• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 2010 sac renk modası

glt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
244
0
96
Kahramanmaraş
arkadaşlar busene hangi sac renkleri moda ve siz hangi rengi boyamayı düşünüyorsunuz paylaşın lütfen fikir edinmek istiyorumzemuszemus

alıntıdır....

2010 Sac rengi modası ağırlıklı olarak kumral-karamel renkleri üzerine sarı balyajlar veya
bakır tonlarındaki kızıllar ve bakır & karamel olarakta adlandırdığımız renkler ön planda.

2010 Sac rengi modasında kahve ve tonları ile siyah saçlar da yerini koruyor.Eğer koyu
saçlardan hoşlanıyorsanız.Sıcak kahveler,açık kestane tonları kullanabilirsiniz.

Bu senenin yeni sac trendlerinden biride şu;koyu bir saç rengi kullanıyorsanız,örneğin bu renk koyu kestane olsun.Saçınızın arasına saç renginizin bir kaç ton açık rengiyle gölge attırın.Böylelikle saçınız daha hacimli ve daha dolgun görünecektir.

2010 senesi için ideal sarı tonunu arıyorsanız;
Doutzen Kroes, Bar Rafaeli ve Gisele Bundchen'in bal rengi sarı saçları,
Agyness Deyn'in platin sarısı ve Marissa Miller'in balyajları 2010 için en favoriler arasında.

Son düzenleme:
ben çoğu kişide karamel,bal köpüğü ve baklır tonlarını görüyorum bu sene ve görmeye devaöm edeceğiz gibi...benim saçlarım kısa ve papatya sarısı,ama bend e değişiklik istiyorum,biraz bakım yaşpp uzattıktan sonra 2-3 ay içinde vbakır karamel bi renk yapmak istiyorum ama hala kararsızım..eşim de şiddetle kızıla boyamamı istiyor ama kızıl hem uğraştırır hem de sarıdan sonra iyice akacak ,biliyorum..ufffff puffff niye hatırlattın ki şimdi:sinifsinif:

canım haklısın kızıl uğraştırıyo hele sarının üzerine 15 günde boya yapman gerek sanırım.
Bakır karamel de hoş olabilir tonuna göre...
Niye canını sıkıyosun yeni yıla yeni imaj yaparsın...opuyorumnanaktan

----------------------------------------------

Mutlu Yıllar

evet canım haklısın ,aslında aklım da bakır karamele doğru kayıyor gibiydi ...kızıldan ziyade bakır veya karamel tonlarınd aolcak galiba, gerçi bakır da akıp duruyor ama hoşuma da gidiyor...
yeni yıl demişken,herkese yeni yılda mutluluk,sağlık ve güzel imajlı günler diliyorum:)))

Ben bu sene doğal olmak istiyorum:))
Sarı yani kendi rengim.. bekliyorum saçımdaki boyalar bi an önce aksın diye:(
Uzun bi süre de boyatmayı düşünmüyorum :umursamaz:

Ben bu sene doğal olmak istiyorum:))
Sarı yani kendi rengim.. bekliyorum saçımdaki boyalar bi an önce aksın diye:(
Uzun bi süre de boyatmayı düşünmüyorum :umursamaz:
en güzeli walla tatlım, benim şu genç yaşımda saçlarımda beyaz olmasa bende boyatmam asla ,boya fln. çok kötü yapıyo saçı yazık oluyo saçlara.

:1no2:

en güzeli walla tatlım, benim şu genç yaşımda saçlarımda beyaz olmasa bende boyatmam asla ,boya fln. çok kötü yapıyo saçı yazık oluyo saçlara.

:1no2:

Öyle canım yaa. malesef biraz geç farkına vardım bunun..
Boyadımda boyadım güzelim saçlarımı:(
Millet sarı olmak ister.. ben tuttum güzelim sarı saçlarımı kaçkere koyu yaptım..
Ama bundan sonra kesin karar verdim.. boyamak yok:)

Öyle canım yaa. malesef biraz geç farkına vardım bunun..
Boyadımda boyadım güzelim saçlarımı:(
Millet sarı olmak ister.. ben tuttum güzelim sarı saçlarımı kaçkere koyu yaptım..
Ama bundan sonra kesin karar verdim.. boyamak yok:)
kararının sonuna kadar arkasındayım tatlım yerimseniben ahhh keşke bende boyamasam ama şu beyazlar yüzünden boyamak zorunda kalıyorum mafoldumben

Saçlar asileşiyor

2010'da saçlar rock akımından etkileniyor. Rapunzel'inki gibi uzun saçlar ve dore tonlar
moda olacak. Saç stilisti Hüseyin Polat, 2010 saç trendlerini anlattı ...
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Ancak konu saç olunca pek çoğumuz daha çekingen davranıyoruz. Sezonun moda saç kesimini ve renginini uygulama fikri başta cazip gelse de 'ya yakışmazsa!' endişesi genelde ağır basıyor. Ama 2010, özellikle de saçlar konusunda tam bir değişim yılı sayılabilir. Çünkü 2010'da rock temalı asi saçlar ön plana çıkıyor. Bugüne dek birçok moda çekimi ve reklam filminde saç tasarımcılığı yapan Hüseyin Polat, "Asi saçlar korkulacak bir akım değil. Kısa ama kat kat saçlar ön plana çıkıyor. Önleri daha uzun, arkaları daha kısa saç kesimleriyle de bu modaya ayak uydurabilirsiniz," diyor.

DOREYLE YOLA DEVAM
Yazın başlayan dore saç akımı kışa da damgasını vuruyor. Polat "Bu yıl da dore tonların hâkimiyetini korumaya devam ettiğini görüyoruz. Özellikle kesim üzerine uygulanan tonlamalar revaçta. Hem bu sayede kesim daha fazla öne çıkıyor," diyor. 2010'un bir diğer önemli saç rengi ise bal kestanesiymiş.

TREND KESıMLERı
Rapunzel'inki gibi uzun saçlar geçtiğimiz yıl demodeydi. Bu yıl ise geri geldi. Pek çok ünlü şimdiden kaynak yaptırmış bile. Ama Polat "Saçlarınız çok uzun değilse üzülmeyin. Kısa ve küt, katlı modeller de en az uzun saçlar kadar dikkat çekici," diyor.

SONBAHAR-KIŞ BAKIMI
Saçlara sadece yazları bakım yapmak yeterli değil. Soğuk hava ve rüzgâr gibi dış etkenler kışın da saçların yıpranmasına neden oluyor. Polat kışın saça özel bakım uygulanmasının önemli olduğunu vurguluyor: "Doğada gördüğümüz ağaçlar gibi saçlar da diplerden beslenir. Saçınız çok yıpranmışsa mutlaka profesyonellerden yardım almalısınız. Bu yüzden köklere bakım uygulanması şart. Çoğu kişi sadece yıpranan uçlara bakım kremi sürüyor. Oysa dipleri de her zaman beslemek gerekiyor. Ama tabii saçların uçlarından nefes aldığını da unutmamak lazım. Bunun için de kuaförünüzün kesim zamanını belirlemesine izin verin ve saçınızın ihtiyacı olan değeri profesyonel standarttaki ürünlerle dıştan beslenmesini sağlayın. Özellikle röfleli ve boyalı saçlar saçlarda yağ kaybı oluştuğu için nemlendirici yoğun bakım kompleksleri uygulanmalı."

TOPUZ TRENDLERı
Polat bu yıl klasik topuzların yanında, doğal topuzların da olduğunu söylüyor: "Örgüyle bütünleştirilmiş topuzlar ve yumuşak dalgalarla toplanmış saçlar da bu yılın gözdeleri olmaya aday. Özellikle yılbaşı gecesinde örgü topuz tercih edebilirsiniz. Tabii ki hayatımızın vazgeçilmezi olan aksesuarlar bu yıl da saçlardaki yerini alıyor. Taçlar, gösterişli tokalar saçları süsleyecek. Yılbaşı akşamı parlak bir taçla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz."

ıDDıALI RENKLER
Kendine güvenen ve cesur kadınlar için 2010 yılında mor tonları da ön plana çıkıyor. Üstelik sadece kısa değil uzun saçlarda da mor tonları tercih edilecekmiş. Polat "Rock n' roll kadını asidir ve kendine güvenendir. Pek çok ünlü saç stilisti bu yıl hazırladıkları koleksiyonlarda eflatun ve mor tonlarına ağırlık verdi. Küt kesimli, çene hizasındaki saçlarda mor röfleler görmeye hazırlıklı olun.

sabah

moda renk bal köpüğü değil miydi .bal köpüğü ya da karamele boyatmayı düşünüyorum tabii saçım kalırsa:)

Evet demeki koyu renkler agırlıkta buna sevindim daha dogal uzun yıllar bende röfle sarı tonları kulandım ve baya ara verdim şimdi hem dogal duracak hem evde boyucam bi ren k istıyorum siyah haricinde renk seceneklerinizi bekliyorum

2010 Saç renkleri birçok Saç rengi trendini de içinde barındırıyor.2010 Sac rengi modası ağırlıklı olarak kumral-karamel renkleri üzerine sarı balyajlar veya bakır tonlarındaki kızıllar ve bakır & karamel olarakta adlandırdığımız renkler ön planda.2010 Sac rengi modasında kahve ve tonları ile siyah saçlar da yerini koruyor.Eğer koyu saçlardan hoşlanıyorsanız.Sıcak kahveler,açık kestane tonları kullanabilirsiniz.Bu senenin yeni sac trendlerinden biride şu;koyu bir saç rengi kullanıyorsanız,örneğin bu renk koyu kestane olsun.Saçınızın arasına saç renginizin bir kaç ton açık rengiyle gölge attırın.Böylelikle saçınız daha hacimli ve daha dolgun görünecektir.(bu örnek aşağıda Victoria Beckham'da var).İşte 2010 Yılının Sac Renkleri...
2010 Sac renkleri - Kahverengi ve tonları;

2010 Sac Renkleri - Kızıl ve tonları
Bakır&karamel saç tonlarının bu sene oldukça trend olduğunu belirtmiştim.Bu saç rengi sol üst köşedeki modelde ve sağ alt köşedeki modelle birlikte yine sol alt köşedeki modelde açıkca gözüküyor.Bu tonun en çok kullanılan tonu ise yazının en başındaki resimde sağ taraftaki modelde mevcut.Koyu kızıllar ise cazibesini yeni sezonda da koruyor.

2010 Sac Renkleri - Kumral ve Tonları
Unutulmaması gerek çok önemli bir not daha;2010 Saç renklerinde kumral saç rengi tonları içinde en moda saç rengi Bal köpüğü Sac rengidir.(aşağıdaki resimlerden örnek;Bar refali ve Scarlett Johansson)

2010 Sac Renkleri Sarı ve Tonları
2010 yılının sarı saçtaki modası;Charlize Theron gibi küllü sarı tonlarıyla beraber.Sienna Miller gibi altın sarısı saç rengi arasına atılan bal rengi gölgeler oldukça çok kullanılacak.Taylor Swift'te olduğu gibi bal sarısı saçlarda çok moda ve açık sarı,platine dönük renklerde tercih ediliyor.

2010 Sac Renkleri - Siyah Sac Rengi
Hiç bir zaman vaz geçilmeyen renklerden biri olan siyah bu senede oldukça trend.Bana göre siyah saçın en çok yakıştığı kişiler jennifer Conelly ve Demi Moore.

Resımler gÜzel secım yapmak zor boya renklerı ve numaralarıyla yazılsaymıŞ daha gÜzel olacak vede sıyah harıc cok Önce denedım cok ta yakıŞmadı

Back