ben de istiyeceğim canım,inşallah sözleşmelilere de gelir.Bana da hiç okul açmıyor malesef,tercih bile yapamıyorum ilde açık yokmuş.Hayırlısı olsun hakkımızda
canım Allah yardımcınız olsun benim çalıştığım okulda da sözleşmeli öğrt. arkadaşım var ve üstelik kızcağız hamile , o da eş durumundan ankaraya tayin isteyecek bakalım... inşallah Rabbim hepinizi eşlerinize kavuşturur.
üçtür açmıyor caycancım,bu 4 olacak ama biliyorum ki yine açmayacak,şuan da görevlendirmeyim zaten,yine görevlendirme mi olacak bilmiyorum
bende sözl.sınıf öğretmeniyim...bende antalya yı istiyorum... yazın ek atamada1 puanla kaçırdım....ve şimdi pek şansım yok....il emrini vereceğine dair nimet çubukçu açıklama bile yaptı....ama buda bizleri kadroya alma sözü gibi fos çıktı....ne diyeyim...
caycan inşallah olur..çünkü ankara yazın çok yüksek kapatmıştı.....sen şuan elazığ da mısın? benim bir arkadaşım sınıfçı orayı isteyecek....oraya gelenlerin puanı kaç biliyor musun?
Eş durumundan yararlanmak için en az 7 aylık evli omak gerkir diye bir kanun vardı hala geçerli mi?yoksa değiştirildi mi?
Teşekkürler tatlırüya inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz , çok uzak değilsinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?