- 9 Aralık 2009
- 58
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
benide eklermisiniz
bebek :ömer d. tarihi:08.01.2010 d.kilosu:3.100 d.boyu:48
1. ay kilo:5400 boy:54 maaşllah benim tosbikime
maşşalh çok güzel kilo almış oğlun. anne sütümü veriyorsun sadece??
yarın 3 ayımız doluyor
48 cm boy ve 2900 gr olabildik henüz.
hastalıklardan kilo alamadıki bebeciğim
Essmeraldacığım, Ayaz bebek o kadar güçlü ki, kiloyla ölçmek gereksiz onun gücünü. Boyu da uzayacak, kilo da daha çok alacak, ve sen ileride ona bugünleri anlattığında ne kadar güçlü bir çocukmuşum, ne kadar cesur bir annem varmış diyecek. Hepsi geçecek, bak sen bile şaşıracaksın tablonun son ayına geldiğimizde..:))
Tablomuza yeni bebişlerimiz ekleniyor, onlara ve aydan aya büyüyen diğer bebişlerimize benden yine kocaman kocaman maşallahlar...
sağol biberon teyzesi.
bence büyüyecek beni beğenmeyecek haspam :dilcikar:
aman büyüsün de ne derse desin valla..:Saruboceq:
meraba bıberon teyze ben geldım ömer
annem uzuldu baska dr amcaya gıttık
mama verıyordu annem dr amca verme dedı
57 cm 4280gr olmusuz
1 hafta sonra yıne gıdecez
annemın sutu yetıyormu dıye bakacak dr amca
bu doktor amcayı cok sevdım
benımle cok ılgılendı
kızlar ben bir yerde okumuştum. bebek doğum kilosunun 2 katına ulaşınca anne sütü yetersiz kalıyormuş. ek gıdaya geçmek gerekiyormuş siz böyle birşey duydunuz mu??
kızlar ben bir yerde okumuştum. bebek doğum kilosunun 2 katına ulaşınca anne sütü yetersiz kalıyormuş. ek gıdaya geçmek gerekiyormuş siz böyle birşey duydunuz mu??
kesinlikle yanlış bir bilgi bu canım. lmaz:
gerçi ben annesütü değil formül mama veriyorum ama farketmez.
biz 1170 doğduk, 2900 olduk. 2 katını aştık. şimdi avuçiçi kadar bebeye pirinç unlu 8 tahıllı falan mama verecem ben yani kafamçokkarıştı