A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.021
Senin güzellik boy pos endam da Rus olmandan kaynaklanıyor demek Sonyacım opuyorumnanaktan aklinialirimsmile
Evet canım kürt asıllıyım..
Gerçi şimdiki zamnda her kürt olanı pkk sanıolar ya neyse..
Gelcem birasdan güzel gelinler..
hep aynı düşünüyoruz sanırım. hayal kırıklığı olmasın diye hayal kuramamak. o kadar iyi anlıyorum kii . ama umut lazım biraz da, umutsuz olmmuyor.
Evet canım kürt asıllıyım..
Gerçi şimdiki zamnda her kürt olanı pkk sanıolar ya neyse..
Gelcem birasdan güzel gelinler..
valla kürt dostlarım var. eniştelerim var. çok da severim kendilerini. kaydirigubbakcemile5
evet cnm ama ben türküm ve elh... müslümanım annem bile rusyaya gitmez babamla evlendikten sonra gitmemiş kaydirigubbakcemile5[/B annam de müslüman
halt etmiş onlar:lepi:
sabit fikirliler salla sen kuzucum:lepi:
kız tek bunun için yazdım şedom profiline gelcem ben şimdihihoyyyt
Valla sallamıorumda ztn kuzu umruma gelmio öle düşünen zihniyetlerle muhttp dahi olmuorum..
Gel yafru gel :lepi:
Evet tatlım haklısında ben işimi sağlama almadan ortaya konuşmamam gerektiğini öğrendim düğün konusunda. Heran herşey değişebilir, bi anda yemekli düğüne ok denebilir filan o yüzden temkinli olayım diyorum..Ya da Özcan çok bunalıp ben sadece nikah istiyorum konu kapanmıştır diyip herkesi susturabilir..Bu konu biraz karışık..Hiçbir konuda sıkıntı yaşamadan herşeyi hallettik çok şükür ama bu konu biraz dallanıp budaklandı.Hayırlısı bakalım pazar günü dananın kuyruğu kopacak..
ne oluyor burda....
bende yunanistanlıyım...
durun canlar adanalım arıyor...
İşte canım herkes aynı zihniyette değil kürt dendimi herkesin aklına pkk gelio saçma sapan bir zihniyet..
Neyse kızlar gitmedm burdaymm..
ne oluyor burda....
bende yunanistanlıyım...
ne oluyor burda....
bende yunanistanlıyım...
haklısın pkk neyse ama esmersin yörene benziyorsun kaydirigubbakcemile5
Evet esmerim ama kimse doğululara benziyorsun demedi şimdiye kdr hatta Malatya dediğimde herkes şaşırıo..
Teysemin dükkanında yardım ettğim zmanlarda boşnaklara benziosun diyen bile olmştu çok şaşırmıştım..
Neyse sen benzettsen ne güzell yerimseniben
yeğenimle ceee oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?