• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Eş Durumu

caycan

İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
933
6
96
41
Ankara
merhaba arkadaşlar.bugün kılavuz açıklandı,15 inde başvurular başlıyomuş.aranızda eş durumuna başvuracak varmı.ben sözleşmeli sınıf öğretmeniyim ankarayı istiyorum ama il emri gelmediği için ne yazıkki olmaz gene.ayın 25 inde sözleşmeli öğretmenler il emri için meb in önünde eylem yapacağız.aranızda eyleme katılacaklar varmı.düşüncelerimizi paylaşıp birbirimize faydalı olmamız dileğiyle..

ben de istiyeceğim canım,inşallah sözleşmelilere de gelir.Bana da hiç okul açmıyor malesef,tercih bile yapamıyorum ilde açık yokmuş.Hayırlısı olsun hakkımızda

canım Allah yardımcınız olsun benim çalıştığım okulda da sözleşmeli öğrt. arkadaşım var ve üstelik kızcağız hamile , o da eş durumundan ankaraya tayin isteyecek bakalım... inşallah Rabbim hepinizi eşlerinize kavuşturur. :(

canım Allah yardımcınız olsun benim çalıştığım okulda da sözleşmeli öğrt. arkadaşım var ve üstelik kızcağız hamile , o da eş durumundan ankaraya tayin isteyecek bakalım... inşallah Rabbim hepinizi eşlerinize kavuşturur. :(

canım arkadaşın adına çok üzüldüm umarım benim yaşadıklarmı yaşamaz.bu 4. isteyişim ve 9 buçuk aylık bebeğimle dua ediyordum il emri gelmesi için,ama gene vermediler ve gitmemiz mucize artık bizim için..

üçtür açmıyor caycancım,bu 4 olacak ama biliyorum ki yine açmayacak,şuan da görevlendirmeyim zaten,yine görevlendirme mi olacak bilmiyorum

üçtür açmıyor caycancım,bu 4 olacak ama biliyorum ki yine açmayacak,şuan da görevlendirmeyim zaten,yine görevlendirme mi olacak bilmiyorum

inşallah açarlar canım ya,off gittikten sonrada il içine uğraşıyoz işte,devletin saçmalığı.allah yardımcımız olsun canım ya..

bende sözl.sınıf öğretmeniyim...bende antalya yı istiyorum... yazın ek atamada1 puanla kaçırdım....ve şimdi pek şansım yok....il emrini vereceğine dair nimet çubukçu açıklama bile yaptı....ama buda bizleri kadroya alma sözü gibi fos çıktı....ne diyeyim...
caycan inşallah olur..çünkü ankara yazın çok yüksek kapatmıştı.....sen şuan elazığ da mısın? benim bir arkadaşım sınıfçı orayı isteyecek....oraya gelenlerin puanı kaç biliyor musun?

bende başvuru yapacağım,il emri yok bari kontenanlar çok olsa,inş herkes için hayırlısı olur

Eş durumundan yararlanmak için en az 7 aylık evli omak gerkir diye bir kanun vardı hala geçerli mi?yoksa değiştirildi mi?

bende sözl.sınıf öğretmeniyim...bende antalya yı istiyorum... yazın ek atamada1 puanla kaçırdım....ve şimdi pek şansım yok....il emrini vereceğine dair nimet çubukçu açıklama bile yaptı....ama buda bizleri kadroya alma sözü gibi fos çıktı....ne diyeyim...
caycan inşallah olur..çünkü ankara yazın çok yüksek kapatmıştı.....sen şuan elazığ da mısın? benim bir arkadaşım sınıfçı orayı isteyecek....oraya gelenlerin puanı kaç biliyor musun?

buraya eş durumundan kimse gelmedi,ama yüksektir heralde.genelde elazığ güzeldir benim çalıştığım ilçe hariç.ankara 71 le kapatmıştı.benim şansım yok 80 lerle bisürü bekleyen var.yazdan kalma 160 kişi ankarayı istiyo.bu 4. isteyişim ama gene gelmeyecek hazırladım kendimi.sen eğer bi punala kaçırdıysan ve antalya açılırsa gidersin inşallah canım.canını sıkma,bana olur gibi geldi..

Eş durumundan yararlanmak için en az 7 aylık evli omak gerkir diye bir kanun vardı hala geçerli mi?yoksa değiştirildi mi?

yok öyle bi ay şartı canım,nikah yeterli diye bilyorum ben.bisürü arkadaş sırf tayin için nikah yaptı çünkü.sen yenimi evlendin?

Teşekkürler canım bende daha bu yaz haberlerde izledim atamalarda iki eş ayrı yerlere gidiyorlardı daha 3 ay oldu evleneli 7 ay dolmadığı için yararlanamıyoruz dedi o yüzden aklım karıştı ,ben evli değilim ama keşke öyle bir kural olsaydı erkene alırdık evliliği :)

jean öyle birşey yok...ben yazın atamalardan 1 hafta önce nikah kıydım..ve tayin istedim...hoş gidemesemde...yani öyle bir kural yok...
caycan inşallah canım senin de benimde olur....yalnız başka sitelerde duyduğum kontenjanlar az açılmış...14 ocak ta görücez...

Teşekkürler tatlırüya inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz , çok uzak değilsinizdir umarım

offf kızlar ben de sınıfçıyım. belli olucak ya gözüme uyku girmiyor. trabzon isteyeceğim

ankaraya sadece 2 okul var ya,nasıl bir saçmalıktır böyle.allah bunların belasını versin,gene ayrıyız eşimizden ailemizden.işimden soğudum artık ya..

Back