"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

:roflol:evet tatlım baktım konuya balıklama atladım direk bende...
ii sayılır tatlım yaa aşkım aramadı bugün ona takıldı kafam onun dışında normalim işte senden naber bebem...:1hug:

ii yapmışsın
napem gulüm. ablamın bebişi var 1 buçuk yaşında ona bakıyorum. ankaraya geldim.

nerde be kuzum aksine uykular bazen düzensiz oluyor uykuya dalamıyorum hani denize dalarsınya bende uykuya dalamıyommmmmm bazenklava:

boshayallersmile bende öyleeeeee ama uyumak istiyorum benbenneyaptımki

uyku kimseye danışmaz.en olmadık yerde gelir, gelmezse de hiç gelmez. çok çektim uykudan. boshayallersmile
pfff ne sinir bi durum yasengözlerimebaksanab ne yapıcam ben şuan uyumak istiyorum tylolhot olucaktı hemen uyurdum:çok üzgünüm:
sütaş ayran çık çıkı çık çık sütaş ayran çık çıkı çık çık sütaş ayran sütaş ayraaaaannn...:roflol:
ayran iç tatlım ayran iç...sempatiksalakcinni
ayran benim uykumu getirmez hem hava sıcak değilki len sıcakta getirir olaelaelaelaelae

Canım benim arar aşkın merak etme işi vardır, rahat ol sen.Asker adam meşgul adamdır her an arayamaması doğal..

Ayy evet ayran acayip uykumu getirir benimde.Okulda öğle tatilinde ayran içersem derste hep uyukluyorum :)))

benimde aferin grip ilacı cok uykumu getiriyooo boshayallersmile
ben unv rusca okudum opuyorumnanaktan
aaa ne güzelll benden iyisin yaniiiopuyorumnanaktan
evet tatlım bu halk arasıonda çok ii bilinir aslında mayıtırıyo insanı ayran...:içelim:

aa hiç duymadım yaw caalmıyım neyim-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…