"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bizim 1 ayda oldu.aynenn kendımce butun belırtıleri yasadım.:1:ama test yaptım olmayınca bosverdım rabbım ne zaman nasıp ederse dedim.o arada cok kotu hasta oldum acile gıttık esımle .gebelık suphenız var mı dedı?yok dedım dusunuyor musunuz evt dedım o halde antıbyotık yazamam dedı doktor hanım sız bı kan testi yaptırın.kan testı yaptırtık ve meger kı 4 haftalık hamıleymısımmm .cooooook mutlu oldukk.hıc bıseyım kalmadı.acılden gule oynaya eve donduk valla:3:

Süper olmuş öğrenmeniz:66:
Biz de tam yeniyıla 2 gün kala öğrendik.
Yeniyıl hediyemiz oldu bebişimiz:69:

O bekletmedi ama o 2 ay nasıl geçti anlatamam:9:
Hamileyken bile daha az belirti yaşadım yani o ilk aya göre:1:
Bebek beklemiyorken gecikmek aman amann çok farklıdır eminim:53:

Biliyorum canım bi topicte yazmıştın orda okumuştum daha tam emin değildin hamile olduğundan belirtilerim yok diyodun.
Hemde nasıl yaa anlatamam sana.
Test negatif bütün belirtiler var hastalanmıyorum alkolde alamıyorum hastalanmadım diye..
Ayh karmakarışık yahu..

bizim 1 ayda oldu.aynenn kendımce butun belırtıleri yasadım.:1:ama test yaptım olmayınca bosverdım rabbım ne zaman nasıp ederse dedim.o arada cok kotu hasta oldum acile gıttık esımle .gebelık suphenız var mı dedı?yok dedım dusunuyor musunuz evt dedım o halde antıbyotık yazamam dedı doktor hanım sız bı kan testi yaptırın.kan testı yaptırtık ve meger kı 4 haftalık hamıleymısımmm .cooooook mutlu oldukk.hıc bıseyım kalmadı.acılden gule oynaya eve donduk valla:3:

Her şerde bi hayır vardır işte görüyomusun bak dr. sormasa ilaç yazsa..
İyiki sormuş..

İyiki sormuş..
[/QUOTE]

oyle canımm.vardır bır hayır:1:

Biliyorum canım bi topicte yazmıştın orda okumuştum daha tam emin değildin hamile olduğundan belirtilerim yok diyodun.
Hemde nasıl yaa anlatamam sana.
Test negatif bütün belirtiler var hastalanmıyorum alkolde alamıyorum hastalanmadım diye..
Ayh karmakarışık yahu..

İyiki sormuş..

Aynan canım,hiç beklemiyordum.
Tam sürpriz oldu,insan bi hissettirir kendini değil mi,ama nerdeee:9:
Ayyyy yerim ben onuu:55::69:

İnşallah istediğiniz zaman sizi de hiçççç bekletmez bebişiniz canım:29:

O bekletmedi ama o 2 ay nasıl geçti anlatamam:9:
Hamileyken bile daha az belirti yaşadım yani o ilk aya göre:1:
Bebek beklemiyorken gecikmek aman amann çok farklıdır eminim:53:

Aynan canım,hiç beklemiyordum.
Tam sürpriz oldu,insan bi hissettirir kendini değil mi,ama nerdeee:9:
Ayyyy yerim ben onuu:55::69:

İnşallah istediğiniz zaman sizi de hiçççç bekletmez bebişiniz canım:29:

Ben sizinle konuşa konuşa bu gece çocuk yapmazsam iyidir hee insana bebek yaptırrsınız valla :9:
Amin canım inşallah en çok korktuğum şeylerden biride o denediğimiz zaman hemen olmaması beklemek yıpranmak..
Aslında takmamak lazımmış moral bozmamak lazımmış o sürede ama nasıl tutabilirki insan kendini kafasına takmadan bilemiyorum..

ee kızlar yemek yapmaya alıstınız mı?zor gelıyor mu yemek yapmak?
ev işlerını nasıl .planlı mı yapıyorsunuz?mesela bir gun utu gunu bır gun genel temızlık?

Ben sizinle konuşa konuşa bu gece çocuk yapmazsam iyidir hee insana bebek yaptırrsınız valla :9:
Amin canım inşallah en çok korktuğum şeylerden biride o denediğimiz zaman hemen olmaması beklemek yıpranmak..
Aslında takmamak lazımmış moral bozmamak lazımmış o sürede ama nasıl tutabilirki insan kendini kafasına takmadan bilemiyorum..

Hiç de öyle takmadan duramıyor insan valla,hurafe onlar:1:
Hadi hadi hemen iş başına,vakit kaybetmek yok:23::1:

guzel haberlerını beklıyoruz tatlım.ama SATI bıze soylersın hesap kıtap yaparız :)demı Esracım:1:

ev işlerını nasıl .planlı mı yapıyorsunuz?mesela bir gun utu gunu bır gun genel temızlık?

Şu sıralar zorlansam da normalde sorunum yok gibi benim canım.
Ama şöyle ki çalışmadığım için tam bir düzenim de yok.
Yani şu gün şöyle temizlik falan diyemiyorum.
Genelde elimin altında işte temizlik,öyle çok da titizlenmiyorum.
Yemek konusu oldum olası favorimdir,zorlanmıyorum.
Sadece bu sıralar kolumu bile kaldırma hevesim yok:50:

Yemek yapmak sorun değilde ne yapıcağını bulmak problem benim için..
Temizlik işini mesela çamaşırlar biriktikce yıkıyorum ütülerini canım istediğinde yapıyorum..
Evin temizliğiyse her ay kadın geliyo veya 2 ayda bir camları fln ben silemiyorum çnkü..
Sen nasıl yapıyorsun canım?

Hiç de öyle takmadan duramıyor insan valla,hurafe onlar:1:
Hadi hadi hemen iş başına,vakit kaybetmek yok:23::1:

Bencede takmadan durulamaz zaten imkansız yahu..
Öyle deme Esra ya valla daha var duygularıma yenik düşmek istemiorummmmmmmmmmmm :9:

guzel haberlerını beklıyoruz tatlım.ama SATI bıze soylersın hesap kıtap yaparız :)demı Esracım:1:

:9: Benim düşündüğüm zamanlarda siz bayaaa kıdemli olucaksınız canım..
Sizden baya faydalanırım..
Ayşegül ve Duru bebek neler yapıyo acaba..
Bebişten fırsat bulamıyo sanırım girmeye..
İnşallah ikisininde sağlıkları ve keyifleri yerindedir.. :nazar:

Aynennn,artık uzman sayılırız sonuçta,basamak atladık:1:

oyle canım basamak atladık haydı Seydam cabuk iş basına.:1:ne guzel ya gencecık anne olacaksın.Seyda hanım kardesınız mı dıyecekler :1:senın de cok hosuna gıdecek tabı kiii.ee ne dersınn.2 sene daha beklemek mı dusunuyorsun.

:9: Benim düşündüğüm zamanlarda siz bayaaa kıdemli olucaksınız canım..
Sizden baya faydalanırım..
Ayşegül ve Duru bebek neler yapıyo acaba..
Bebişten fırsat bulamıyo sanırım girmeye..
İnşallah ikisininde sağlıkları ve keyifleri yerindedir.. :nazar:
canım Aysegulun eşi hastaymıs.
morelı ii degıldi.bı topicden okumustum.:19:

Kızlar ben kaçıyorum,eşim yeter diyor:1:
Öptüm hepinizi,görüşelim böyle arada,özlüyorum yahu:17:
İyi gecelerrrrrrr:71:

Ayy eskiden burdan çıktığımızda yataklarımıza giderdik yalnız yalnız:31:
Şimdi ise eşlerimizin yanınaaa,sıcacıkkk yatağımıza:69:
Ayy sıkıca sarılayım ben aşkımaa:77:

oyle canım basamak atladık haydı Seydam cabuk iş basına.:1:ne guzel ya gencecık anne olacaksın.Seyda hanım kardesınız mı dıyecekler :1:senın de cok hosuna gıdecek tabı kiii.ee ne dersınn.2 sene daha beklemek mı dusunuyorsun.

hahahah canım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün..
Sen bunu sölemişken bende sizinle bi şey paylaşıyım o zmn..
Benim annemle aramda 21 yaş var..
Küçüklüğümden beri kimse annem olduğuna inanmaz..
Hele şimdilerde hiç inanmıyolar ablanmı diyolar..
Ve ben küçükken aa kızınızmı diyen mağza görevlilerinin mağzalarından hiç bir şey almaz,aldırmaz sinir olur çıkarmışım :9:
Annemi kıskanıyodum sanırım :66:
Genç anne olmak müthiştir tabikide canım benim fakat zaten 2 sene sonra ben 23-24 yaşında oluyorum zaten..
Yine gencim yani :65:

Back