2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

biz dr amcamızda 7850 idik ama bugün sağlık ocağına gittik 8500 dediler boy 69 cm

Katreciğim, daha önce verdiğin 7850 gr 68cm bilgilerini yenileriyle (8500gr 69cm) değiştirdim, doğru anladım değil mi? Yanlış yaptıysam lütfen bilgi ver düzelteyim.

Bütün bebişlere benden kocaman maşallahlar..

4.ay bilgilerimiz
geçen ay boyumuzu yanlış anlamışım ben 65 cm miş
bu ay boy 69 kg.8300

4. ay boy kilomuz;
8.740 gr 65 cm
tşk ederiz...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ve esmeraldadan başka prematüre annesi varmı. benim kızım sizlerinki kadar çabuk büyümüyor çok üzülüyorum

6.ay sonu bilgilerimiz.
kilo: 5800 gr, boy: 60 cm..
hızlı giden atın pohu seyrek olur didik, azuuck yavaşladık bu ay kaydirigubbakcemile3

fındık oğlumun 5. ay bilgileri
64 cm 7200 gr

Son düzenleme:
canım yazarmısın 5.ay sonu kilomuz 7.000 gr boyumuz 65 cm büyüyoruz kocaman adam olacağız inşallah

5.ay bilgilerimiz 7.500 likolmuz 66 cm boyumuz

4 ay 11 gunluk kızım 63,5cm boy
6350 gr küçücük yaw nasıl büyür cnm kızım

Rengarenkciğim, sanırım aramıza yeni katıldın, öncelikle hoşgeldin,opuyorumnanaktan Canım, ilk sayfada bir listemiz var, bu listeye seni ekleyebilmem için kuzucuğunun ismi, doğum tarihi, doğum kilosu, boyu ve eğer kayıt tuttuysan 1.,2. ve 3.ay boy-kilo bilgilerini buradan bana ulaştırabilirsen çok sevinirim.

Bütün bebişlere benden kocaman kocaman maşallahlar..

canım bizimde 4.ay bilgilerimiz boy 64 cm 6900 gr. olmuşuz . maşallah bütün bebişlere....

Merhaba herkese, son bilgileri de ekledim, ancak salıya kadar yurt dışında olacağım için buraya girilen bilgileri hemen tabloya işleyemeyeceğim. Dönünce toplu olarak işlerim hepsini, bütün bebişlere benden kocaman maşallahlar, kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın...

merhaba arkadslar sonunda 4. ay bilgilerimizi aldık

7.160 gram
boyu : 63.5

ılk Karma asımızı da olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…