2010 ocak anneleri forum istanbul buluşmasına varmısınız?

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
avrupa yakası için bir buluşma yapalım diyoruz forum istanbulda bir cumartesi yada haftaiçi birgün ne dersiniz.ayrıca bebek arabası getirmesenizde ordsan bebek arabası alabiliyorsunuz yani kucagınıza alıp gelebilirsiniz..
hangi tarihlerde olmalı?
kimler katılmak ister?

1-ecrin1001 ve ayris..
2 ruzgar ve nida
3 ndk ve eymen

Son düzenleme:
canım bende gelebilirim

forum istanbula yakın olursa orası olsun
ama herkes gelebileceği başka yerleri de yazsın istersen belki karşıda falan oturan yada bu tarafta oturupta forum ist ters gelen olursa çoğunlukla ortak başka bir yere kara verirselk orasıda olabilir

Sevgili annelerim, topiğiniz buluşma amaçlı olduğu için anneler sosyal aktiviteler bölümüne taşıyorum. Sevgiler...

canım burda biraz dursa en azından yarın gündüz görse herkes akşamada taşırsın olmaz mı
malum çocukla heryere bakamıyoruz

kıslar bana da uyar, ruzgara katılıyorum ama bence 2 yaka buluşalım ortak bi yer olsa onlar için de iyi olur sankii..

canım burda biraz dursa en azından yarın gündüz görse herkes akşamada taşırsın olmaz mı
malum çocukla heryere bakamıyoruz

Haklısın canım, ancak bu aktivite bölümü tamamen sizin güvenliğiniz için oluşturuldu, misafirler göremiyorlar bu bölümü, sadece üyelere açık. Buluşma olunca nerede ne zaman buluşacağınız yazılacak, onun için. Ben genel topiğinize arada link şeklinde atacağım bunu, bu şekilde kimsenin gözünden kaçmamasını sağlarım..

cevahir olabilir ama inanılmaz kalabalık oluyo oturcak yer bulamıyosun

forumda emzirme odaları var dimi?

Kızlar kesin olmamakla birlikte ben ve Yiğit de katılabiliriz size. Forum ıstanbul uyar bana...kaydirigubbakcemile5Başka yer de olursa lütfen bu sefer Avrupa yakası olsunnnaklinialirimsmile

ya cevahir uzak değilmi ben gelemem sanırım oraya

sanırım şimdilik alternatif

forum istanbul
historia (vatan cad)

var

ecrin kıs sen evden çıkıp gireceksin foruma hee
bende inşallah bişey olmazsa bu sefer gelmek istiyorum emme nezaman olucak bu cumartesimi yoksa ilerleyen günlerden bi cumartesimi

ben ancak pazar günü katılabilirm ama söz veremem nasıl gelcem tiiii avcılarda oturuyorum benim tosbalağı nasıl taşırım yawwww

nerde bu forum :uhm:
hafta içi olursa bide karşıdan gelen olursa giderim belkim

tarih belli degil haftaya cumartesi olabilir..yada pazar herkes gelebilirim derse pazar da olur.eşler bırakır onlarda gezer biz muhabbet ederiz..fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar..çogunluk ne derse öyle yapalım.

Back