- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
benneyaptımkibenneyaptımki giderim bak alıngan modumdayımboshayallersmile
hee sayenizde:roflol::roflol:
yok be cnmmm şaka yapıorm hg iyki geldinnnn :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benneyaptımkibenneyaptımki giderim bak alıngan modumdayımboshayallersmile
hee sayenizde:roflol::roflol:
yemeğe gittim pc kapmışlar:roflol: bide odaya priz yetmio bunun şarjı televizyon dsmart kalorifer yetmediğinden elektirik sobası:roflol::roflol:
mesajlarda edit yoktu manyak karı özelden mi ettiniz o resimleşmei...
Eveetttt msjlardan hallettk :dilcikar:
Bana küserseniz,düğünüm kötü geçsin mafoldumben
öteki konuyu aboneliklerden siliyorum kızlarguclubacismile
aferimm deniizmmmmm hoşbuldummmm:)
öteki konuyu aboneliklerden siliyorum kızlarguclubacismile
iyi şey ettinizkaydirigubbakcemile2 banane ben resim koymuom nasılsa hepinizide gördümbayanssulusmile şeyda yolucak beni:roflol:
iyi şey ettinizkaydirigubbakcemile2 banane ben resim koymuom nasılsa hepinizide gördümbayanssulusmile şeyda yolucak beni:roflol:
Nası yanee?
Allah korusun yaaaaaaaa temem temem barıştıkk ama özelden annat bari yaa çocun azına bal damlatmak gbi söledn kaçtııınnn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yaaa hepimze özelden msj mı yollck tatlım yaa offf bekle bekle geçmz süreeeeeeee akannehir
şimdi sevdiğin konuları abonelik ekliyosun ya kontrol panelindenkaydirigubbakcemile5
o konuya hemen ulaşıyosun ben diğerini silip bu konuyu ekledimhihoyyythihoyyyt
yaaa hepimze özelden msj mı yollck tatlım yaa offf bekle bekle geçmz süreeeeeeee akannehir
Aaaa sen resmini ekledin ya dünnn gördüm ben senii tam hayallerimdeki gbiydin de dedmmm :lepi: sırnaşık şey
Aaaa sen resmini ekledin ya dünnn gördüm ben senii tam hayallerimdeki gbiydin de dedmmm :lepi: sırnaşık şey
şimdi sevdiğin konuları abonelik ekliyosun ya kontrol panelindenkaydirigubbakcemile5
o konuya hemen ulaşıyosun ben diğerini silip bu konuyu ekledimhihoyyythihoyyyt
TOPLU MESAJ DENEN BİŞEY VARzemuszemus
Ben hiç öle bişe yapmıodum valla sırnaşık şey
Heh bak toplu msj denen bişey warmış napalım kızım annatmıo hatun burda sırnaşık şey
Heh bak toplu msj denen bişey warmış napalım kızım annatmıo hatun burda sırnaşık şey