Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
andaccım canım senin 3. denemen mi. yeni mi bebek düşünmeye karar verdiniz.
elifim sanırım adet olmadın olmazsında. uamrım bebiş gelmiştir.
kızlar bu arada kaç yaşındasınız.
özgecim senin beklenen adet tarihin mi 6 nisan. az zaman kalmış. ooooooooooo en son öğrenen ben olucam çünkü daha ben hafta başı adet olsam ta nisan sonu belli olucak çalışmaların sonucu. öffffffffffffffffCADIARZUCADIARZUCADIARZU
işin aslı bu ay tam anlamıyla çalışma yapmadık. çünkü bu ay korunmam gereken bir aydı. çok dikkat etmedik ama çocuk yapmayada çalışmadık. bu ay ümidim yok. 6 nisan da olucam regliden sonra sıkı bir çalışma düşünüyorum. bu durumda en son öğrenen ben olucam. :)))))
umarım allah hepimizin gönlüne göre werirde bu ay herkez hamiş çıkar bu topikten bende arkanızdan gelerek tecrübelerinizden yararlanırım... süpper olur...
YAŞIM 23
en son ben öğrenecem kıs
ben de ümitli değilim bu ay daha regl olmadım ama
nisan ayında ilk denemem olucak benim yanlış mı hesabım
yaa ama inşallah hamilesindir. akıntın war mı? ona göre bir tahmin yapalım hemen.
slm kızlar bende 8 ocakta düşük yaptım inşallah nisanda hamiş olurum bende ...ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN .
ben ilk gebeliğimi 6 haftalıkken kaybettim ikinci ikizdi 4.5 aylıkken rahim ağzı yetmezliği
3. ve 4. gebelik tüp bebek kimyasal gebelik
son üç aydır da zamanlı ilişki ile deniyoruz gonal f kullanıyorum
yok tatlım olöadım regl daha
slm kızlar bende 8 ocakta düşük yaptım inşallah nisanda hamiş olurum bende ...ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN .
günaydın kızlar bende 24 yaşındayım 2 düşük yaptım artık 3. nü inş. kucağıma alırım
günaydıın...
benimde 1 kalp atmaması sebepli bir kürtajım war we 1 de düşük.
aslında ben ümitlerimi hewesimi baya kaybettim. ama burda sizleri okudukça flan yeniden heweslenmeye çalışıyorum.