2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

8.ayda sağlık ocağına gidemedik bu ay gidicez ama yaklaşık bir ay önce kilosu 10100 gr dı boyuna bakmadık.
bu arada bütün minişleri öpüyorum ve maşallah diyorum.

8. ay kilo 7700 boy 70
9. ay bilgilerimiz klio 8100 boy 72 cm
yine almamışız doğru dürüst kilo hoş bişide yemiyo nasıl alsın demi

9.ay bılgılerımız boyumuz 74 sabıtledık artık kılomuz 9000gr buara durdu buyumemız dr normal dıyo ama bana pek normal gelmıyo

ahh ayşegülcüğüm ne zaman okursun buraları bilmiyorum ama biz seni çok özledik... umarım bir an önce net bağlanır..

9. ay
9000 gr
75 cm..

kızçeler düzeltme yaptım nihayet..hepsine kocaman maşallah.bizimde 9.ay bilgilerimiz yok.gidemeik toktora 10.aya gidecem inşallah.gerçi kilo almadı yine biliyom ama uzudı onuda biliyom.ah ah.neyse .

Son düzenleme:
kız burcu sen naptın 78 cm boy dıye bı anda özgeyi bile gectin bi yalnis vardir bizim doktor saglık ocagında 77 cıkmıstı doktor bakmıstı 75 cm saglık ocagına ınanmıcaksın cetvelı basına ayaklarına dogru durus koymuyolar demıstı dogruda tartısı bıle az cıkarıyo bızım saglık ocagının ozgeyı goren 1 yasında dıyo boyuna bakınca :KK60: benı kızım dırek olcak

kız burcu sen naptın 78 cm boy dıye bı anda özgeyi bile gectin bi yalnis vardir bizim doktor saglık ocagında 77 cıkmıstı doktor bakmıstı 75 cm saglık ocagına ınanmıcaksın cetvelı basına ayaklarına dogru durus koymuyolar demıstı dogruda tartısı bıle az cıkarıyo bızım saglık ocagının ozgeyı goren 1 yasında dıyo boyuna bakınca :KK60: benı kızım dırek olcak

yok canım doğru.bizim sağlık ocağı ile dr kilolarıda boylarıda aynı çıkıyor.şimdiye kadar hep aynıydı yani.bu ay duru zayıfladı diyorduk bize öyle geliyordu yani ama boyuna vermiş kiloda almış.:nazar:

ay ben de yazayım fırsat bulmuşken 9. ay bilgilerini:

kilo: 10400 gr
boy: 75 cm

emeğine sağlık kuşum. :KK71:

enson ölçülerini yazıyorum tosun paşamın.. dün tartıldı
8100 gram 72 cm
en zayıf bebek olma özelliğimizi koruyoruz yine aferin benim tosunuma:)))))

ayşegülcüm bugün sağlık ocağına gittiik orda tartıldı zeynep, kilosu 10,500 gr boyuna bakmadılar boyunu bilmiyorum,bizimde 10.ay bilgilerimizi eklermisin teyzesi :KK34:

kızlar düzeltmeleri yaptım.hepsine tek tek maşallah.
seldacım yiğitin tablosu çok eksik.eğer hatırladıkların varsa söyle ekleyelim..

bütün bebişlere maşallah kilosu düşük olanlar hiç takmayın bence nasılsa alırlar sıkıntı düzenli ve yeterliyi alabilmeleri.ben 10.ay bilgilerini öğrenmee korkuorum henüz gitmedik ama geçen ay sadece 200gr almıştı en düşük olması gerekn 400 gr demişti dr. ama bu ay değil 200gr eminim kilo verdi:KK43:(((

X