• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

selam kızlar nasılsınız bizim evde bu site açıllmıyor
kocam galiba komplo düzenledi ):)
ben de okulda giriyorum arada sırada
bu ay bakalım hamiş olabişlecekmiyim
kalamadıkça acaba 13. gün ilişki yaşamıştık yoksa 12. gün mü yumurtladım adet biter bitmez mi ilişki yasayaydık acaba gibi şeyler düşünüyorum vesvese yani offf ne zormuş arkadaşlarım ilk denemelerinde hamile kaldı ben niye kalamıyorum acaba

hayırlısı artık

bence kısmet meselesi..bende 9 ay oldu hala hamile kalamdım..Allah ol demeden olmaz bence...demekki hayırlısı buymuş..ben 9 ay da negatif sonuca alıştım..saki hiç olmayacak gibi geliyo:))))))))))))))artık gülüyorum ne yapayım..

2010 EKİM AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

Seliz-------------------------------------02 Ekim---------------?. deneme
egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme
mse121822----------------------------22 Ekim---------------10. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: gamyoncuiremsu İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan :emir_bebek:

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...:lepi: hihoyyyt :ecrin_bebek:

BEKLEMEDEKİLER

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Kızlar inşallah bu ay son olurda hamiş kalırsınız sizde...

bence kısmet meselesi..bende 9 ay oldu hala hamile kalamdım..Allah ol demeden olmaz bence...demekki hayırlısı buymuş..ben 9 ay da negatif sonuca alıştım..saki hiç olmayacak gibi geliyo:))))))))))))))artık gülüyorum ne yapayım..

Olucak canim olucak...her sey cok guzel olucak..belkide hayirlisi boylesi gec olmasi yani.

Kızlar inşallah bu ay son olurda hamiş kalırsınız sizde...

Dilekcim nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo gitti mi kontrole

cnm bende senin gibi düşünüyodum dün mü çatladı şöylemi oldu derken en son diğer girdiğim topikte arkadaşlarım regli bitiminde hergün ilişki ile gebe kaldıklarını yazdılar.bende öyle yaptım ve o ay tuttu.
inşallah seninde en kısa sürede göbişine konar miniğin.

bir de hergün deneyeyim bakaıllm olacak mı?? :)

hayırlısı evet canım inşallah bakalım yaa :) benim 1 sene oldu

dılekcım nasılsın..nasıl gıdıyo hamıslık..ıshal bende de oldu.gecer canım ama 3 gunden uzun surerse dr ara sole.aldıgın bır gıdadan zehırlendıgımız ıcın oluyomus benım dr ole soylemıstı.ben cınsıyetını 12 hafta gıttıgımde ogrenememıstım ınsallah senınkı gosterır.ama bu randevuda gostermezse oburunde kesın gosterır.bende oyle oldu:)) oğluşum pipisini hemen gösteriverdi...

bıde kızlar detaylı ultrasonum ve renklı ultrasonum yapıldı.herseyı normal cıktı yakısıklı oglumun...sımdılık cok guzel gıdıyo hersey..kıpır kıprı oglum.darısı hareketlerını hıssetmek ıcın sabırsızlanan anne adaylarına ınsallah....

yenı hamıslemız var..onlarada saglıklı bebeısler dılıyorum.Allah kucaklarınıza almayı da nasıp etsın canlarım.topık cok hareketsız oldu artık.kımsecıkler gırmıyo.bende her gırısımde mesaj yazmıyorum artık.ama yaz tatılı de bıttı nerde bu kızlar ....

dılekcım nasılsın..nasıl gıdıyo hamıslık..ıshal bende de oldu.gecer canım ama 3 gunden uzun surerse dr ara sole.aldıgın bır gıdadan zehırlendıgımız ıcın oluyomus benım dr ole soylemıstı.ben cınsıyetını 12 hafta gıttıgımde ogrenememıstım ınsallah senınkı gosterır.ama bu randevuda gostermezse oburunde kesın gosterır.bende oyle oldu:)) oğluşum pipisini hemen gösteriverdi...

bıde kızlar detaylı ultrasonum ve renklı ultrasonum yapıldı.herseyı normal cıktı yakısıklı oglumun...sımdılık cok guzel gıdıyo hersey..kıpır kıprı oglum.darısı hareketlerını hıssetmek ıcın sabırsızlanan anne adaylarına ınsallah....

yenı hamıslemız var..onlarada saglıklı bebeısler dılıyorum.Allah kucaklarınıza almayı da nasıp etsın canlarım.topık cok hareketsız oldu artık.kımsecıkler gırmıyo.bende her gırısımde mesaj yazmıyorum artık.ama yaz tatılı de bıttı nerde bu kızlar ....

Hamileliğim gayet iyi gidiyor canım dilimi ısırayım...İshalim 6 gün sürdü ve ben 5 gün hastanede yattım...

welcome canım geçmiş olsun aman sana vebeeğine işey olmasındatek geçici bir şey olsun kenine ve bebeğine ii bak cnm

kızlar naslsıızzzburya akşamları gelebiliyorum ama kims olmuyor

aaa betül kız sen nerelerdesin nasılsın canım bebiş nasıl cinsiyetini öğrendin mi

iyiyim cnm çok şükür tşk ederim yok henüz öğrenemedik 2 hafta oldu gideli dra o zmn 13 haftalık filandı ekim 18de bi daha gidicem belki o zmn öğrenirim...
sen nasılsın iyisin inş..

selam kızlar umarım herkes iyidir biz bugün itibariyle 6. ayımızı bitirdik zaman nasılda çabuk geçiyor burada çift çizgiyi beklediğim günler aklıma geldi hepinizi öpüyorum umarım beklemedeki arkadaşlarda biran önce hamiş kalır

cnm gözünaydın ne güzel oğluşunu detaylı ultrasondada görmüşsün.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Back
X