"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kız olsun tatlı heyecanlar onlar:hulya:
evlendikten sonra ne hafta sonları geçirisin evinizde nasipse hihoyyyt
bencede sıkılmıştır bende bugün erken çıkıcam uykum gelse azcıkınboshayallersmile

canlarım vallahi çıktınız sandım ama iyiki son kontrolleri yapmışım yakaladım yine sizi:))) ben iyiyim canlarım moralim de çok iyi çünkü azkalsın nişan erteleniyordu ben üzüleceğime alptekin üzülsün dedim şimdi msj yazmıyo:))) ama mutluyum nişan tarihini kurtardım çünkü:)))

kız nasıl sen üzüleceğine neden birileri üzülüyo anlamadım kızçeeyvahedigeldismile
eheheh nişan zamanındaysa okey o zamankaydirigubbakcemile2

kız olsun tatlı heyecanlar onlar:hulya:
evlendikten sonra ne hafta sonları geçirisin evinizde nasipse hihoyyyt
bencede sıkılmıştır bende bugün erken çıkıcam uykum gelse azcıkınboshayallersmile

Valla bilmiorum nası bi heycan nası bi sinir yaşycam artık yaşayp görces yeawrmm..

Tekrar hoşgeldin cnm..
Anlamadım valla anlattıklarndan bişey..
Nası tekrar erteleniodu?
Çocuk oyuncağımı bu hbre ertelemeler oluo?
Olsunda bitsin aradan çıksın işte..

vallahi kızlar ben bu sağlık sorunlarından artık bıkmaya başladım... kayınvalidem hastanedeyken görümcem rahatsızlandı.ve yumurtalık kisti varmış ameliyat olması şartmış.biz ameliyat olabilsin diye 24 ocakta yapacağımız nişanı 7 şubata erteledik.ve ameliyatı salı günü olacakmış. eğer iyi olmazsa nişan yine ertelenecekti.ama yakınlarıma haber verdim,gelinlikçiyi aradım haftaiçine randevu aldım.şu noktada bi kez daha erteleyemem çünkü kasımdan beri hep erteleniyor zaten.gerçekten çok canım sıkıldı ve dedim alptekine 7 şubatt nişan yapmazsak bidaha nişanın lafını bile etmiyoruz çünkü gerçekten bu muhabbet beni kasmaya başladı yazdım.nişanı bekleyip hastaneye yatabilirdi sonuçta kist 1 hafta içine ne büyür ne küçülür...iyileşmesini çok istiyorum sağlık sorunundan da tartışma çıkaracak biri değilim ama hep beklemesi gereken ben oluyorum bu da beni çok üzüyo artık...

alptekin de nişanı ertelemicem eğer bi sorun çıkarsa kardeşim gelmez o zaman yazmış.yaklaşık 3 saattir msj atmıyo belli morali bozuldu..ama yapabileceğim hiçbişey yok maalesef...

Evet cnm çok bunaltıcı bi durum insanın sinirleri çok yıpranıo bende sözlenicem zmn ertelenmeler olmştu babam sayesinde..
Evet bekleyememişmi 1 hafta ölüm kalım meselesimymiş kardeşinin en mutlu günlerinden biri olck bu kendini neden araya sıkıştırıo zaten bidnya sağlık problemyle boğuşuosunz annesi sayesinde..
Düşünceli olmalılar biras..
Alptekninde burda bi günahı yok ama senin muhattabın malsfki o..

alptekin de nişanı ertelemicem eğer bi sorun çıkarsa kardeşim gelmez o zaman yazmış.yaklaşık 3 saattir msj atmıyo belli morali bozuldu..ama yapabileceğim hiçbişey yok maalesef...

Napalım yani senin ablanın yaptığı terbiyesizliğe bencillk yapıp ablanı nişanda istemiorum demeyi biliodu..
Onunun ablasıda birasck düşünmeliydi..
Çokmu ağrısı war duramıomu çok mu acil?
Eğer öyleyse tmm amennh..
Bide ne zmn belli oldu kist oldğu cnm?

aralık ayında belli oldu şiddetli ağrı çekti bisüre.ama şuan öyle bi ağrısı yok yani pazara kadar rahatlıkla dayanabilir.elinden geldiğince biranönce olsun bitsin çabasına girdi.alptekin onu beklediğimizi de söyledi görümceme ama bekleyim demedi ameliyatımı olayım dedi.muhtemelen pazar günü olmaz görümcem çünkü ameliyatlı bi şekilde ne dinlenebilir ne oturabilir.

Ooooo o zmn Sibelcim yaa aralık nereeeee şubat nereee olsaymş amlytını sizimi beklemiş ya hayret bişey gerçektn..
Ben çok sinrlenirdm ksra bkmasn kendi böle olmasını istio o zmn gelemiycekkk sizden kaynaklanmayan sebepler yzüden..
Kendi istedi kendide kabul edicek bu durumu o zmn lmaz:

Valla canım aynı soruları duydumu insan ister istemez gerilio..
Neyse kusura bkmyn kızlar askm aradı onunla konuştm azcık..
Eee Meltemcim nasılsın şafak kaç?

bende periye laf yetistirdim geldim sırnaşık şey
canim safak 13 ama 3-4gun eklendi az kaldi yani
ay yazdiklarini okudum yaaaa ne guzel telaslar ay benim zamanim da gelsin artik bende kosturayim valla istiyorum yaa :asigim::asigim:

ben geldim nasılsınız eminim iyisin bunları geçelim evet kızlar annatın bakalım bugün neler ettinizdelikafaduldensibelim senin moralin nasıl:1rolleyes:

hosgeldin kuzum Şeniz olumunekankayizsmile

canim ben konulara cok dahil degilim ama telasin gerginligi yansiyor sanirim :kedi:
daha once de ev konusunda sikintin vardi yanlis hatirlamiyorsam -tatlicadiarzu-

aynen ben de böyle düşünüyorum alptekine kırılmasın diye ameliyatını direkt söylemedim üstü kapalı bi şekilde söyledim ilerde kötü gelin görünmemek adına.ama ben de daraldım çünkü kasımdan beri sürekli erteleniyor ve alptekin de ameliyatını sonra olursun bile demiyor..artık bi şekilde ağırlığımı koymak zorundayım ben nişanlığımı aralık ayında ayırttım kadın sen nişanı mı attın kızım nerelerdesin diyo bana ya bi de erteleme ihtimali gibi konuştu dün gece alptekin o zaman özellikle sinir oldum.ama bidaha erteletmicem onu biliyorum... bi yüzük takmak bu kadar mı zor olur anlamıyorum ben

Valla bilmiorum nası bi heycan nası bi sinir yaşycam artık yaşayp görces yeawrmm..

kız o arefe de ben hiç yaklaşmam sana zaten bulamayızda senisırnaşık şey
sinir davulu olursun sen stresten:roflol::roflol:
otobüste görsem ne gergin kız derim:roflol::roflol:

aman uzadıkça cılgı çıkar nişanda olmasın madem gidip yattı hemen:umursamaz:
yapın nişanınızı uzamasın ama seninki triplerde nasıl olucak:teselli:
ama uzatma artık yoksa hep bişeyler çıkıcak sinir harbi olucak sanaguclubacismile

canim ben konulara cok dahil degilim ama telasin gerginligi yansiyor sanirim :kedi:
daha once de ev konusunda sikintin vardi yanlis hatirlamiyorsam -tatlicadiarzu-

evet canım ev konusunda beklemedeyiz.nişan ertesi bakıcaz inş:)

nişanım 7 şubatta olacak son 1 hafta kalmış görümcemin ameliyatı girdi bu sefer araya.ben de bugün gerçekten antenlerim havada bi şekilde dolaştım çünkü iyice canımı sıkmaya başladı bu erteleme olayı..benim yerimde başkası olsa müzikleri mekanın dekorunu sıkıntı yapar ben daha o aşamaya geçememişim bile ya(((

meltem kuzumm ya keşke bende o telaşlarda senle koşturabilsem ne güzel olurduboshayallersmile

bende periye laf yetistirdim geldim sırnaşık şey
canim safak 13 ama 3-4gun eklendi az kaldi yani
ay yazdiklarini okudum yaaaa ne guzel telaslar ay benim zamanim da gelsin artik bende kosturayim valla istiyorum yaa :asigim::asigim:

Tekrar hoşgeldin cnm..
Ayyyyyyyyy azcık kalmışş Meltem yaa ne güzell cnm inşallah kazasız belasız sağ salim gelir aşkın kavuşursunz bir an önce..
Ayh valla böle düşündüğümde hiç bi hafta sonunu dğru düzgn geçiremyp hep bunlarla uğraşcamızı bunalıorum gerçekten..
Tamam güzel hoş heycan verici bazı zamanlar zewkli bile sayılabilr fakat bunalttığıda aşikar malsf boshayallersmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

cılkı çıktı zaten bebem benim ya milletin evlendikten sonra yapmaya başladığı tartışmaları biz şimdiden yapıyoruz..kasım ayından beri ertelendikçe her konuda tartıştığımızı farkettim son zamanlarda.ama ailesi de hiç yardımcı olmuyokii.hadi annesi gerçekten hasta ona asla bişey demem ama görümcemin acele ameliyata girmesi çok sinirlerimi bozdu.hadi ben el kızıyım beni önemsemeyebilirsin ama bu abinin de özel bi günü ya bari abine saygı duy dimi ama 1 haftada bişey kazanmazsın kaybetmezsin de(((

Üzme cnm kendini bak sevdiceğinde sölemiş o zmn gelmes die..
Belki sitemkar sölemiş olabilr ama orasıda pek seni ilgilendirmes..
Artık senin kntrol edebilceğin şekilde gelişmiyo olaylar..
Sölenmiş o kdr yer ayırtılmş nişanlık seçilmiş falan olmaz dedğin gbi alt tarafı bi yüzük takılcak ve siz gündüz yapcaksınz öle gecelere kdr sürck bişey olmycak..
Gece eğlenceyede nişanlınla sen gidiceksn ailesinden kimseyi esir almıyosunz saat kaçlara kdr..
Böyle durumlarda azıcık SAYGI insanın beklediği ama onu göstermeye bile tenezzül etmiolar nedense :umursamaz:

kız o arefe de ben hiç yaklaşmam sana zaten bulamayızda senisırnaşık şey
sinir davulu olursun sen stresten:roflol::roflol:
otobüste görsem ne gergin kız derim:roflol::roflol:

Evet o sıra kimse yanıma yaklaşmasın sözlencem zamanda hiç heycanlı değildim ama patlamaya hazır bi bomba gbi dolaşıodum..
Bi aksilik olckmı die..
Ama inşallah öle olmam :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…