- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.061
kızlar uyku getiren formül bilen var mı:uhm:
kızlar uyku getiren formül bilen var mı:uhm:
sonyacim gittin mi rusyaya? ruscan var mi?
ee asker adam cnm merak etme arar aşkınopuyorumnanaktan bende iyiyim cnm ne olsun bayanssulusmilehihoyyyt dipçin gibiyimmmm:lepi:
sütaş ayran çık çıkı çık çık sütaş ayran çık çıkı çık çık sütaş ayran sütaş ayraaaaannn...:roflol:
ayran iç tatlım ayran iç...sempatiksalakcinni
Ümmücüm hoşgeldin tatlım..Nasılsın bakalım biz iyiyiz sohbet ediyoruz..
:roflol:evet tatlım baktım konuya balıklama atladım direk bende...
ii sayılır tatlım yaa aşkım aramadı bugün ona takıldı kafam onun dışında normalim işte senden naber bebem...:1hug:
aman aman hep böle ol inşallah cannım benimm...opuyorumnanaktan
yok bebeğim ben hiç gitmedim ruscam yok kimse konusmazz evdezemuszemus
ahanda oneyyyy ciddimisin bebeğim ayran uykumu getirir :teytey:
resim senin dimi düzcelilere benziyon ayyy cok severim cok güzelsin bebeğimm maaşallah gözler kaşlar o biçimmmm
nerde be kuzum aksine uykular bazen düzensiz oluyor uykuya dalamıyorum hani denize dalarsınya bende uykuya dalamıyommmmmm bazenklava:
pfff ne sinir bi durum yasengözlerimebaksanab ne yapıcam ben şuan uyumak istiyorum tylolhot olucaktı hemen uyurdum:çok üzgünüm:uyku kimseye danışmaz.en olmadık yerde gelir, gelmezse de hiç gelmez. çok çektim uykudan. boshayallersmile
ayran benim uykumu getirmez hem hava sıcak değilki len sıcakta getirir olaelaelaelaelaesütaş ayran çık çıkı çık çık sütaş ayran çık çıkı çık çık sütaş ayran sütaş ayraaaaannn...:roflol:
ayran iç tatlım ayran iç...sempatiksalakcinni
Ya kızlar bu tarz ankle bot istiyorum ama minicik topukları olsun..Nereden bulabilirim fikriniz var mı?
Ayy evet ayran acayip uykumu getirir benimde.Okulda öğle tatilinde ayran içersem derste hep uyukluyorum :)))
aaa ne güzelll benden iyisin yaniiiopuyorumnanaktanben unv rusca okudum opuyorumnanaktan
evet tatlım bu halk arasıonda çok ii bilinir aslında mayıtırıyo insanı ayran...:içelim:
ii yapmışsın
napem gulüm. ablamın bebişi var 1 buçuk yaşında ona bakıyorum. ankaraya geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?