiği geçiorum :lepi:
Allah bi ömür mutlu etsin ikinzii cnm yan yana resimlerinizi görelimde ne kdr yakıştığınızı dha iyi anlıyalım..
Ama şmdi beylern fotolarını koyyoduk demii sırnaşık şey

Beyzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana inanmıyorum yaa ne burun war kızım sende birimi hbr werio resim eklenio diede biliosun bu kdr tesadüf olamaz ama ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey akannehir

:roflol::roflol: yok kız oft den takip ediyodum bi baktım images felan diyo hemen damladımkaydirigubbakcemile3

Tuğçe,sempatik,tatlı birine benziyor..
Ben yakıştırdım ikinizi,Allah tamamını erdirsin.. :nazar:

kız görsen awukat demessın o kadar sempatık kı cok ıyı bırı
seydam bu hafta gelemıyor yarında duruşması warmışşşş
bırde sen hastasın ıyıce dınlen bakalım dedı

saol cnm ya ben artık tıpe mıpe onem wermıorum eskıden cok tıpe onem werırdım ama ıcı 5 para etmezdı...
bu benım ıcın 10 numara bı ınsan benı sewıyorsayıyor daha ne ısteyebılırımkı

Kızım tipine önem wermene gerk kalmamışki zaten adanlı tipsiz deil Allah sana bağışlasın hoş adam şmdi söliceklerm yanlş anlaşılcak die seçerek sölemeye çalşıorumda neyse anladın sen inşallah ne demeye çalştığımı yeawriim sırnaşık şey sırnaşık şey

Hee temem o zmn neyse bulanık fln gördük adanalı enişteyide..
Maşallah pekte gençmiş sırnaşık şey sırnaşık şey
Şaka şaka tmm geyiği geçiorum :lepi:
Allah bi ömür mutlu etsin ikinzii cnm yan yana resimlerinizi görelimde ne kdr yakıştığınızı dha iyi anlıyalım..
Ama şmdi beylern fotolarını koyyoduk demii sırnaşık şey

saol cnm hepımız mutlu olalım yeter...
ewet sıradakı enıste gelsın ben açılışı yaptımsırnaşık şey

saol cnm ya ben artık tıpe mıpe onem wermıorum eskıden cok tıpe onem werırdım ama ıcı 5 para etmezdı...
bu benım ıcın 10 numara bı ınsan benı sewıyorsayıyor daha ne ısteyebılırımkı

KIZIM HEPıMıZıN BAŞI BAĞLI HATUNUM AÇIKCA DıYıM ADAM ON NUMARA TıPSıZ DEĞıL ÜSTÜNE HOŞ SIFATINA YAKIŞIR BENCE SENDE TAŞ GıBı HATUNSUN ALLAH ıÇıN DAHA NE ıSTıCEN Kı ZATEN ALLAH AYIRMASIN KIYMETıNıZı BıLıN BıRBıRıNıZıN kaydirigubbakcemile2

Kızım tipine önem wermene gerk kalmamışki zaten adanlı tipsiz deil Allah sana bağışlasın hoş adam şmdi söliceklerm yanlş anlaşılcak die seçerek sölemeye çalşıorumda neyse anladın sen inşallah ne demeye çalştığımı yeawriim sırnaşık şey sırnaşık şey

yok cnm açık söyle ben seni tanıdım nıe yanlış anlayayım kı aşkolsun öyle dusunme...saol cnm hepımızı bagıslasın

yok cnm açık söyle ben seni tanıdım nıe yanlış anlayayım kı aşkolsun öyle dusunme...saol cnm hepımızı bagıslasın

Yok yafrum senden deil şmdi gelir okurlar yanlış anlarlar sen beni anladın ama şimdi adam hoş kızımızda güzell Allah ayırmasın..
Hani dedin ya tipe fln bakmıorum die Allahtn bakmadan karşına bu çıkmş baksan ne çıkcaktı sırnaşık şey sırnaşık şey

Eee ne zmn gelcek :uhm:

haftaya perşembe gelcek cnmmmm

KIZIM HEPİMİZİN BAŞI BAĞLI HATUNUM AÇIKCA DİYİM ADAM ON NUMARA TİPSİZ DEĞİL ÜSTÜNE HOŞ SIFATINA YAKIŞIR BENCE SENDE TAŞ GİBİ HATUNSUN ALLAH İÇİN DAHA NE İSTİCEN Kİ ZATEN ALLAH AYIRMASIN KIYMETİNİZİ BİLİN BİRBİRİNİZİN kaydirigubbakcemile2

wow cok sewındım ya cok mutlu oldum walla yazdıkalrınıza saolun kızlarrrrr
saolun hepınız...
allah hepımızın bahtını acık etsın sewdıgımız ınsanlarla beraber yaşlanmamızı nasip eylesin...

sırnaşık şeysırnaşık şey tamam yazmamsırnaşık şey
gözünüzden kaçmasın dedimdi:roflol:
hepsiniz öle yacaktım uyarıyı bastın:roflol:

Senin caps lockn açık kalmş yeawrmmm uyarym dedim sırnaşık şey
La gözden kaçman mümkünmü bide o yzden yazdım dioo biz seni duyyyooozzz bağırmaa boşunaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey

Yok yafrum senden deil şmdi gelir okurlar yanlış anlarlar sen beni anladın ama şimdi adam hoş kızımızda güzell Allah ayırmasın..
Hani dedin ya tipe fln bakmıorum die Allahtn bakmadan karşına bu çıkmş baksan ne çıkcaktı sırnaşık şey sırnaşık şey

haha walla artık bakmıom kuzum ya tipe bu denk geldi sempatiksalakcinni
saol bebegım o senın güzelliğin

Back