- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
Bizde 2.5 yılın sonunda opuyorumnanaktan
3 şubatta da 3 yılımıza girces...
Nesrin sizin ne kdr snra olduki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay beee bnmde 4 sene sonra olck Allhın iznyle :dance:
kızlar hepimz ne çok sabretmşz di mi süperrrr :asigim:
kızlar en hızlı biziz galiba aşkımla
kızlar basit kolay hediye tarzları varmı aklınızda malüm bu aralar çalışmıyorum ne alabilirim ki yada yapabilirimki yaaabilmiyorumkismile
tanıştığıma memnun oldum nesrinvereliniortak sizin ne kadar sürdü ki?kızlar en hızlı biziz galiba aşkımla
kızlar basit kolay hediye tarzları varmı aklınızda malüm bu aralar çalışmıyorum ne alabilirim ki yada yapabilirimki yaaabilmiyorumkismile
Ayy herkese bunu sölüorum ama hem güzel hemde çok pahalı olmayan bi hediye..
Bardağa ikinizin resmni bastrabilrsin cnm bi beyaz bardağn üzerine yapıolar bide siyah bardağa içine sıcak içicek koyduğunda resim ortaya çıkıo..
1 senede tanışıp evlenmiş olcaz biz yaa
bayağı hızlıymışsınız canım, biz evlenince 5. yılın içinde olacağız1 senede tanışıp evlenmiş olcaz biz yaa
vay bee güzel fikirmiş bebemm sağolopuyorumnanaktan
09 mart 2009 tanışma
09 haziran 2009 evlenme teklifi
27 haziran 2009 söz
09 ağustos 2009 nişan
26 haziran 2010 düğün
09 mart 2009 tanışma
09 haziran 2009 evlenme teklifi
27 haziran 2009 söz
09 ağustos 2009 nişan
26 haziran 2010 düğün
hem kendim yapabileceğim hem masrafsız hem güzel bir süpriz olucak canım böle birşey işte bayanssulusmilekafamçokkarıştı
cnm bnm aklımda şu var bi kutunun içine 5 duyu süprizi yapcammm
1. bi cd doldurcm içinde bize özel şarkılar olck cd kapagnda fotğrmzdan kapak yapcm (bu duyma duyusu için :lepi:)
2.çikolta çifte kavrulmş lokum ve jelibon koyucm (bu tat alma)
3.bi tişörtm var gece yatrkn gyrm kokum sinsn die üzrinde parfümünden sıkıyrm tabi sırnaşık şey (buda koklamsı için)
4.şaçımdan bi tutam koyucam böle kurdela ile bağlayp (buda dokunma)
5.görme olarkta zate albüm kapağnda resmimiz olck Şeniz
nasıl hem zahmetsz hemde hesaplı sırnaşık şey