kizlarr ben den 2 gundur kahverengimsi biseyler geliyor .bu nedir yaa deli olucam. acaba bebis yerlestimi ne olur bi yardim edin yaaa
sonsenabd kız sen hamile değilmiydin pardon o zaman bekle bakalım devam etmezse yerleşme kanaması olabilir
Regline kaç gün var ki? Bak canım bende hiç kanama olmadı, o yüzden bilemiyorum.Ama kişiden kişiye değişiyor.Olabilir yani neden olmasın.
canim adetime 7 - 8 gun var ,simdi baktim yine yok .Kafayi yiyecegim bu ne ya .dun de test yaptim yok bisey
canim adetime 7 - 8 gun var ,simdi baktim yine yok .Kafayi yiyecegim bu ne ya .dun de test yaptim yok bisey
kizlar ben ABD yasiyorum arada 7 saat fark var .kursa gitmem lazim ama bugun gitmedim .cunku kurstan gelince tr gece oluyo kimse olmuyo .sizlerle konusabilmek icin gitmedim bugun
kizlar ben ABD yasiyorum arada 7 saat fark var .kursa gitmem lazim ama bugun gitmedim .cunku kurstan gelince tr gece oluyo kimse olmuyo .sizlerle konusabilmek icin gitmedim bugun
ayyy turkiye deki herkese de hamileyim dedim. Ne zaman dogucani bile soyledim .ocak 16 bebis gelicek icime oyle doguyor .simdi agliyorum neden agladigimi da bilmiyorum, Pisikolojim alt ust oldu .
kız sen hamilesin heral bak saçma saban şeylerede ağlar oldun buda belirti ona göre keşke hemen söylemeseydin bir daha kalp atışını duymadan söyleme hamile olduğunu benceayyy turkiye deki herkese de hamileyim dedim. Ne zaman dogucani bile soyledim .ocak 16 bebis gelicek icime oyle doguyor .simdi agliyorum neden agladigimi da bilmiyorum, Pisikolojim alt ust oldu .
Ayyy yurt dışında yaşamak çok zor birde dillerini bilmeyince sana da allah kolaylık versin canım boşver üzülme çok kalabalıkta bazen çekilmez oluyorburada konusacagim kimsem yok . sadece esim var .cok bunaldim artik .hamilemiyim degilmiyim belli olsun artik yaaaa
kızzz daha test yapmadan nıye hamıleyım dedıın
ayyy turkiye deki herkese de hamileyim dedim. Ne zaman dogucani bile soyledim .ocak 16 bebis gelicek icime oyle doguyor .simdi agliyorum neden agladigimi da bilmiyorum, Pisikolojim alt ust oldu .
takmıyorum zaten sadece komik geliyor ya http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/362866-kaynim-gorumcem-5.html burda yazdıklarım okursun bir ara
bilmiyorum niye dedimi . bugun de sanki hamile degilmisim gibime geliyor ..Annem lerle konustum onlara biseyde diyemedimm . ama ben den gelen kahverengiye yerlesme kanasi diyolar . o yuzden dedim heralde kaptirdim kendimi durduramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?