- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.041
hmm hayırlısı cnm enişte nerelikiBenimde nişanlım Şeydanın hemşerisi kürt asıllı, bu durumda evlenince bende kürt olcam :))
Şeydaaa sen fotoğrafını ekledinde benim mi haberim olmadı kuşum?
Benimde nişanlım Şeydanın hemşerisi kürt asıllı, bu durumda evlenince bende kürt olcam :))
ay ne güzel ya. çeşit çeşit arkadaşım oldu. her yöreden var. şu internetin nimetleri işte.
Kızlarr avatarımdaki ankle botlar nasıl?Ayy bayıldım yaa bulsam aynısını hemen alcam :))
Nişanlım malatyalı sonyacım..Ama oraya sadece 1 kez gitmiş :))
bak rus arkin bilene oldu hahahahahlaelaelaelaelae can can arkim benimmmmm:lepi:
hehheeeeyyy ben geldim gacılaarrr...bayanssulusmile
benim kocişte zongulaklı ama arap asıllı şamdan gelio soyları bende gürcüyün gürcistan göçmeni dedelerimiz babamın amcası falan hala gürcüstanda yaşıyo hehheee... size gürcüce bi iki laf çakıyım hemen..
reverhal? rasicebid bibisleeeerrr...???:roflol:
Kızlarr avatarımdaki ankle botlar nasıl?Ayy bayıldım yaa bulsam aynısını hemen alcam :))
hehheeeeyyy ben geldim gacılaarrr...bayanssulusmile
benim kocişte zongulaklı ama arap asıllı şamdan gelio soyları bende gürcüyün gürcistan göçmeni dedelerimiz babamın amcası falan hala gürcüstanda yaşıyo hehheee... size gürcüce bi iki laf çakıyım hemen..
reverhal? rasicebid bibisleeeerrr...???:roflol:
hoş geldin bebeğim nasılsın bakemopuyorumnanaktan:dance:a.s.
ay ay ayy. kimleri görüyorum. hoşgeldin ümmü. nasılsınnn. seni de detaylı tanımış olduk.
hoşbuldum sonyacım...a.s.
bugün aşkım aramadı yaa kafam ona takıldı onu saymazsak iyi sayılırım canım...a.s
senden naber bakm...sengözlerimebaksanab
kızlar uyku getiren formül bilen var mı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?