- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.001
can canlar siz aslen nerelisiniz merak ettimdeaklinialirimsmile
Ben Bilecik/Söğütlüyüm.. Soyum Osmanlı sultanlarına dayanıyo kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa deli kız o nerden çıktı lütfen bütün olumsuzlukları atalım kafamızdan heyecan mutluluk tavan yapsın biz 2010 gelinleriyiz bu yıl bizim yılımız her günün tadını çıkaralım lütfen şeydam zemuszemus :teytey: :dance:
Kayınpeder kısmını Özcan halletcek canım ona ben karışmıyorum kaydirigubbakcemile3
Böylesi gerçekten içime sinecek, inşaallah bir sıkıntı çıkmaz pazar günü aileler yine biraraya gelecek, o gün kesin bir karara bağlayacağız artık.Düğüne 4 ay kalmış biz hala bişeyleri kesinleştiremedik sinirlerim gerilmişti biraz ama rahatladım şimdi..Tabi umarım istediğimiz tarihte uygun bir yer bulabiliriz.Yoksa geç mi kaldık kızlar? akannehir
ben afyon luyumm. :icecream:
anliyorum seni tatlimopuyorumnanaktanguzel gunler bizi bekliyor sabredecez .ben kac gunden beri 1 evrak icin ugrasiyorum canim ya dun karda 2 saat bekledim disarda sonra adam dedi ki 1 subatta hazir olacak.oluyordum sinirden bide tek basina ugrasiyorsun ya cook zor valla eve aglaya aglaya dondum.
Kayınpeder kısmını Özcan halletcek canım ona ben karışmıyorum kaydirigubbakcemile3
Böylesi gerçekten içime sinecek, inşaallah bir sıkıntı çıkmaz pazar günü aileler yine biraraya gelecek, o gün kesin bir karara bağlayacağız artık.Düğüne 4 ay kalmış biz hala bişeyleri kesinleştiremedik sinirlerim gerilmişti biraz ama rahatladım şimdi..Tabi umarım istediğimiz tarihte uygun bir yer bulabiliriz.Yoksa geç mi kaldık kızlar? akannehir
oo zaten çok hoşuma gitmiştir açıkhavada nikah. gönlüne göre olur inşallah.
Ben Bilecik/Söğütlüyüm.. Soyum Osmanlı sultanlarına dayanıyo kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ben kafasını kırardım o adamınklava:
Madem öle nie baştan sölemiolarda bekletiolr ya kaydirigubbakcemile
Ben aslen MALATYALIYIM :teytey:
malesef ole canim .bagirip cagiracam diyecek git hazir oldugunda ariyacaz oyuzden sesimi cikarmadim. nisanlim da polis okulunda bisi belli etmiyorum orda cani sIkilmasin
bende rus türk karışımı kırma oluyorum sanırsam sen malatyalımısın kürtmüsün cnmlaelaelaelaelae
Bende Azerbaycan BAKULUYUMM cnm solemistim
Evet canım kürt asıllıyım..
Gerçi şimdiki zamnda her kürt olanı pkk sanıolar ya neyse..
Gelcem birasdan güzel gelinler..
Amin tatlım inşaallah olur istediğim gibi :Saruboceq: Ben hep açık havada bir nikah hayal ettim, nikah memuru nikah cüzdanını elimize verdiğinde havai fişeklerin patladığını filan düşünsenize ayyy inş olur ya opuyorumnanaktan Ama ben hemen heveslenmiyim, önce bir kesinleştirelim de sonra hayal kırıklığı olmasın bilmiyorumkismile
vayyyy canım sultanım benimmmopuyorumnanaktan