- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
Neden böle bişe ekledinki saçmalık orda zaten ara şimdi kendine avatar civciv ekle sırnaşık şey
nan çatlak karı dalga geçiyos herhalde, ne davetiye beklicem daldım gitti :içelim:
ya bu "karı" demeye de hep buralarda alıştım. Allahtan dilime takılmadı, şikayet etcem bu site ahlakımı bozdu diye sırnaşık şey sırnaşık şey
aman tamam bealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hıh küsüm size :dilcikar:
:dilcikar: değişmicem:dilcikar:
su karısı bide utanmadan küsüomsn lan hem resim ekleme bide küs bak dünki gbi küseri görürsn o zmn :umursamaz: :dilcikar:
Ölemi ben yazı rengimi cırt bi renk yapymda gör sende :dilcikar:
Ohh şükür değiştirdn ya gözüm ağrıdı vallaha..
Kız su bişe sorcm sna dün hani ddn ya ekledğinde resm görsellere düşüo die ben baktm neler neler yazdm ama görsellere düşmemiş totondanmı uyduruon la sen bunları resm eklemeyesn die sırnaşık şey
kız o nikten oluomuş bak sana özelden iki üç nik yazayımda bakbayanssulusmile
senin niki bende denedim olmadı yazılışı ferattı filan diesempatiksalakcinni
Bilgisayara kaydedilmiş her türlü fotoğrafın bir şekilde görsellere düşme riski var asilzadelerim aman dikkatli olalım :)
Evet Füsuncum orası öyle tbkide pcmize biri bile girip resmlerimizi alabilr herşey olabilr fakat demek istedğm editlenmiş resimler nası görsellerde çıksın o kdr aradım ben bulamadım..
Su cnm bişe sorcm bu söliycen nicklerdeki insanlar resmlerini editlemiş kişilermi yoksa hala resmleri duruomu?
yok canım yani ben seni denemedim demin denedim ama sen misin tanımam ki...
Amanın su bi denesenee kuzum ben bbaşörtülüyüm oradan tanırsın belki? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?