"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Amaaann meltemcim sende miiiii kaydirigubbakcemile3

aman tamam bealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hıh küsüm size :dilcikar:

Füsuncum görüosun işte kendine uyduruo bizide ister istemes sölemek zorunda kalıosun buna sırnaşık şey

Su karısı bide utanmadan küsüomsn lan hem resim ekleme bide küs bak dünki gbi küseri görürsn o zmn :umursamaz: :dilcikar:

Ohh şükür değiştirdn ya gözüm ağrıdı vallaha..
Kız su bişe sorcm sna dün hani ddn ya ekledğinde resm görsellere düşüo die ben baktm neler neler yazdm ama görsellere düşmemiş totondanmı uyduruon la sen bunları resm eklemeyesn die sırnaşık şey

kız o nikten oluomuş bak sana özelden iki üç nik yazayımda bakbayanssulusmile
senin niki bende denedim olmadı yazılışı ferattı filan diesempatiksalakcinni

Bilgisayara kaydedilmiş her türlü fotoğrafın bir şekilde görsellere düşme riski var asilzadelerim aman dikkatli olalım :)

kız o nikten oluomuş bak sana özelden iki üç nik yazayımda bakbayanssulusmile
senin niki bende denedim olmadı yazılışı ferattı filan diesempatiksalakcinni

Yafrum sen milletimi takip edion sırnaşık şey
Editldiğinde çıkamaz resimler cnm yok öle bişe bak şimdi nickm değişti böyle ara yine bulamazsınki..
Gerçi editlemedğim resmlerim wardı glba ama onlar bile çıkmıodu görsellere baktğnda kadınlar klbne yazdğm yorumların bağzıları çıkıo bnm resmlerim çıkmıo güzelim..

Evet Füsuncum hepimiz birer asilzadeyiz :lepi: :lepi: :lepi:

Bilgisayara kaydedilmiş her türlü fotoğrafın bir şekilde görsellere düşme riski var asilzadelerim aman dikkatli olalım :)

Evet Füsuncum orası öyle tbkide pcmize biri bile girip resmlerimizi alabilr herşey olabilr fakat demek istedğm editlenmiş resimler nası görsellerde çıksın o kdr aradım ben bulamadım..

Su cnm bişe sorcm bu söliycen nicklerdeki insanlar resmlerini editlemiş kişilermi yoksa hala resmleri duruomu?

Kızlar ben kaçar..Size iyi sohbetler..Uyuyuncada sevdiklerinizi görün rüyanızda..Öpüldünüz asilzadelerim..

evet ona dikkat ettim ve baktım yok editleyenler sanırım kuzum albümü olanlar sabit kalıo bebeimdelikafadulden ama ben genede eklemiyorum korktumÇok üzgünüm çoook

Kızlar ben çalışırken pc me girmişlerdi ve arkdaşlarımın fotolarını çalıp arkadaşlık sitelerine satmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…