"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yok canım,yok..
22. haftaya kadar sürecekmiş..
Evet canım öğretmenim (kimya)

Yaaa kaçıncı haftadasın şmdi sen?
Kaç hafta daha sürcek yani..
Ayy Allah sabır versn cnm yaa :gitme:

Bende bilmiordumki cnm çok teşekkür ederim..
Saçlarım dökülüyo diye gittim doktora kan testi yaptırdı onların sonuçlarını aldım dün bugnde doktora götürdm işte.
Demir eksikliği var dedi.. Oranıda çok düşük çok halsizlik yapar ddi..
Demek o yüzden böle ruh gibi dolaşıyomuşum..
Kahve,çay içmiceksin elinden geldiğince ddi ilaç verdi 2 ay kullancam snra yine test yaptırcam düzelmişmi die..
Bol bol et ye ddi (ki nefret ederim etten )
Bide başka bi doktora daha gidicem yarın oda başka bişey için yarın gebzeye gidicem onun içinde :1no2:

Merhabalar kızlar..Şeydacım geçmiş olsun canım..

Selam canım teşekkür ederm a.s.
Nasılsın?

Çokkk geçmiş olsuuun dikkat ediceksin tabi sağlığından ve senden daha önemlisi mi var?

Saolsın cnmm..
Doğru sölüosun evet benden daha önemlisi yok ama işte et sevmemem ve kahve,çay çok sewmemden kaynaklanıo bilmiyorumkismile

Ama annesiii yeni yeni yerleşiyor ya bebiş yerine..Birazcık rahatsız edecek artık annesini napsın o daha miniciikk...

17 haftamı :1shok:
Allah sabır versin cnm yaa inşallah daha önce geçer bulantıların :Saruboceq:

İnşallah kızlarr..
Doktora sormuştum bazılarında 13. haftaya doğru kesilir ama senin bünyen birazcık zayıf kendine iyi bakarsan 22. haftaya kadar sürmez demiştiibilmiyorumkismile

İnşallah kızlarr..
Doktora sormuştum bazılarında 13. haftaya doğru kesilir ama senin bünyen birazcık zayıf kendine iyi bakarsan 22. haftaya kadar sürmez demiştiibilmiyorumkismile

Kendine iyi bak canım sende..
Dikkat et biraz daha fazla özen göster.. Yediklerine içtiklerine fln..
Doktorun neleri önerdiyse..

Ama annesiii yeni yeni yerleşiyor ya bebiş yerine..Birazcık rahatsız edecek artık annesini napsın o daha miniciikk...

Ayy ne güzel anlatmışsın sen öle yaaaboshayallersmile

Bilmiyorum ki kızlaaar kendimde değilim eşim gelene kadar oyalanmaya çalışıyorummafoldumben

Tatlım ne iyi gelir hiç de bilmiyorumkifisfisfis

İnşallah kızlarr..

yapıya göre değişir cnm bence

Tatlım sana yardımcı olabilicek biri yok mu ya
Hem sen bence burdaki hamilelerin olduğu topikten bişiler bka bakalım senin gibi olanlar ne yapıo en azından bi fikir edinmiş olursun onlara sorarsın ne yapmışlar neyle yatıştırmışlar bu durumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…