"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yaa yenio beni.. Bırakıo kolu hiç bşe yapmıo ama yine gol atamıorum..
1 kere gol attım onuda kendi kaleme atmışım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Oynıyamıyorum ben o oyunu yaa..
Aynennnnnnnnn çook sıkıcı bugn yaa hiç sevmedim ben bugünü :umursamaz:

Şeyda çok güldürdün beni ya.
Kendi kalene mi attın eşin hep seninle oynamak istiyordur delikafadulden
Haftasonu çalışıyor mu canım eşin..?

İyiyim canım teşekkürler
Hamilelik çok güzel gidiyor başlardaki sıkıntılar kendini güzel heyecanlara bıraktı
Duru hanım da gayet iyi hareketli kendini hissettiriyor işte :CüvCüv:
Sen neler yapıyorsun hazırlıklar nasıl gidiyor

ii cnm ne guzell SIkInti gitmis
guzel heyecanlar annelik duygusu eminim coooook guzeldir coook farklidir:))
Duru hanim anneyi fazla yormasin ama
bende hazirliklara devam daha 1,5 ayimiz var isl

içimi rahatlattın şeydacım sağol valla..Hep bişi eksik gibi gelio ama ne eksik onu da bilmiom..Ayrıca evde oturduğum sürede de sıkılıyorum...Şeydacım profil resminden gördüğüm kadarı ile çok güzel bi gelin olmuşsun cnmm

Teşekkür ederim canm..
Yok yok merak etme bişey eksik değildir eksik olsa bile çook mühim bişey değildir ki sen unutmuşsundur..
O gün gerekli olan şeyleri kafandan geçir olmazsa olmazları eğer hepsi tamamsa oohh bak keyfine..
Ben kendi alemimde takılıyodum son güne kadar..
Bigün önce bile gayet rahattım ne heycan,ne panik,ne stres hiç birisinden eser yok ama hala biirinin ertesi gün evlenceni düşünsem ay nasıldır şimdi heycanlımıdır fln die kalbim pır pır edio :1:

Şeyda çok güldürdün beni ya.
Kendi kalene mi attın eşin hep seninle oynamak istiyordur delikafadulden
Haftasonu çalışıyor mu canım eşin..?

Bırak artık şunu falan dediğim zamanlar gel aşkım birlikte oynıyalım dio sıkılıyorum diye yoksa bnmle oynamak istemez çnkü rakipsiz oynuo resmen adam nie istesinki kendi aleminde takılan futbolcular var sahada kaydirigubbakcemile3
Top sağa gidio benim futbolcu sola koşuo sempatiksalakcinni
Sayemde :lepi:

Cumartesi günleri çalışıo normalde cnm ama bugn farklı bi durum var.
Geç gitti geç gelicek..

Olsun işiniz gücünüz yerinde olsun da çok daha güzel tatillere çıkarsınız.
Çift anadal mı yaptı,maşallah..
Ülkeye bak adam istatistikçi matematikçi sen bu adamı polis yapıyorsun.
ne garip bir ülkede yaşıyoruz ya

isl canim.
evt cift ana anadal yapti yuksek lisans yapiyordu 2 seneden beri nisanliyiz is bulamayinca yuksek lisansa ara verdi ve pomeme gitti.
bende cok uzuluyorum polislik kotu degil ama daha ii islerde calisabilirdi.

isl canim.
evt cift ana anadal yapti yuksek lisans yapiyordu 2 seneden beri nisanliyiz is bulamayinca yuksek lisansa ara verdi ve pomeme gitti.
bende cok uzuluyorum polislik kotu degil ama daha ii islerde calisabilirdi.

Polislik kötü değil,onurlu bir meslek.
Ama ortada yetişmiş,zeki,ülkeye faydası olan kafası çalışan bir adam var.
Niye polis olsun işini yapardı ama işte ülke şartları..

Ayşecimm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah :D şeydacım ben de öyle boş boş takılıyorum valla şu sıralar işten de ayrılınca :D derins ben de biraz sinirliyim sanki ama sucaklara veriyorum daha çok :D Geçen gelinliğimi denedim gayet iyi oldu ama oturunca çok kabarıyo bi de sandalyeye oturmayı beceremedim :D

Ayşecimm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah :D şeydacım ben de öyle boş boş takılıyorum valla şu sıralar işten de ayrılınca :D derins ben de biraz sinirliyim sanki ama sucaklara veriyorum daha çok :D Geçen gelinliğimi denedim gayet iyi oldu ama oturunca çok kabarıyo bi de sandalyeye oturmayı beceremedim :D

Canım oturduğunda gelinlik kabarıyo evet.. Sandalyeye veya koltuğa fark etmiyo bana gösterdikleri tarlatanı biraz yukarı kaldırıp tarlatanın içine oturuyosun diyeydi..
Onu beceremediğim zamanlarda veya dar alanlarda oturuyodum normal normal bişe olmuo..
Gelinliğini aldınmı cnm evdemi? Bide resmi varmı?

Ayy ben ne resm meraklısı bişe oldm yaa :1:

derins ben de biraz sinirliyim sanki ama sucaklara veriyorum daha çok :D Geçen gelinliğimi denedim gayet iyi oldu ama oturunca çok kabarıyo bi de sandalyeye oturmayı beceremedim :D

Gelinlik kabarıyor maalesef.
Ama tarlatanın arka kısmını otururken arkaya doğru yerleştirirsen sorun olmuyor.
Zaten pek de oturulmuyor..
Ben bir tek nikah kıyılırken oturdum.
Hep oynadım kaydirigubbakcemile3

Ama wc büyük sorun 2 kere gittim ikisinde de çok zor oldu :kedi:

Amin canım görmemişim :) Teşekkürlerr

Back