"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

aklinialirimsmile buna cooooooooook sevindim ben güzel değilim zaten bebemmmmm kaydirigubbakcemile5

Sonyacım aslında boyuna göre kilon fazla değil fakat bölgesel heralde weya resimlerden öyle çıkmış çnkü yazdığna göre öle fazla bi kilon yok..
Ayrıca kendine haksızlık etme gözler maşallah

ayy teşekkür ederim cnm güzzelliğim basıma pek bela olmadı senelerdir sade ve sadece 1 tek aşkım olduğu için kimselere yüz vermedim seydacıkkkkaydirigubbakcemile5

ayy teşekkür ederim cnm güzzelliğim basıma pek bela olmadı senelerdir sade ve sadece 1 tek aşkım olduğu için kimselere yüz vermedim seydacıkkkkaydirigubbakcemile5

Güzellik göreceli bi kavramdır sonyacım..
Peşinde 1000 tane erkek olmadığı için bu senin güzel ve alımlı bi bayan olmadığın anlamına gelmes..
Bazı olaylar da kişilere bağlıdır neyse o konulara girmeyelim yerimseniben

şeydacım bak burda ajanstayım zemuszemus biraz tonbiş durmusum sankim bilmiyorumkismile

kişilik meselesi seydammm cok kostular ama ben askımı seviyorum ondan baskasınam bakmam kaydirigubbakcemile2:asigim:

kişilik meselesi seydammm cok kostular ama ben askımı seviyorum ondan baskasınam bakmam kaydirigubbakcemile2:asigim:

Canım bak şöle bi durum war ben ne kdr zayıf olursam olym yüzüm topludur elmacık kemiklerim çıkıktır..
Yanaklarım içine girmiş bi durumda değil yani seninde öle ne güzel hep genç gözükceksin yaşını göstermiosun zaten..
Gözlerinde çok güzel maşallah
Ki mavi göz her zaman itici gelir bana..
Tabi cnm insan sewdimi gözü kimseyi görmes..

haklısın seydam sende cok güzelsin bebeemmm yasımı göstermemk pek küçük sanırlar beni ama 24 üm hatta 25 olçammmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…