kızlar benim oğluşum kız oldu.bu sefer cinsiyet kesinleşdi sanırım son dakika golu olmazza
nezoşcum ya ılk gıttıgınızde gormusmuydunuz pıpısını bende merak ettım.dr.pıpısını gosterdı bıze..acaba bızımkıde yanlıs olabılırmı
napim canım be hep burdayım .ancak atlattım sıkıntılı gunleeri cok sukur.bize gostermedi doktor yuksek ihtimal erkek demişdi....ay canım buralardayım gırdıgımde kımse olmuyo genelde bende pek mesaj yazmıyorum...sen neler yapıyosun canım..ultrasonda pıpısını gostermemısmıydı dr.
hım o zaman benımkı kesındır cunku bız pıpısını gorduk hatta ultrasona pıpı dıye yazdı dr:))))
bu arada oğlum dün ılk defa kıpırdadı kızlar ya cok guzeldı..tam gobegımın sag tarafında hıssettım.1 sanıye arayla ıkı defa dondu sankı cok acayıp oldum.bagırdım esıme kıpırdadı dıye cok sevındık:))))
nezos senınkı daha cok kıpırdıyodur artık dımı
hım o zaman benımkı kesındır cunku bız pıpısını gorduk hatta ultrasona pıpı dıye yazdı dr:))))
bu arada oğlum dün ılk defa kıpırdadı kızlar ya cok guzeldı..tam gobegımın sag tarafında hıssettım.1 sanıye arayla ıkı defa dondu sankı cok acayıp oldum.bagırdım esıme kıpırdadı dıye cok sevındık:))))
nezos senınkı daha cok kıpırdıyodur artık dımı
canım gözün aydın.
nasılsınz kızlar?
biz bugün doktora gittik 2li test için.ultrasonda gördük miniğimi.ama bu sefer 12+4 çıktı ultrasonda 1 hafta büyük çıktı.ultrasonda bakarken yüzü yukarı bakıyodu.rahatsız oldu sanırım küçüğüm ters döndü dikti popoyu havaya :)
kan sonucum cumartesi çıkıcak.inşallah kötü bişi çıkmaz.
MAŞALLAH CANIM inşallah sonuçların ii çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?