"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet ailem burda azeriyim ben
herkez burda
dugunden once gelip alacaklar ailemle beraber gidecez dugunden sonra ailem donecek:)
dusundukce cok uzuluyorum.

Olsun cnm yaa üzülme eşin ve ailesi ordaki ailen olacak sonucta seni sahiplenecekler tabikii
Mutlu olmaya bak sevdiceğine kavuşacağın içinn:asigim:

Oh kızlar kaynatmışsınız yinee
Evet topik sahibemiz yarın evli bi bayan oluyor Allah'ın izniyle
Saat 19.00 da nikahı

3640.jpg

canım arkadaşım şeyda...
bu topikte a'dan z' ye her şeyi paylaştık..geçermi dediğin bu gün bak nasılda geçiverdi bugün duvağını takıp,beline kırmızı kuşağını bağlayıp gelin olup evinden çıkıcak bir ömür boyu eşinle ve ilerde olucak olan çocuklarınla yeni bir yaşama merhaba diyeceksin...
allah mesut bahtiyar etsin çok güzel bir gelin olucaksın bundan eminim herşeyin 4*4 lüktü maaşallah...
bu özel gününde yanında olamadığımiçin beni affet seni çok seviyorum....telafi edeceğim...

Tutiii ne güzel yazmışsın öylee :gitme:
Keşke yanında olabilseydikk son güne kadar heyecanlanmadı inşallah şimdi de aşırı heyecan yapmamıştır..

Tutiii ne güzel yazmışsın öylee :gitme:
Keşke yanında olabilseydikk son güne kadar heyecanlanmadı inşallah şimdi de aşırı heyecan yapmamıştır..

inşallah cnm yaaa...
keşke çok istedim ama olmadı ayarlayamadım kendimi...şeyda bence heyecanlı değildir çok gayet rahattır yavrum yaa

Heyecanlı değildir ama sinirlidir eminim tatlım yaa..
ılgi odağı olmaktan pek hoşlanmıyor ya aklinialirimsmile

Biliyorum biliyoruuum dün baya bi yanlış nikah izledim çünküü:kedi:

hahaha alemsin cnm ya

Heyecanlı değildir ama sinirlidir eminim tatlım yaa..
İlgi odağı olmaktan pek hoşlanmıyor ya aklinialirimsmile

kıyamam ya bende sevmem ilgi odağı olmaktan nefret ederim birde tebrik salonunda o kadar kişiyi öpmek beni eminim çok sıkıcak :D evlenip basıp gidiceksin salondan koşa koşa
arkamdan geline bak derler yangından mal kaçırır gibi....
kaydirigubbakcemile3

kıyamam ya bende sevmem ilgi odağı olmaktan nefret ederim birde tebrik salonunda o kadar kişiyi öpmek beni eminim çok sıkıcak :D evlenip basıp gidiceksin salondan koşa koşa
arkamdan geline bak derler yangından mal kaçırır gibi....
kaydirigubbakcemile3

Çok itici yaa herkes bişi söylicek öpücek bilmem ne.. Ooooy şimdi ne güzel atlatmışım diyorumm:lepi:..
Evett yaa tam tebrik etmeye geliyorlar balayından sonra görüşrüüüüüüüz diyp kaçıyosun ne güzel olur sempatiksalakcinni

4 nikahtan sonra sıra şeydaya gelicek amanınnnn

Ben şimdiden açtım fisfisfis ama izlemiyoruum-tatlicadiarzu-
Ooof of çok yaklaştııkafamçokkarıştı

aynen cnm bnde şimdiden açtım o gamze şah evliyaoğlu ne dedi duydunmu evet derken ömrümün sonuna kadar eveeeeeeet dedi hahaha ne süper yaaa adamda aşkımın sonuna kadar evet mi ne dedi

aynen cnm bnde şimdiden açtım o gamze şah evliyaoğlu ne dedi duydunmu evet derken ömrümün sonuna kadar eveeeeeeet dedi hahaha ne süper yaaa adamda aşkımın sonuna kadar evet mi ne dedi

Eevett izledim onuu kız çok şirin söyledi yaa:1rolleyes:
3 nikah kaldı canııımmbilmiyorumkismile

canım benim ne güzel atlatmışsın walla mutluluğun daim olsun tatlım...

Çokk teşekkür ederim tatlımm amin inşallah darısı başınahihoyyyt

Back