- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #9.101
Tabi canım orası öyledir kesinlikle..
Sağlıklımı yaşıyomu onlar beni kemirir bitirir zaten ama ne bilim ya cinsiyet konusunda çok meraklıyım..
Allah ikinizinde bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin canlarım
bizim 1 ayda oldu.aynenn kendımce butun belırtıleri yasadım.ama test yaptım olmayınca bosverdım rabbım ne zaman nasıp ederse dedim.o arada cok kotu hasta oldum acile gıttık esımle .gebelık suphenız var mı dedı?yok dedım dusunuyor musunuz evt dedım o halde antıbyotık yazamam dedı doktor hanım sız bı kan testi yaptırın.kan testı yaptırtık ve meger kı 4 haftalık hamıleymısımmm .cooooook mutlu oldukk.hıc bıseyım kalmadı.acılden gule oynaya eve donduk valla
Tabi canım orası öyledir kesinlikle..
Sağlıklımı yaşıyomu onlar beni kemirir bitirir zaten ama ne bilim ya cinsiyet konusunda çok meraklıyım..
Allah ikinizinde bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin canlarım
O bekletmedi ama o 2 ay nasıl geçti anlatamam
Hamileyken bile daha az belirti yaşadım yani o ilk aya göre
Bebek beklemiyorken gecikmek aman amann çok farklıdır eminim
bizim 1 ayda oldu.aynenn kendımce butun belırtıleri yasadım.ama test yaptım olmayınca bosverdım rabbım ne zaman nasıp ederse dedim.o arada cok kotu hasta oldum acile gıttık esımle .gebelık suphenız var mı dedı?yok dedım dusunuyor musunuz evt dedım o halde antıbyotık yazamam dedı doktor hanım sız bı kan testi yaptırın.kan testı yaptırtık ve meger kı 4 haftalık hamıleymısımmm .cooooook mutlu oldukk.hıc bıseyım kalmadı.acılden gule oynaya eve donduk valla
Biliyorum canım bi topicte yazmıştın orda okumuştum daha tam emin değildin hamile olduğundan belirtilerim yok diyodun.
Hemde nasıl yaa anlatamam sana.
Test negatif bütün belirtiler var hastalanmıyorum alkolde alamıyorum hastalanmadım diye..
Ayh karmakarışık yahu..
Her şerde bi hayır vardır işte görüyomusun bak dr. sormasa ilaç yazsa..
İyiki sormuş..
O bekletmedi ama o 2 ay nasıl geçti anlatamam
Hamileyken bile daha az belirti yaşadım yani o ilk aya göre
Bebek beklemiyorken gecikmek aman amann çok farklıdır eminim
Aynan canım,hiç beklemiyordum.
Tam sürpriz oldu,insan bi hissettirir kendini değil mi,ama nerdeee
Ayyyy yerim ben onuu
İnşallah istediğiniz zaman sizi de hiçççç bekletmez bebişiniz canım
Ben sizinle konuşa konuşa bu gece çocuk yapmazsam iyidir hee insana bebek yaptırrsınız valla
Amin canım inşallah en çok korktuğum şeylerden biride o denediğimiz zaman hemen olmaması beklemek yıpranmak..
Aslında takmamak lazımmış moral bozmamak lazımmış o sürede ama nasıl tutabilirki insan kendini kafasına takmadan bilemiyorum..
Ben sizinle konuşa konuşa bu gece çocuk yapmazsam iyidir hee insana bebek yaptırrsınız valla
Amin canım inşallah en çok korktuğum şeylerden biride o denediğimiz zaman hemen olmaması beklemek yıpranmak..
Aslında takmamak lazımmış moral bozmamak lazımmış o sürede ama nasıl tutabilirki insan kendini kafasına takmadan bilemiyorum..
ee kızlar yemek yapmaya alıstınız mı?zor gelıyor mu yemek yapmak?
ev işlerını nasıl .planlı mı yapıyorsunuz?mesela bir gun utu gunu bır gun genel temızlık?
ee kızlar yemek yapmaya alıstınız mı?zor gelıyor mu yemek yapmak?
ev işlerını nasıl .planlı mı yapıyorsunuz?mesela bir gun utu gunu bır gun genel temızlık?
Hiç de öyle takmadan duramıyor insan valla,hurafe onlar
Hadi hadi hemen iş başına,vakit kaybetmek yok
guzel haberlerını beklıyoruz tatlım.ama SATI bıze soylersın hesap kıtap yaparız :)demı Esracım
guzel haberlerını beklıyoruz tatlım.ama SATI bıze soylersın hesap kıtap yaparız :)demı Esracım
Aynennn,artık uzman sayılırız sonuçta,basamak atladık
canım Aysegulun eşi hastaymıs.
Benim düşündüğüm zamanlarda siz bayaaa kıdemli olucaksınız canım..
Sizden baya faydalanırım..
Ayşegül ve Duru bebek neler yapıyo acaba..
Bebişten fırsat bulamıyo sanırım girmeye..
İnşallah ikisininde sağlıkları ve keyifleri yerindedir..
oyle canım basamak atladık haydı Seydam cabuk iş basına.ne guzel ya gencecık anne olacaksın.Seyda hanım kardesınız mı dıyecekler senın de cok hosuna gıdecek tabı kiii.ee ne dersınn.2 sene daha beklemek mı dusunuyorsun.
canım Aysegulun eşi hastaymıs.
morelı ii degıldi.bı topicden okumustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?