A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
Hayırlı uğurlu olsun kusenciğiimm :lepi:
bende tazee gelin sayıldığım için artıkın bu topicte çok dolaşırım rahatlıkla
diğerinde gelin adayları olunca utanıordum :kedi:
selam kızlar, ben de 2010 gelin adayları topiği için üye oldum ama siz vedalaştınız, arada bir takip ediyordum ama üye olmaya karar verdim. ben de 27 aralıkta nişanlandım düğünüm de 13 haziranda olacakzemuszemus hepinize merhaba
Balım saten görünmlüydü çok güzeldi ya kolay kolay beğenmem bide..
Balım bot aldım 3 şubat için..
Bide kutu aldım kırmızı kaplı içine ne koycam bilmiorum dhaa olumunekankayizsmile
ben de kazağın yanına bişi alsam mı ne alsam hiç bilmiyorum yaww..14 şubata ancak örcem bitcek vakit bulamıom ki..Ama süpriz olmıcak..off
Hoşbulduk kızlar..
Yorgunum,temizlik,misafir yoruldum,saf gibiyim..
performansım düşük aklinialirimsmile
Şeyda,keşke fotoğrafını çekseydin tatlım..?
Hayırlı uğurlu olsun kusenciğiimm :lepi:
bende tazee gelin sayıldığım için artıkın bu topicte çok dolaşırım rahatlıkla
diğerinde gelin adayları olunca utanıordum :kedi:
Saolasın kusenciğimmmmmmmm Şeniz
Evet sende teze gelinsinn sen eskimeyen gelinsin kusencmm sırnaşık şey
Kızım sen her halukarda gelebilrsin burayaa sana sınır yok topiğimzdeeee :lepi:
Hele bi gelme bak noliyyy sırnaşık şey
opuyorumnanaktan hoş geldin cnm kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk kızlar a.s. ismim yaren 22 yaşındayım 1 aylık nişanlıyım ve 4,5 ay sonra da düğünüm var. sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldumopuyorumnanaktan
hg cnm bnde deniz hayrlı olsun kaydirigubbakcemile5
hadi hayrlı olsun seydam güle güle esktsn eniştemz opuyorumnanaktan
cnm anınz olan şarkıları bir araya gtrp cd yap kapağnada resminizi koy olmaz mı zemuszemus
aklinialirimsmile
hg extreme seydanın kuzencgi opuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar a.s. ismim yaren 22 yaşındayım 1 aylık nişanlıyım ve 4,5 ay sonra da düğünüm var. sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldumopuyorumnanaktan
teşekkürler canım evet yeni nişanlandık, 4 yılın sonunda muradımıza erdikkaydirigubbakcemile5maaşallah cnm yeni nişanlısın ne güzelllkaydirigubbakcemile5
Seydacımmm pardon kafam öyle dalgın ki sağolun kızlar..Bi de nette tapu buldum onu yaparım olmazsa..Ben de nesrin 24 yaşındayım öğretmenim
teşekkürler canım evet yeni nişanlandık, 4 yılın sonunda muradımıza erdikkaydirigubbakcemile5
Seydacımmm pardon kafam öyle dalgın ki sağolun kızlar..Bi de nette tapu buldum onu yaparım olmazsa..Ben de nesrin 24 yaşındayım öğretmenim
teşekkürler canım evet yeni nişanlandık, 4 yılın sonunda muradımıza erdikkaydirigubbakcemile5
bende tam 7sene sonra erdim o muradaboshayallersmile
kızlar en hızlı biziz galiba aşkımla
Extreme hoşgeldin zemuszemus
Tanıtşığımıza memnun oldum Yaren vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?