• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Önlisans+ Ortaöğretim KPSS

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
46
Diğer
ne zzaman açıklanacakk bilgisis olan varmı ???????????:26:

aynen acıklansada öğrensek artık lisans ların 10 gunde acıklanmıstı sanırım bu nıee bukadr uzunn yhaa 1 ay olcakkk :S

valla artık açıklansın bizde tercih yapalım daha doğru dürüst ilanda yok ortada

sınav haftaya açıklanıyormuş:(şimdiden çok kotu oldum:(kaç gelecek falan:(stresssssssssssssssssssssssssssssss

e az kalmış o zaman.
ben 85-90 arası bekliyorum. :nazar:
bakalım belki de daha düşük gelir.

anamm haftayaaa acıklanıo demek şimdidenn heycan bastı... off çokk berbatt geçmesınee ragmen umutluyumm yinedeee :( :S

her sabah ösymnin sitesine bi heycanla girip hayal kırıklığıyla kapamaktan bıktım artık açıklasınlar yaa bizde puanımızı bilelim ona göre hareket edelim...

Sitenin birinde 14:00 de açıklanıcak diye duydum,diğerinde yarın açıklanacak yazıyor..hayret bişey ya..adam akıllı sonuç tarihi bile belli değil..

saat başı bakıyorum canım son umudum 2 artık...bende bi sitede yarın 9 da açıklanacagını duymuştum ösymde yakını demiş ne kadar doğru bilemem ama

açıklandı ama bakamıyorum ölcem sinirden aday şifrem yok benim arkdaslarr nerden ulabilirim bu şifreyi ben yaa :S

Aday şifreni kpss başvuru formunda sana başvurduğun yerin vermesi gerekiyordu,kayıt kağında da yazar..

Back