- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
bir yandan dizi izliyorum bir yandan aşkımla camdayım bir yandan da aburaya yazıyorum idare edin yavruuularrrrrkaydirigubbakcemile5
ayy cnm benimmm Şeniz
haftaya dönücez.
söz şubat 25 gibi olacak. çünkü almanyadaki görümcecim gelecekmiş. ama akrabalarıyla tanışmaya başladım. hepsi de çok beğeenmiş beni :kedi:
kolay gelsin canım. akannehir
seydacim nbr tatlim ?nasil gidiyor hazirliklar?
Aaaa tarih belli oldu demek cnm çok sewindim yaa hadi hayırlı olsunn..
İnşallah herşey istedğin gbi ve sorunsuz geçer Reyhancım :Saruboceq: :Saruboceq:
Eeee beğenilmicek kızmısın Reyhancım beğenicekler tbi başka çarelerimi war beğenen beğenmiş ztn :lepi:
seydacim nbr tatlim ?nasil gidiyor hazirliklar?
Merhaba Gülaycım..
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Hazırlıklar durdu bi hazırlığımız falan yok şuan valla sıkıntı basıo aklıma geldikce ztn..
bir aksilik olmazsa inşallah canım.
2 ablası var. biriyle tanışmıştım. teyzesi falan da tanışmak için sıraya geçtiler resmen. ohaoldumsmile
ben buraya gelince aşkımla da özleşiyoruz. duygusala bağladıı bu aralar. :asigim:
selam canım. nasılsın.
Merhaba guzelim.iyiyim cok sukur.ya SIkma canini tatlim hersey guzel olacak .opuyorumnanaktan
Kızlar biz yemekli düğün yapmaktan vazgeçtik..Kokteyl+ nikah yapacağız..
Kokteylde kır düğünü konseptinde açık havada yeşilliklerin arasında olsun istiyoruz.
Avrupa Yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
İnşallah cnm yaa valla arada bunalıorum böyle daralıorum herşeyden vazgeçesim gelio :umursamaz:
İnşallah cnm yaa valla arada bunalıorum böyle daralıorum herşeyden vazgeçesim gelio :umursamaz:
Hadi hayırlısı olsun Füsunum karar vermişsiniz sonunda kayınpederin ne dedi?
Valla cnm hiç bilmiorum avrupa yakasında öyle bi yer intrnetten yaz araştır bi istersen..
Kızlar biz yemekli düğün yapmaktan vazgeçtik..Kokteyl+ nikah yapacağız..
Kokteylde kır düğünü konseptinde açık havada yeşilliklerin arasında olsun istiyoruz.
Avrupa Yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?