- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #7.801
Olur olur inşAllah güzelimm ben sana güveniyorum kaydirigubbakcemile
Ama yapınca bana da viiiircokacimcoook
Hımm evet tatlım hatırladım,evet bu da güzel oluyor ama hani kurabiye gibi kıtır kıtır değil.
Benim tavsiyem,elmalı tart yapman,çok daha güzel oluyor.Ceviz de koyarsan oohh süper..
Bide Şeydacm hangi tarifleri deniyorsun biri elmalı kurabiye diğeri nefisfisfis
Ya gözümün önüne bi an evlenmişsin Allah'ın izniyle böle eşin işteyken bana yazıyorsun burdan işte ev yemeklerinden filan konuşuyoruz ay ne kadar güzelllllllllopuyorumnanaktan
Tamam cnm yaptıktan snra mutlaka sanada sölicem nasıl oldklarını ve tariflerinide vericem a.s.
Hmm tarifini verebilrmsn cnm?
Sağol Şeydacm ben bi inceliyim
Ama şimdi çıkmak zorundayım tatlım kolay gelsin şimdiden sanaopuyorumnanaktan
elmalı tart
malzemeler:250gr margarin
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt
1su bard.şeker
1 k.tozu
aldığı kadar un
üzeri için: 3-4 elma
yarım su bard.şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
ceviz
yapılışı: elmalar rendelenir.içine şekeri ilave edilir.ocakta5 dk. kavrulur ve tarçını ilave edilir.ocaktan indirirkende ceviz içi konur.
hamuruda sıcaklığına gelmiş margarin ve diğer malzemeler bir kapta yoğrulur.kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edilir.hamurdan bir parça koparılıp buzluğa atılır ve yarım saat beklenir.sonra kare borcam veya küçük boy tepsi margarinin kağıdı ile yağlanır.hamur merdane ile tepsi büyüklüğüne göre açılır.üstüne elmalı iç yayılır.buzlukta bekletilen hamur parçasıda üzerine rendelenir.175 derece ısıda pişirilip pudra şekeri serpilir.AFİYET OLSUN
Buyur canım..
Anladım canım kurabiye istediğin için bunu yazdım zaten diğeri bildiğin yumuşak pasta oluyor ama sen bilirsin tabii..Kolay gelsin canım.
Ooo kaynatmışsınız kızlarr..
Nasılsınız bakalım
Ooo kaynatmışsınız kızlarr..
Nasılsınız bakalım
Ben iyiyim cnm sen ve bebişin nasıl?
Sen nerdesinn yahu bayadır görünmüyorsun nasılsınn cnmm
Anladım cnm iyi bakalım uyu biraz
Teşekkürlerr kızlar idare ederim yattığım yerden kalkamıyorum ki..
Yakınlarımdan hamilelik geçirenlerden duyduğum kadarıyla senin dediğin gibi uyku ve rehavet çöküyormuş
vücudun şuan o minik proteine alışmaya uyum göstermeye çalışıyor bunun için de senin uyku düzeninden midene kadar herşeyin değişiyo tabi..
Alışırsın gibime geliyor
ilk zamanlar ya oyüzden olabilir Allah kolaylık versin cnm
Düzelirsin yakında cnm birascık uzan sende yavaş yavaş harkt et kendini yormadan..
Böylece çok uyumak istemez belki bünyen..
Bu günlerini doğdukdan snra çok ararsın azıcık zamanım kalsada kafamı yastığa koyabilsem die kaydirigubbakcemile3
O yüzden keyfini çıkart bence :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?