2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

malesef işte bazen olacakalra engel olamıyosunuz. Allahım daha beterlerinden saklasın. inşallah meleğimin kardeşini gönderir bana en yakın zmanda sağlıklı hayırlı bi şekilde.
 
tamam canım bend eçıkıyorum biraz. sonra görüşürüz. esindirim bu arada aşağıda görünüyosun. nasıl gidiyo. test yaptınmı.sanırım adet tarihin geçmişti. listede tarihin yok.
 
denizim ben sınıf öğretmeniyim sen ne öğretmenisin....biz öğretmenler içi,n doğum tarihide önemlii.benim ilk doğumum temmuzdu yaza rastladı..doğum izni açısında şubat mart nisan doğum açısından iyi bir zaman dilimi ...Allah önce sağlık evlat versin tabiii hepimize.....
arkadaşlar burada sıcak bi ortam yakaladık...bunu devam ettirelim..hepinize iyi hafta sonları
 
benim bugün sabak adet sancısı oldu hafif onun dışındada hiç bir belirtim yok
 

inşallh yaaa :) hamilesindir
güzel haberler beklyerimsenibeniyoruz
 
bir hamile daha vardı onuda yazsak nisan hamişlerine canım :)
anemonmuydu bakmadım ama :)
 
Kizzlarrr gönlünüzden hangi cinsiyet geciyor demistim kimse okumamis Birazda sohbet edelim bence belirtilere adetin gelip gelmeyecegine bukadar takilmayalim bence. Tekrar sorayim bari :) Cidden merak ediyorum cünki. Siz bebeginizin cinsiyeti ne olsun isterdiniz? Tabii ki önce saglik ama yinede insanin gönlünden bir cinsiyet geciyordur.
 
chocolate isminin hemen latınd abebişinden haber bekliyor yazıyo o nasıl yazılıyo.

Canim en yukarida solda Kullanici Paneli yaziyor. Oraya gir. sonra sol yan taraftaki siklardan Profilimi düzenleye tikla. Azicik asagi indinmi Kisisel rütbe sifirla filan yaziyor oradaki bos alana istedigini yazabilirsin canim.
 

bende ingilizce öğretmeniyim canım. evet tarih önemli am artık nezman olacğını hesaplamayı geçtim vallaha. sağlıkla sıhhatle kucağıma alıyım da daha ne isterim. zaten hiçbişey planladığın gibi gitmiyo şu hayatta. hani şuay hamile kaluım deyip pat diye hamile kalnlar varya. ne şanslılar. yoksa herkesmi bekliyo anlamadım ben.

Kimse yok mu? Kısa bir kaplama alanı dışında olmak zorunda kaldım (ceza yidimm): )

aaaa niye nasıl oluyo o ceza yeme.



ben cevaplamıştım tatlım. ebn ikiz istiooooom. bi kız bi oğlan. oğlumun herşeyi ahzır zaten bi d ekız cicileri alırım. ne gzüel olur. Allah hayırlı sağıklı evlat versin.

Canim en yukarida solda Kullanici Paneli yaziyor. Oraya gir. sonra sol yan taraftaki siklardan Profilimi düzenleye tikla. Azicik asagi indinmi Kisisel rütbe sifirla filan yaziyor oradaki bos alana istedigini yazabilirsin canim.

çok sağol canım bakalım becerebilecekmiyim
 
kızlar valla bugün ne yorulum temizlik faaln. bi d eyazılı okudum ancak şimdi yatıcam bi de sabahçıyım. bakınnn yarın öğlen 1den sonra buluşuyoruz burda. benim uyumamama gerek. uyuyunca kilo alıyorum . sohbet edersek uyumam. tamam mı. byyyyyyyyy
 
ben cevaplamıştım tatlım. ebn ikiz istiooooom. bi kız bi oğlan. oğlumun herşeyi ahzır zaten bi d ekız cicileri alırım. ne gzüel olur. Allah hayırlı sağıklı evlat versin


Canim evet öncelikli önemli olani saglikli ve hayirli evlat olmasi. Birtakim haplar var, genelde cocuk olmayinca veriliyor onlar cogul gebelik olma sansini arttiriyormus ama kesin degil tabiiki vede önce doktora danisilmasi gereken birsey. Yinede istersen deneyebilirsin. Tamam canim iyi geceler.
 
Oluyor valaha.Bir konuda biraz tartişma oldu.ılginç olan;meramımı gayet veciz bir şekilde anlattığım halde bana ''çemkiriyorsun'' diyerek son derece amiyane bir sözcük kullanan hanımefendi değil (!) ben aldım cezayı : ))

Chocolate önceden hep kız istiyordum hatta ilk çocuğum erkek olursa sırf 2. kız olsun diye,tekrar denerim falan diyordum.Fakat yiğenim erkek olduktan sonra; yahu dedim erkek çocukları da çok datlu oluyormuş, acaip fırlama oluyorlar.Şimdi inan hiç farketmez sağlıklı olsun.

Denizim16 ikiz büyütmekde cesaret ister.Yardımın olmalı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…