2010 un en güzel hediyesi

umutsuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
96
1
Bende kendi hikayemi paylaşayım istedim, benim kadar umutsuz arkadaşlar çok biliyorum ama umudunuzu hiç kaybetmeyin. Benim hikayem şöyle,

7 yıllık evliyim son 3 yıldır bebek istiyorduk... Ben bir oğlum olsun istiyordum bunun için bir sene boyunca cinsiyet seçme takvimleri, diyet yöntemi vs.. deneyip durduk ama bebek yoktu. Ondan sonraki yıl sorunlarımı öğrendim Rahim filminde tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim ve kimi dr lar birşey olmaz derken kimi o tüpü açtırmak yada aldırmak gerektiğini söylüyordu kafam iyice karışmıştı, denemelerde sonuçsuz kalınca bir tüp bebek merkezine gidip sorunumu paylaştım ve ameliyat oldum ameliyatta tüpüm açılmadığı için alındı. Ve bir süre iyileşmeyi bekledim... Aşılama vs... bir çok şey denedim olmadı olmadı...Bütün bu olanların arasında o kadar çok hüsran günü yaşadımki onları tek tek anlatmaya gerek bile duymuyorum... Arkadaşlarımla bir araya gelip hüngür hüngür ağladığımız günler pekte az değildi. Etraftan söylenen iğneleyici laflar, benim kendimi tamamen kabalıktan uzak tutmam vs.. beni iyice sıkmıştı. Sonrasında bir kursa yazılıp kafamı tamamen boşalttım bebek olayını kafamdan çıkardım veeeeeeee işte bugün hamileyim (eşimin yok denecek kadar az spermiyle hemde)...

Sakın kafanıza takmayın olmaz demeyin oluyor, başka şeylere yönelin

Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaaahh

offfffffffff offfffff
maalesef düşük yaptım arkadaşlar çoooooooook üzgün ve mutsuzum

Son düzenleme:
tebrik ederimmm gözünüzaydınn nekadar güsel alalhım kucağına almayıda nasipetsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım.darısı isteyen herkesin başına:nazar:

ben birşey anlamadım sorun senin tüplerdemi einizin sipermlerindemi? bir de neden iille erkek bebek istediniz bu size bir ceza olmasın? neyse hayırlı ugurlu olsun kardeşim

tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin
anlayamadıgım tüpümü aldırdım demişsin nasıl oluyor tüp bebekmi yaptırdın tüp olmayınca nasıl hamile kalınıyr allahımın taktiri işte zamanı gelince veriyor dmekki

ne mutlu sana allahım saglıcakla hayırlısıyla kucagına alıp mıs kokusunu ıcıne cekmeyıde nasıp etsın analı babalı büyütsün ınsallah:Saruboceq:

ben birşey anlamadım sorun senin tüplerdemi einizin sipermlerindemi? bir de neden iille erkek bebek istediniz bu size bir ceza olmasın? neyse hayırlı ugurlu olsun kardeşim

Erkek bebek istemek bizim aptallığımızdan başka birşey değil işte evlat olsunda Allah belkide bunu anlamamız için bu kadar beklememizi istedi. Artık böyle bi düşüncem yok zaten evlat evlattır.

Hem eşimde hem bende sorun vardı... Yani önce bendeki sorunu öğrendik ameliyat sonrası yine olmayınca aşılama yaptırdık o sırada eşimin sperm sayısının çok az olduğunu öğrenmiştik canım

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim... Darısı tüm isteyenlerin başına:nazar:

tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin
anlayamadıgım tüpümü aldırdım demişsin nasıl oluyor tüp bebekmi yaptırdın tüp olmayınca nasıl hamile kalınıyr allahımın taktiri işte zamanı gelince veriyor dmekki

Canım sadece tek tüpüm alındı... Tek tüple doğal yoldan hamile kaldım yani

Ne guzel, sabrinin mukafatini almissin. Rahatlik insan biyolojisi icin cok onemli. Darisi tum bebek isteyenlerin basina.. Hayirli ugurlu olsun.. Saglikla kavus ogluna..

Merhaba umutsuzum canım Öncelıkle tebrık ederım allah Önce kucaĞına almayı ve analı babalı bÜyÜtmeyı nasıp etsın senın adına Çok sevındım bende 12 yıllık evlıyım ÇocuĞumuz olmadı eŞımın spermı Çok dÜŞÜk 4 kere tÜp bebek denedık olmadı senı Çok ıyı anlıyorum allah nasıp etmedı ınŞallah 2010 bıze meleklerımızı kuÇaklarımıza almayı nasıp eder canım dua et bızım ıÇın hamılelerın duası kabul olur derler Çok ÖptÜmmmm

X