- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #8.221
Vee vee veee bugün Aslıcım nişanlanıo..
İnşallah çook mutlu olurr hiç bi aksilik çıkmaz..
Dua edin Aslıya kızlarr herşey yolunda gitsinn :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldimm
Şeydacm evet ya inşAllah herşey istediği gibi geçer Allah yardımcısı olsunnboshayallersmile
Bide bide bişey daha dicem dün ayşegüle benim yerime açıklama yapmışsın topikte çoooook teşekkür ederim cnm bunun için :1hug:
Ben daha sana bişeler de dicektim unuttum bilmiyorumkismile
Nese hatırlayınca derim artık fisfisfis
Hadi gözün aydın o zmn cnm güle güle kullan..
Tamam güzelim sen eşinin yanına git bende şuraları toplimmm..
Görüşürs snraa dkkt et kendine :a015:
Ben geldim yine yine yinee
Ayşegülcmm nasılsın cnm gittinizmi çarşıya pazara
Şeydacm sen nasılsın cnm
Şeydacm sana şey dicektim ben dün aldığın o fırın kapları hakkında yorum yapamamıştım oyüzden nerden nasıl nekadar diyorum sen gerisini anlaakaydirigubbakcemile3
Davetiyeleri yazdınmı bugün bakiim
Ayrıca kahve çay artık içemiyorum demiştin neden içemiyorsun mideyle ilgili bişeyin mi var doktora mı gittin niye bize söylemedin
Dahada aklıma geldikçe soraciğumm saygılar buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3
Ben geldim yine yine yinee
Ayşegülcmm nasılsın cnm gittinizmi çarşıya pazara
Şeydacm sen nasılsın cnm
Şeydacm sana şey dicektim ben dün aldığın o fırın kapları hakkında yorum yapamamıştım oyüzden nerden nasıl nekadar diyorum sen gerisini anlaakaydirigubbakcemile3
Davetiyeleri yazdınmı bugün bakiim
Ayrıca kahve çay artık içemiyorum demiştin neden içemiyorsun mideyle ilgili bişeyin mi var doktora mı gittin niye bize söylemedin
Dahada aklıma geldikçe soraciğumm saygılar buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3
Tesekkurler canımm gorunce begenecek misin bakalımm
Hoş geldinnn :)))
Gittik gittik öldümm
Şeydaa evet soruların cevabını bende bekliyorum (özellikle kahveyle ilgili olanı)
İyiyim cnm sen nasılsın?
Dün aldığım o beyazlardan bahsediosun dmi onlar 35 flndı heralde bizim burdan aldım cnm..
Şaşırdım bu kadar uygun olmasınada onun tekini 25 e fln satıolar çnkü..
Fırınada girio ddi adam..
Davetiyeleri daha yazamadım çnkü hala elime geçmedi elime geçmesinden ziyade Ferhat almaya gitmedi..
Dün bitti sanırım bugn alıcktı ilerleyen saatlerde almayaa gidebilr ama emin değilim..
Çay kahve içememin sebebi sölemştm dha önce ama unutmşsn güzelim demir eksikliğinden dolayı..
İçmiceksin ddi dohtor günde sadece 1 tane türk kahvesi içiorumm..
Tamam cnm dha aklına geldikce sor ben cvplarım kaydirigubbakcemile3
Anladım canımm göstericem sakın bi yerlere ucmayın biraz bişeler yiyesim var hemen gelirim
Bende Allah'a şükür iyiyim cnm olumunekankayizsmile
Çok uygunmuş gerçekten uyguna alamanada sevidndim güle güle kullan cnmmm
Davetiyeleri yazamamışsın napalım olsun cnm yazarsın daha bakalım
Şu demir eksikliğini biliyorum cnm ama bundan dolayı kahve ve çayın yasaklandığını söylememiştin hatta topikte takılırken çok fazla çay içtiğini biliyordum ondan didim nolduuu kusumaaa:çok üzgünüm:
Şeydacm bende az önce baktım o listeye biliyormusunnn kalplerimiz birmiş heralde
Hatta ozaman en yakın serap varmış düğün tarihi olan şimdi ise gulom arkadaşımız evleniyor Allah'ım eşiyle birlikte bir ömür sağlıklı huzurlu mutlu etsin
Bugün çeyiz topiğinden cute diye biri daha evleniyor kınası vardıı hihoyyyt
Teşekkür ederim cnm daha daha güzelleri senin olsunn..
Evet bende uygun görünce kaçırmak istemedim..
Bunları aldığım yer bayaa uygun.. Hatta ondan önce başka yere girmiştim büyük kavanozlardan aldım tanesini 5 tlye orda 3 müdü 4 müdü neydi..
Tüh kazıklandım ddm kaydirigubbakcemile3
Bundan snra ne alcaksm ordan alcm zati.. Çok güzel etrafı taşlı çerçeveler vardı gözüm kaldı onlarda mutlaka alıcam onlardan da..
Bi elime geçse davetiyeler yazıcamda hala geçemedi kaydirigubbakcemile3
Evet cnm çk fazla çay kahve tüketiodum ama artık yasak malsf..
Ben söledim die hatırlıodum cnm ama bşver şmdi sölemiş oldm işte aklinialirimsmile
Cnm ben de öyleyim ya insan daha ucuz bişi buldumu altın bulmuş gibi seviniyor
Davetiyeler neden geçmedi hala cnm eline
Geldiiiiiimm..