"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Senin güzellik boy pos endam da Rus olmandan kaynaklanıyor demek Sonyacım opuyorumnanaktan aklinialirimsmile

evet cnm ama ben türküm ve elh... müslümanım annem bile rusyaya gitmez babamla evlendikten sonra gitmemiş kaydirigubbakcemile5[/B annam de müslüman

hep aynı düşünüyoruz sanırım. hayal kırıklığı olmasın diye hayal kuramamak. o kadar iyi anlıyorum kii . ama umut lazım biraz da, umutsuz olmmuyor.

Evet tatlım haklısında ben işimi sağlama almadan ortaya konuşmamam gerektiğini öğrendim düğün konusunda. Heran herşey değişebilir, bi anda yemekli düğüne ok denebilir filan o yüzden temkinli olayım diyorum..Ya da Özcan çok bunalıp ben sadece nikah istiyorum konu kapanmıştır diyip herkesi susturabilir..Bu konu biraz karışık..Hiçbir konuda sıkıntı yaşamadan herşeyi hallettik çok şükür ama bu konu biraz dallanıp budaklandı.Hayırlısı bakalım pazar günü dananın kuyruğu kopacak..

Seni üzenin"topu patyaSn $ekeyi çamuya dùssun anneleyi onlalı hep dövsün,misketleyi kayboYsun cay baydayını eLLesin Cıs oLsun disleyi çüyüsün cukulatası eyisin bayyamda kimse paYa veymesin annesi ajına bibey dolduyşun pisikletinin tekeyi patlsn hastalansın doktoy amca iyne vuysun ğeceleyi ôciley kovalasin oyunjak ayısının göjü cıksın yere düşsün uf oysun...bu şiirim sizlelre can canlarımmmmmmmmopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım. sen gönlünü ferah tut. her halukarda aşkına kavuşacaksın sonuçta. bakarsın herşey de istedğin gibi olur .

ne oluyor burda....
bende yunanistanlıyım...

durun canlar adanalım arıyor...

Sen artık yarı adanalı sayılırsın yafrum ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Neyse yafru sna iyi muhbbtler adanalyla olumunekankayizsmile

haklısın pkk neyse ama esmersin yörene benziyorsun kaydirigubbakcemile5

Evet esmerim ama kimse doğululara benziyorsun demedi şimdiye kdr hatta Malatya dediğimde herkes şaşırıo..
Teysemin dükkanında yardım ettğim zmanlarda boşnaklara benziosun diyen bile olmştu çok şaşırmıştım..
Neyse sen benzettsen ne güzell yerimseniben

aaa boşnak tanıdıklarım cok bilmem ben benzetemedim hem benzeye bilirsin sonucta malatyalısın cnm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…