aysu inan çok yıprandım ..hevesimde kaçtı.ne yapayım artık olmuyo...1-2-3...7-8-9 ay dile kolay...üzülüyorum...neyse hayırlısı buymuş demekki..
nisan ayından beri listede olupta hamile kalmayan bir tek ben kaldım(((((((((((((((
tebrikler..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
teşekkürler canım. evet hatırlıyorum seninle biz aynı zamanda bırakmıştık. bak benim bebeiş geldi darısı seninkinin başına:)) bu ay sıra sende inşallah:CüvCüv::CüvCüv:[/QUO
inşallah sıra bendedir...dua edin benim için hamişlerin duası kabul olur..
cnm böyle düşünme lütfen.bak ne güzel bi kızın varmış rabbim uzun ömürler bahşetsin.
eminimki ikinci meleğinde en kısa zamanda gelicektir.
hem herşeyde bi hayır vardır kötü düşünme.
evet kızım 2 yaş 2 aylık oldu..önce Allah kızıma sağlık versin sonra da bi kardeş versin...
amin cnm rabbim en kısa sürede gönderir inşallah kızına bi kardeş.
aysu ilgin için teşekkürler..en kısa sürede hamiş kalırda yazarım buraya...dualarınızı eksik etmeyin...seninde hamilelik baya ilerlemiş az kalmış cinsiyetini öğrenmeye...hayırlı sağlıklı evlat versin Allah..
mse lutfen teessüf ederim yalnız degılsın canım.mart ve nısanda bu topıge sureklı takılıyordum .mayıstan berı lısteye adımı yazdrmadım.ama ara sıra takıp edıyordum.bende hala hamıle kalamadım.yanı tek degılsın.bu topıgın sanssızıyım yani.ama cok kısıye ugur getırdı ve hemen hemen herkes hamıle kaldı.ben harıc(((
sagol aysucum napım ıste okullar acıldı basladık yıne:) canım nasıl umutsuzluga kapılmıyım.her ay adet olunca umutlar dahada tukenıyor.Allah razı olsun duaların ıcın
2010 nisan topiğine isimini yazdıran arkadaşalr dualarınız hazel82 ve benim için olsunn...
merhaba kızlarrr
nasılsınız?
iyidir aysu ne yapalım...ben yarın regim bitiyor...cumartesi doktora gidicem...kist vardı bende küçük.. 3 aydır ilaç kullanıyorum bakalım gitmişlerdir inşallah...cumartesi reginin 10. günü oluyor yumurtam var mı diyede baktırıcam...cumartesi doktordan gelir yazarım ...
selam kızlar nasılsınız bizim evde bu site açıllmıyor
kocam galiba komplo düzenledi ):)
ben de okulda giriyorum arada sırada
bu ay bakalım hamiş olabişlecekmiyim
kalamadıkça acaba 13. gün ilişki yaşamıştık yoksa 12. gün mü yumurtladım adet biter bitmez mi ilişki yasayaydık acaba gibi şeyler düşünüyorum vesvese yani offf ne zormuş arkadaşlarım ilk denemelerinde hamile kaldı ben niye kalamıyorum acaba
hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?