- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #7.381
Yok canım,yok..
22. haftaya kadar sürecekmiş..
Evet canım öğretmenim (kimya)
Hastamısın tatlım sen bilmiyordum..
Çok çok geçmiş olsun inşAllah bi an önce toparlanırsın tatlım
Ruhsal bi yorgunluk da olabilir bu..
Geçen hafta yapılan temizlikten sonra yorgun düşmüş olmalısınbilmiyorumkismile
Merhabalar kızlar..Şeydacım geçmiş olsun canım..
Çokkk geçmiş olsuuun dikkat ediceksin tabi sağlığından ve senden daha önemlisi mi var?
Hoşgeldinn canııımmm..a.s.
Hoşbulduk canımcım,ahh o bulantılar herkesin sorunu.Sabah yataktan kalkmadan tuzlu bir şeyler yiyin derler ama işe yarar mı bilmiyorum hayatım.
Şuan tam 5. haftamdayımm yanii yaklasık 17 hafta daha devam edicekkmafoldumben
17 haftamı :1shok:
Allah sabır versin cnm yaa inşallah daha önce geçer bulantıların :Saruboceq:
Ama annesiii yeni yeni yerleşiyor ya bebiş yerine..Birazcık rahatsız edecek artık annesini napsın o daha miniciikk...
İnşallah kızlarr..
Doktora sormuştum bazılarında 13. haftaya doğru kesilir ama senin bünyen birazcık zayıf kendine iyi bakarsan 22. haftaya kadar sürmez demiştiibilmiyorumkismile
Ama annesiii yeni yeni yerleşiyor ya bebiş yerine..Birazcık rahatsız edecek artık annesini napsın o daha miniciikk...
Bilmiyorum ki kızlaaar kendimde değilim eşim gelene kadar oyalanmaya çalışıyorummafoldumben
İnşallah kızlarr..
Doktora sormuştum bazılarında 13. haftaya doğru kesilir ama senin bünyen birazcık zayıf kendine iyi bakarsan 22. haftaya kadar sürmez demiştiibilmiyorumkismile
Ayy ne güzel anlatmışsın sen öle yaaaboshayallersmile
Tatlım ne iyi gelir hiç de bilmiyorumkifisfisfis
yapıya göre değişir cnm bence
Hoşbulduk canımcım,ahh o bulantılar herkesin sorunu.Sabah yataktan kalkmadan tuzlu bir şeyler yiyin derler ama işe yarar mı bilmiyorum hayatım.
ay ne güzel anlatmışsın yaaboshayallersmile
sevgili eşim beni bu halde gözü yaşlı bi ayağı lavaboda görse ne yapar acaba:gitme:
Şehir dışındasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?