"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Malsef öle olmuo her zmn Füsunum ya :gitme:

geç kalmamıssın cnm ancak:lepi:

Ben kafasını kırardım o adamın klava:
Madem öle nie baştan sölemiolarda bekletiolr ya kaydirigubbakcemile

İnşallah bulabilrsinz cnm ya araştırmaya çalışın cnm bir an önce millet çok aceleci vallahi..

oo zaten çok hoşuma gitmiştir açıkhavada nikah. gönlüne göre olur inşallah.

Amin tatlım inşaallah olur istediğim gibi :Saruboceq: Ben hep açık havada bir nikah hayal ettim, nikah memuru nikah cüzdanını elimize verdiğinde havai fişeklerin patladığını filan düşünsenize ayyy inş olur ya opuyorumnanaktan Ama ben hemen heveslenmiyim, önce bir kesinleştirelim de sonra hayal kırıklığı olmasın bilmiyorumkismile

Evet kızlar haklısınız acele etmeliyiz..Pazar günü ailelerce ok lenirse ben haftaiçi kayınpederimi razı ederim talan ederiz piyasayı..

malesef ole canim .bagirip cagiracam diyecek git hazir oldugunda ariyacaz oyuzden sesimi cikarmadim. nisanlim da polis okulunda bisi belli etmiyorum orda cani sIkilmasin

En iyisini yapıosun cnm belli etme onunda orda canı sıkılmasın..
Kızlar ben birazdan geliormm gitmeyn bi yere :lepi:

hep aynı düşünüyoruz sanırım. hayal kırıklığı olmasın diye hayal kuramamak. o kadar iyi anlıyorum kii . ama umut lazım biraz da, umutsuz olmmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…