- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.001
Valla netten bişilere bakıodum topicte herkes çıktı die görünce hemen yazdım ama cwp wermedk die çıkmş olabilr sıklmştr kız aklinialirimsmile
Eee hava soğuk napcas dışarda ya sırnaşık şey
Zaten balayı,eğlence mekanı,gelinlik,kına kıyafeti,ayakkabıları,çantaları,ev bakmak,eşya bakmak,çeyiz gbi bi dnya şeyle uğraşcam we istemedğm kdr dışarı çıkmk zorunda kalcm..
Kafamız rahat geçircemiz son hafta sonumuz 14 şubat olck glba evlenene kdr..
canlarım vallahi çıktınız sandım ama iyiki son kontrolleri yapmışım yakaladım yine sizi:))) ben iyiyim canlarım moralim de çok iyi çünkü azkalsın nişan erteleniyordu ben üzüleceğime alptekin üzülsün dedim şimdi msj yazmıyo:))) ama mutluyum nişan tarihini kurtardım çünkü:)))
kız olsun tatlı heyecanlar onlar:hulya:
evlendikten sonra ne hafta sonları geçirisin evinizde nasipse hihoyyyt
bencede sıkılmıştır bende bugün erken çıkıcam uykum gelse azcıkınboshayallersmile
canlarım vallahi çıktınız sandım ama iyiki son kontrolleri yapmışım yakaladım yine sizi:))) ben iyiyim canlarım moralim de çok iyi çünkü azkalsın nişan erteleniyordu ben üzüleceğime alptekin üzülsün dedim şimdi msj yazmıyo:))) ama mutluyum nişan tarihini kurtardım çünkü:)))
vallahi kızlar ben bu sağlık sorunlarından artık bıkmaya başladım... kayınvalidem hastanedeyken görümcem rahatsızlandı.ve yumurtalık kisti varmış ameliyat olması şartmış.biz ameliyat olabilsin diye 24 ocakta yapacağımız nişanı 7 şubata erteledik.ve ameliyatı salı günü olacakmış. eğer iyi olmazsa nişan yine ertelenecekti.ama yakınlarıma haber verdim,gelinlikçiyi aradım haftaiçine randevu aldım.şu noktada bi kez daha erteleyemem çünkü kasımdan beri hep erteleniyor zaten.gerçekten çok canım sıkıldı ve dedim alptekine 7 şubatt nişan yapmazsak bidaha nişanın lafını bile etmiyoruz çünkü gerçekten bu muhabbet beni kasmaya başladı yazdım.nişanı bekleyip hastaneye yatabilirdi sonuçta kist 1 hafta içine ne büyür ne küçülür...iyileşmesini çok istiyorum sağlık sorunundan da tartışma çıkaracak biri değilim ama hep beklemesi gereken ben oluyorum bu da beni çok üzüyo artık...
alptekin de nişanı ertelemicem eğer bi sorun çıkarsa kardeşim gelmez o zaman yazmış.yaklaşık 3 saattir msj atmıyo belli morali bozuldu..ama yapabileceğim hiçbişey yok maalesef...
Napalım yani senin ablanın yaptığı terbiyesizliğe bencillk yapıp ablanı nişanda istemiorum demeyi biliodu..
Onunun ablasıda birasck düşünmeliydi..
Çokmu ağrısı war duramıomu çok mu acil?
Eğer öyleyse tmm amennh..
Bide ne zmn belli oldu kist oldğu cnm?
aralık ayında belli oldu şiddetli ağrı çekti bisüre.ama şuan öyle bi ağrısı yok yani pazara kadar rahatlıkla dayanabilir.elinden geldiğince biranönce olsun bitsin çabasına girdi.alptekin onu beklediğimizi de söyledi görümceme ama bekleyim demedi ameliyatımı olayım dedi.muhtemelen pazar günü olmaz görümcem çünkü ameliyatlı bi şekilde ne dinlenebilir ne oturabilir.
Valla canım aynı soruları duydumu insan ister istemez gerilio..
Neyse kusura bkmyn kızlar askm aradı onunla konuştm azcık..
Eee Meltemcim nasılsın şafak kaç?
ben geldim nasılsınız eminim iyisin bunları geçelim evet kızlar annatın bakalım bugün neler ettinizdelikafaduldensibelim senin moralin nasıl:1rolleyes:
alptekin de nişanı ertelemicem eğer bi sorun çıkarsa kardeşim gelmez o zaman yazmış.yaklaşık 3 saattir msj atmıyo belli morali bozuldu..ama yapabileceğim hiçbişey yok maalesef...
Ooooo o zmn Sibelcim yaa aralık nereeeee şubat nereee olsaymş amlytını sizimi beklemiş ya hayret bişey gerçektn..
Ben çok sinrlenirdm ksra bkmasn kendi böle olmasını istio o zmn gelemiycekkk sizden kaynaklanmayan sebepler yzüden..
Kendi istedi kendide kabul edicek bu durumu o zmnlmaz:
Valla bilmiorum nası bi heycan nası bi sinir yaşycam artık yaşayp görces yeawrmm..
canim ben konulara cok dahil degilim ama telasin gerginligi yansiyor sanirim :kedi:
daha once de ev konusunda sikintin vardi yanlis hatirlamiyorsam -tatlicadiarzu-
bende periye laf yetistirdim geldim sırnaşık şey
canim safak 13 ama 3-4gun eklendi az kaldi yani
ay yazdiklarini okudum yaaaa ne guzel telaslar ay benim zamanim da gelsin artik bende kosturayim valla istiyorum yaa :asigim::asigim:
aman uzadıkça cılgı çıkar nişanda olmasın madem gidip yattı hemen:umursamaz:
yapın nişanınızı uzamasın ama seninki triplerde nasıl olucak:teselli:
ama uzatma artık yoksa hep bişeyler çıkıcak sinir harbi olucak sanaguclubacismile
aynen ben de böyle düşünüyorum alptekine kırılmasın diye ameliyatını direkt söylemedim üstü kapalı bi şekilde söyledim ilerde kötü gelin görünmemek adına.ama ben de daraldım çünkü kasımdan beri sürekli erteleniyor ve alptekin de ameliyatını sonra olursun bile demiyor..artık bi şekilde ağırlığımı koymak zorundayım ben nişanlığımı aralık ayında ayırttım kadın sen nişanı mı attın kızım nerelerdesin diyo bana ya bi de erteleme ihtimali gibi konuştu dün gece alptekin o zaman özellikle sinir oldum.ama bidaha erteletmicem onu biliyorum... bi yüzük takmak bu kadar mı zor olur anlamıyorum ben
kız o arefe de ben hiç yaklaşmam sana zaten bulamayızda senisırnaşık şey
sinir davulu olursun sen stresten:roflol::roflol:
otobüste görsem ne gergin kız derim:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?