• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hımm evet tatlım hatırladım,evet bu da güzel oluyor ama hani kurabiye gibi kıtır kıtır değil.
Benim tavsiyem,elmalı tart yapman,çok daha güzel oluyor.Ceviz de koyarsan oohh süper..

Olur olur inşAllah güzelimm ben sana güveniyorum kaydirigubbakcemile
Ama yapınca bana da viiiircokacimcoook

Tamam cnm yaptıktan snra mutlaka sanada sölicem nasıl oldklarını ve tariflerinide vericem a.s.

Hımm evet tatlım hatırladım,evet bu da güzel oluyor ama hani kurabiye gibi kıtır kıtır değil.
Benim tavsiyem,elmalı tart yapman,çok daha güzel oluyor.Ceviz de koyarsan oohh süper..

Hmm tarifini verebilrmsn cnm?

Bide Şeydacm hangi tarifleri deniyorsun biri elmalı kurabiye diğeri nefisfisfis
Ya gözümün önüne bi an evlenmişsin Allah'ın izniyle böle eşin işteyken bana yazıyorsun burdan işte ev yemeklerinden filan konuşuyoruz ay ne kadar güzelllllllllopuyorumnanaktan

Bide Şeydacm hangi tarifleri deniyorsun biri elmalı kurabiye diğeri nefisfisfis
Ya gözümün önüne bi an evlenmişsin Allah'ın izniyle böle eşin işteyken bana yazıyorsun burdan işte ev yemeklerinden filan konuşuyoruz ay ne kadar güzelllllllllopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
O zamanlarda gelicek Allah'ın iznyle cnm :Saruboceq:
Burdaki bi yarışmada birinci olan bi tarif o cnm eklim linkini hemen sende gör..

http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk-yemekleri/351738-yufkali-tavuk.html

Sağol Şeydacm ben bi inceliyim
Ama şimdi çıkmak zorundayım tatlım kolay gelsin şimdiden sanaopuyorumnanaktan

Tamam cnm yaptıktan snra mutlaka sanada sölicem nasıl oldklarını ve tariflerinide vericem a.s.

Hmm tarifini verebilrmsn cnm?

elmalı tart

malzemeler:250gr margarin
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt
1su bard.şeker
1 k.tozu
aldığı kadar un
üzeri için: 3-4 elma
yarım su bard.şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
ceviz
yapılışı: elmalar rendelenir.içine şekeri ilave edilir.ocakta5 dk. kavrulur ve tarçını ilave edilir.ocaktan indirirkende ceviz içi konur.
hamuru:oda sıcaklığına gelmiş margarin ve diğer malzemeler bir kapta yoğrulur.kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edilir.hamurdan bir parça koparılıp buzluğa atılır ve yarım saat beklenir.sonra kare borcam veya küçük boy tepsi margarinin kağıdı ile yağlanır.hamur merdane ile tepsi büyüklüğüne göre açılır.üstüne elmalı iç yayılır.buzlukta bekletilen hamur parçasıda üzerine rendelenir.175 derece ısıda pişirilip pudra şekeri serpilir.AFİYET OLSUN

Buyur canım..

elmalı tart

malzemeler:250gr margarin
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt
1su bard.şeker
1 k.tozu
aldığı kadar un
üzeri için: 3-4 elma
yarım su bard.şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
ceviz
yapılışı: elmalar rendelenir.içine şekeri ilave edilir.ocakta5 dk. kavrulur ve tarçını ilave edilir.ocaktan indirirkende ceviz içi konur.
hamuru:oda sıcaklığına gelmiş margarin ve diğer malzemeler bir kapta yoğrulur.kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edilir.hamurdan bir parça koparılıp buzluğa atılır ve yarım saat beklenir.sonra kare borcam veya küçük boy tepsi margarinin kağıdı ile yağlanır.hamur merdane ile tepsi büyüklüğüne göre açılır.üstüne elmalı iç yayılır.buzlukta bekletilen hamur parçasıda üzerine rendelenir.175 derece ısıda pişirilip pudra şekeri serpilir.AFİYET OLSUN

Buyur canım..

Çook teşekkr ederm cnm zahmet ettin ama ben böle istemiorum kurabiye gbi istiorum..
Bi deniyimde ben ötekini inşallah güzel olur :Saruboceq:

Anladım canım kurabiye istediğin için bunu yazdım zaten diğeri bildiğin yumuşak pasta oluyor ama sen bilirsin tabii..Kolay gelsin canım.

Anladım canım kurabiye istediğin için bunu yazdım zaten diğeri bildiğin yumuşak pasta oluyor ama sen bilirsin tabii..Kolay gelsin canım.

Çok sağol cnm ben çıkıyorum dolaptaki çeyzleri çıkarıcaz snrada bunları yapıcam öptm çok dkkt edin kendinize görüşürs :a015:

Yakınlarımdan hamilelik geçirenlerden duyduğum kadarıyla senin dediğin gibi uyku ve rehavet çöküyormuş
vücudun şuan o minik proteine alışmaya uyum göstermeye çalışıyor bunun için de senin uyku düzeninden midene kadar herşeyin değişiyo tabi..
Alışırsın gibime geliyor
ilk zamanlar ya oyüzden olabilir Allah kolaylık versin cnm

Teşekkürlerr kızlar idare ederim yattığım yerden kalkamıyorum ki..

Düzelirsin yakında cnm birascık uzan sende yavaş yavaş harkt et kendini yormadan..
Böylece çok uyumak istemez belki bünyen..
Bu günlerini doğdukdan snra çok ararsın azıcık zamanım kalsada kafamı yastığa koyabilsem die kaydirigubbakcemile3
O yüzden keyfini çıkart bence :lepi:

Yakınlarımdan hamilelik geçirenlerden duyduğum kadarıyla senin dediğin gibi uyku ve rehavet çöküyormuş
vücudun şuan o minik proteine alışmaya uyum göstermeye çalışıyor bunun için de senin uyku düzeninden midene kadar herşeyin değişiyo tabi..
Alışırsın gibime geliyor
ilk zamanlar ya oyüzden olabilir Allah kolaylık versin cnm

Uyku rehavet bi yana aşırı duygusallık beni çok fena yapıyorr..
Amin canım:Saruboceq:

Düzelirsin yakında cnm birascık uzan sende yavaş yavaş harkt et kendini yormadan..
Böylece çok uyumak istemez belki bünyen..
Bu günlerini doğdukdan snra çok ararsın azıcık zamanım kalsada kafamı yastığa koyabilsem die kaydirigubbakcemile3
O yüzden keyfini çıkart bence :lepi:

Heheee evett haklısın canımm milletten gördüğüm kadarıyla aşırı bi koşuşturmacayla geçiyor doğum yaptıktan sonraa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back