2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

aysu inan çok yıprandım ..hevesimde kaçtı.ne yapayım artık olmuyo...1-2-3...7-8-9 ay dile kolay...üzülüyorum...neyse hayırlısı buymuş demekki..

nisan ayından beri listede olupta hamile kalmayan bir tek ben kaldım(((((((((((((((

cnm böyle düşünme lütfen.bak ne güzel bi kızın varmış rabbim uzun ömürler bahşetsin.
eminimki ikinci meleğinde en kısa zamanda gelicektir.
hem herşeyde bi hayır vardır kötü düşünme.

yeni hamişler hepinize hayırlı olsunçAllah tamamına erdirsin.henuz kalamayan arkadaşlar da en yakın ve hayırlı zamanda kalırlar inş

evet kızım 2 yaş 2 aylık oldu..önce Allah kızıma sağlık versin sonra da bi kardeş versin...

amin cnm rabbim en kısa sürede gönderir inşallah kızına bi kardeş.

aysu ilgin için teşekkürler..en kısa sürede hamiş kalırda yazarım buraya...dualarınızı eksik etmeyin...seninde hamilelik baya ilerlemiş az kalmış cinsiyetini öğrenmeye...hayırlı sağlıklı evlat versin Allah..

mse lutfen teessüf ederim yalnız degılsın canım.mart ve nısanda bu topıge sureklı takılıyordum .mayıstan berı lısteye adımı yazdrmadım.ama ara sıra takıp edıyordum.bende hala hamıle kalamadım.yanı tek degılsın.bu topıgın sanssızıyım yani.ama cok kısıye ugur getırdı ve hemen hemen herkes hamıle kaldı.ben harıc(((

rica ederim cnm.evet 3. ayımızı bitirdik.en son doktora gittiğime göre 14+1 oldu bugün.perşembe gidicem doktora söylicem dedi ama bakalım göstercekmi ufaklık.
cnm dualarım hep sizlerle.bende inan hiç beklemediğim anda gebe kaldım inşallah tez zamanda sende gebe kalırsın.

hazelcim nasılsın cnm?
lütfen umutsuzluğa kapılmak yok cnm rabbim inanki bu duyguyu hiç ummadığın bi anda yaşatıcak sanada.
dualarım hep seninle cnm.

2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

exporter---------------------------------13 Eylül---------------6. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mse121822----------------------------21 Eylül---------------9. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Seliz-------------------------------------02 Ekim---------------?. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: gamyoncuiremsu İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...:lepi: hihoyyyt :ecrin_bebek:

BEKLEMEDEKİLER

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

sagol aysucum napım ıste okullar acıldı basladık yıne:) canım nasıl umutsuzluga kapılmıyım.her ay adet olunca umutlar dahada tukenıyor.Allah razı olsun duaların ıcın

sagol aysucum napım ıste okullar acıldı basladık yıne:) canım nasıl umutsuzluga kapılmıyım.her ay adet olunca umutlar dahada tukenıyor.Allah razı olsun duaların ıcın

cnm daha öncede söyledim eşin ameliyat oldu 3 ay spermlerin düzelmesi demişti zaten doktorunuz.senin bundan öncesini hiç saymaman lazım aslında.sen 3 ay dolduktan sonra başla bence ayları saymaya.asıl o zaman başlıcak çalışmalar.hem eşinin hem senin problemleriniz çözüldü bak asıl zaman şimdi başlıyo.

Merhaba herkese..

Welcome beni ekim icin liste yapinca eklermisin. en son haziranda yazdirmistim ismimi. Besinci deneme ve beklenmeyen tarih 8 Ekim. Sagol canim simdiden

merhaba kızlarrr
nasılsınız?

iyidir aysu ne yapalım...ben yarın regim bitiyor...cumartesi doktora gidicem...kist vardı bende küçük.. 3 aydır ilaç kullanıyorum bakalım gitmişlerdir inşallah...cumartesi reginin 10. günü oluyor yumurtam var mı diyede baktırıcam...cumartesi doktordan gelir yazarım ...

selam kızlar nasılsınız bizim evde bu site açıllmıyor
kocam galiba komplo düzenledi ):)
ben de okulda giriyorum arada sırada
bu ay bakalım hamiş olabişlecekmiyim
kalamadıkça acaba 13. gün ilişki yaşamıştık yoksa 12. gün mü yumurtladım adet biter bitmez mi ilişki yasayaydık acaba gibi şeyler düşünüyorum vesvese yani offf ne zormuş arkadaşlarım ilk denemelerinde hamile kaldı ben niye kalamıyorum acaba

hayırlısı artık

hadi hayırlısı cnm inşallah kalmamıştır kist felan.
haberlerini beklicez cnm.

cnm bende senin gibi düşünüyodum dün mü çatladı şöylemi oldu derken en son diğer girdiğim topikte arkadaşlarım regli bitiminde hergün ilişki ile gebe kaldıklarını yazdılar.bende öyle yaptım ve o ay tuttu.
inşallah seninde en kısa sürede göbişine konar miniğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…