- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
kızlar senedi ittifak nedir önemi nedir biri anlayacağım şekilde anlatsın nolur .bazı sitelere baktım bişey anlamadım kitap detaya girmemiş
saol canımmmŞeniz
hemen not alıyorum:hulya:
mrb arkadaşlar bende kpss ye hazırlanıyorum ve dersaneye gitmiyorum çünkü bulunduğum yerde kpss kursu yok kendim çalışıyorum ama yavaş mı ilerliyorum hızlı mı ilerliyorum bilmiyorum sizler nasıl çalışıyorsunuz.. Günde kaç saat çalışıyorsunuz birde ne kadar konu bitirdinizz geçmişi okuyamadım.. inş. hepimiz güzel puanlar alırız en önemlisi yerleşiriz..
günaydın
özlem maşallah o saate kadar çalıştın mı
benim arkadaşım geldi üniversiteden 2 gündür kitap yüzü açmıyorum
bu akşam başlarım artık tekrar
merhabalar bugün matematik çalıştım ögleden sonra dersaneye gittim akşam çalışamadım malesef çok bşım agrıyor ytacagım oglum bi uyusa
iyi geceler
canım daha 6 ay var yetiştirirsin merak etmeaklinialirimsmile evet önce konu çalış sonra testini çöz.benim de matematiğim sıfırdı şimdi 12 falan yapıorum.sorun olursa sorarsın bize.yardımcı oluruz seve sevezemuszemus
çok teşekkür ederim tek ihtiyacım moral aslında onu da sen verdin allah razı olsun.
matematikten o kadar nasıl çıkarıyorsun nasıl çalışıyorsun hangi konulara taktiğin nedir?
maşallahhhhhhhhhh.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?