canım Allah bağışlasın inş darısı başımızaaaaaaaa
inş. bacım rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın hayırlısını versin inş.
canım bizde 8 ay korunduk bu ay 4.deneme acaba ben nezaman hamile kalacağım...benim eşim daha sabırlı bu konuda hayırlısı diyor.ben sabırsızım ama hemen olsun istiyorum aslındas hiç kolay değil isteyincede hemen olmuyormuş.ben isteyince hemen olacak sandım meğer öyle değilmiş.ama Allahım her isteyene nasip etsin eminim çok güzel bir duygudur bende diğer tüm arkadaşalrımda çift çizgiyi görürüz ogünü dört gözle bekliyorum
canım dr bir sorun yok dedyse korkma vucuda yeni yeni sperm girmeye başladıgı için vucudun alışması gerekıyor canını sıkma daha cok erken 11 ay sonra hamıle kaldım ben
kızlar hadi bana yardım edin ben normalde 30 günde adet oluyorum geçen ay düşük yaptım bu ay 33 gün sonra geldi adetim yani 3 günlük bi gecikme ilk denemem de hamile kalmıştım yumurtlama günümde de bi değişme olmuşmudur sizde düşük sonrasında ..eşimi ona göre yanıma çağıracağım ben ya ayın kaçında çağırayım bu ay hamile kalamazsam taaa temmuza kalacak
tatlım adetin 3 gün geciktiyse yumurtlama tarihinde 3gün gecikmiştir.mesela bende 28 günde bir adet oluyordum genelde 14.gün yumurtlama oluyordu.3 aydır 32 günde bi olmaya başladım şimdi 18.gün yumurtluyorum.hissediyorum akıntılarım ozaman oluyor.senin son adet tarihin neddir canım
canım 15.günü bbaşla 20.güne kdr devam et derim ben
kizlarrrrr yeniyim bu sitede , bu sayfayida yeni gordum. benim korkularim var hamilelik konusun da . ama esimde cok istiyor ben de istiyorum. Desteklarinizi bekliyorum bu ay denemedeyiz. ilk calismamiz .bi cok istiyorum bi istemiyorum. ama denemeye basladik . listeye beni de ekleyin lutfennn.. Desteklerinizi bekliyorummm yanimda olun lutfen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?