- 14 Nisan 2010
- 1.187
- 0
Ben geldım canım hepınıze hayırlı kandıller:)) ben oğlumun bir gülüşü için deil bi gece 10 gece uykusuz kalırım:)) he he ağzım söylüyoda ıyıkı uyuyo yoksa dayanamazdım heralde:)))) gece uykusu olmayan bebeklerin annelerine bol bol sabır dıleyım barı hayırlı mubarek gecede:)) bu saatte de ayakta başka kımsecıkler yoktur herlade..yada pc basında deıldır herkes ıbadetındedır..bende çok yoruldumda uykum acılsın dıye goz atıyordum...bakın ıkı satırdan fazlasını yazdım:)) herkesten beklıyorum....
Ha bu rada denız 1958 facede grup actı hepınızı oraya beklıyoruz..bu topıktekı .tum arkadaslar eskı gunlerdekı gıbı hepımız orda toplanalım demiş..iyide yapmıs ..ben o gruptayım şuan ve bıkac kısı olduk sımdıden ...bu ıletıyı goren kızlar bana yada denıze mesaj atın hemen ekleyelım sızı...öpüyprum hepınızıııı
Ha bu rada denız 1958 facede grup actı hepınızı oraya beklıyoruz..bu topıktekı .tum arkadaslar eskı gunlerdekı gıbı hepımız orda toplanalım demiş..iyide yapmıs ..ben o gruptayım şuan ve bıkac kısı olduk sımdıden ...bu ıletıyı goren kızlar bana yada denıze mesaj atın hemen ekleyelım sızı...öpüyprum hepınızıııı
Son düzenleme: