merhaba kızlar bende geldim ,okul gezme falan :)ee chocolate senin geçmiş oluyo adetin tam okumadım ama hamilemisin yoksa nasıl farketmedin 4gün geçmiş valla
selam kızlar, ben de yeni katıldım aranıza.. adet tarihim 18 nisan.. hayırlısı bakalım :)
Aranizda migdesi bulanan basi dönen kasiklarinda agri olanlar var mi kizlar :) Bakalim ilk kim basaracak :)
selam kızlar, ben de yeni katıldım aranıza.. adet tarihim 18 nisan.. hayırlısı bakalım :)
_chocolate_ inşallah 30 nisanda güzel haberini verirsin canım:Saruboceq:
Insallah senin haberini daha erken aliriz canim dur bakim nezamanmis, 3 Nisan :) Az kalmis hadi canim hayirlisi insallah.
Aslinda bu ayin 25. adet olmam gerekti yani suanda adetim gecikmis durumda. Herzamankisi gibi :sinifsinif:
canım senin martın 25inde de adet olman gerekiyodu. eeee ozman gecikti. test yapsana. ben bekleyemezdim. adetin geçtiyse hemen yap.
slm herkese,ya benimde belirti sandığım herşey kayboldu 2 gündür :roflol: çok normal geçiyor günlerim sadece olan tek şey göğüs uçlarım büyüdü :) ama göğüslerim değil amann şu nisan 9 gelsede kurtulsam ne olcaksa olsun çok merak ediyorumm
listenin başını çekiyorum :asigim: inşallah benle beraber güzel haberler gelir iki gündür belim ağrıyor benimde midem bir hoşş
süper bir liste oldu :))hadi hayirlisi bakalim...hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?