2010 yazı istenecekler kimler...

bendee varımmm bu yazz inşşş kızlar allh sevdiklerinize biran önce kavuşmayı nasip etsin :asigim:

slm kızlar 2 yıllık bir ilişkim son iki ayda limonydi.bende bu yaz hatda erken istenebilirim.balıkesire gelin gidicem.ama orayı istemiyorumm. ben istanbulda doğdum büyüdüm ondan biraz ayrı kültürlere sahibiz.ve erkek arkadaşımın ailesi orda ben tek kalıcam ooooff

benimde 2 yıllık birlikteliğin sonunda haziranda istenicem

kızlaarrrrrrrrrr ben çok korkuyorummm.ben çalışan biriyim evlendikten snra çalşmamı istemio napıcam.ben ekonomik özgürlğümün tadına vardm kaybetmek istemiyorummmm.annem hep çalış dio bana bunu duarsa ne der bilmiyorumm:senağlama

Kızlarr kesinleştii Benimmm Temmuzda Aşkım askerden izne gelince isticekler beniiiii sözzz takcazzzzz yaşasınnnnn çok mutluyum :))))) 67 Gün var istemelerineee anam heycan bastı şimdiden :)))

Ahh ahhh bi an önce gelsin şu temmuz aşkımda askerden izne gelsn ve kavuşalım yaaa şöyle güzelce istesnler bni sözümzü takalım aşkım gtsn askere ve hemencik gelsn snra nişan sonra düüünnnümüz olsun ömür boyu ayrılmayalım bdaha yaaaaaaaa ( beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…