• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlaaar üst komşum da hamile dün cinsiyet öğrenmişler kız demiş doktor çok sevinçliydi.Ne güzel bi duygu.

Ben de kızım olmasını çok istiyorum.Oğlum abi olsun olgun ağar abi sonra da bi kızım olsun istiyorum ama yaşlılar hep sen 10 tane doğursan 10uda oğlan olur diyolar:((Bi de geçen bi yüzük zımbırtısı yaptılar komşular,karnındaki ve ondan sonraki bebklerinin cinsiyetine bakıyolar herkeste tuttu.Yani çocuğu olanların ki bile doğru çıktı.Bana baktılar hepsi erkek çıktı yaa:((((
Sağlıklı sıhhatli olsun hep önceki duam bu ama Rabbim şu dünya gözüyle bir de kız evlat nasip eder mi bana?
Kız evladım öz evladım diyo ninem.
Ama öyle değil mi?
Oğluımu çoooooooooooook seviyorum ve ilk bebeğimiin oğlan olmasına çok sevindim eşimin sevincine de ayrı bi sevindim ama bi de kızım olsun inşallah.

kujuu allah gönlüne göre versin durr önce bunu doğurr ikinci hayallere başladın sen hemen üstüne hamile klaırsın sen bu gidşle maşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kujuu allah gönlüne göre versin durr önce bunu doğurr ikinci hayallere başladın sen hemen üstüne hamile klaırsın sen bu gidşle maşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sanırım öyle olacak inşallah allah nasip ederse kızım olana kadar doğurcam galiba:))))))))))
Şişmdi söylemesi kolay tabi bir de doğumdan sonra konuşalım bu konuları....

Günaydınnn hanımlar....
Güzel güneşlii bir sabahtan merhabaakaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım bugünn...
Benim biraz koşturmacaydı sabahtan beri dışarda işlerimi hallettim anca burdayım...
Akşam güzel bir uyku uyudum gece yarısı da uyanmadım...
Taktiklerimi değiştirdimkaydirigubbakcemile3
Ilık bir duş aldım yatmadan sonra ballı ılık süt içtim birde parol içtim bir tane...
Ohhh sabaha kadar mışıl mışıll çok şükür iyiyimm bugün...

benım dudak çevremde kuruluk çatlama ve kırmızıya yakın renkte lekelr oluştuu aranızda aynı şeyi yaşıyan varmıı nemlendırıcıde surdum ama geçmedı ohaoldumsmile

Günaydınnn hanımlar....
Benim biraz koşturmacaydı sabahtan beri dışarda işlerimi hallettim anca burdayım...
Ilık bir duş aldım yatmadan sonra ballı ılık süt içtim birde parol içtim bir tane...

mereaba canım h.g güzel taktik valla bende bel ağrısından rahat uyku uyuyamaz oldum bendemı denesem işe yararmıkikaydirigubbakcemile5

mereaba canım h.g güzel taktik valla bende bel ağrısından rahat uyku uyuyamaz oldum bendemı denesem işe yararmıkikaydirigubbakcemile5

Merhabaa...
Valla benim taktiğim baş ağrısı içindi seninki için bişey diyemicem denilmye yanılma olucak sanırımmkaydirigubbakcemile2

Günaydınnn hanımlar....

günaydın şeker hoşgeldin.
iyi olmana sevindim. haftasonuna kadar atlattın maşallah.

bu arada paptya parol ne için tam olarak anlamadım açıklarmısın:kedi:

liyadora canım benımde pek fazla iştahım yokbu aralar bide kan ilacı vardı ondan dolayı mıde bulantım falan artmıştı ebe bana iştahın açılacak demişti ama tam tersıne kapanmıştı:roflol::roflol:

Merhabaa...
Valla benim taktiğim baş ağrısı içindi seninki için bişey diyemicem denilmye yanılma olucak sanırımmkaydirigubbakcemile2

anladım canım napalım idre edicez artık ya ama ben hala cınsıyetı öğrenemedım bakalım pazartesi inşlahh:Saruboceq::olmaz:fisfisfis

günaydın şeker hoşgeldin.
iyi olmana sevindim. haftasonuna kadar atlattın maşallah.

Saol canımm inş.tekrarlamaz bu sabah mutlu mesut uyandım bir gece önceki yıkımdan sonra...Çok şükür...
bu arada paptya parol ne için tam olarak anlamadım açıklarmısın:kedi:

liyadora canım benımde pek fazla iştahım yokbu aralar bide kan ilacı vardı ondan dolayı mıde bulantım falan artmıştı ebe bana iştahın açılacak demişti ama tam tersıne kapanmıştı:roflol::roflol:

Parol ağrı kesici ilaç Gizecim..

kızlar normal doğum görüntüleri izledim şimdi ayyy ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezeryanda istemiyorum nolcak benim halim şimdiden derdi sardı beni:(((

günaydın cnm , hiç korkma benim çevremde 2010 anne adayları o kadar çok ki bir çoğu bebişlerine kavuştu bile, hepsi prenses doğum tercih etti, o kadar rahat çıktılar ki doğumdan,benim de oracıkta doğurasım geldi
bu arada ben dr ne uygun görürse o şekilde olsun istiyorum ki hepimizin dr u aynı şeyleri inceleyip uygunluğuna karar verecektir. bebeğin durusuna göre,çatımızın durumuna göre bize yön verir onun için şimdiden zor kısmı düşünme derim.
hem bence, bebişini kucağına alıp,koklayacağın anı düşün,ilk kalp atışlarını göğüsünde hissetiğin anı,bu hiç bir şeye değişilmeyecek kadar iyi hissettirecektir :asigim:

Back
X