goncamelek Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2009 353 1 17 Aralık 2009 Konu Sahibi goncamelek #1 arkadaslar bende 2010 nisan annesiyim bi oglum olacak adını efe can koymak istiyoruz acaba kuranda geciyormu yardımcı olurmusunuz lütfen
arkadaslar bende 2010 nisan annesiyim bi oglum olacak adını efe can koymak istiyoruz acaba kuranda geciyormu yardımcı olurmusunuz lütfen
yosun_ Can oğlum-canım kızım Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 2.262 0 17 Aralık 2009 Konu Sahibi goncamelek #2 Hiç duymadım efenin yada canın kuranda geçtiğini yinede bilemiyorum.
Refiye Eda & Utku'nun annesi :) Kayıtlı Üye 7 Nisan 2009 4.602 12 41 19 Aralık 2009 Konu Sahibi goncamelek #3 canımm kuranda ikisinin de geçtiğini ben hiç duymadım cnım.. iyice bir araştırın o konuyu da önemsiyosanız derim ben :))
canımm kuranda ikisinin de geçtiğini ben hiç duymadım cnım.. iyice bir araştırın o konuyu da önemsiyosanız derim ben :))
Ayshe MUTLUYUMMMMM.:)) Kayıtlı Üye 24 Kasım 2008 3.021 1 20 Aralık 2009 Konu Sahibi goncamelek #4 sanırım geçmioo canımm..ama emir yada emin koyabilirsinizzz..peygamber efendimiz(sav)güzel ismlerindenn..benim oğluşun adıda emir kağan..kağanda türkk ismiii..::)))
sanırım geçmioo canımm..ama emir yada emin koyabilirsinizzz..peygamber efendimiz(sav)güzel ismlerindenn..benim oğluşun adıda emir kağan..kağanda türkk ismiii..::)))