birazda ben anlatim
ilk evlendigimden beri cocuk istedim ama allahim 6 sene beklememi istedi
bende sabir ettim doktor doktor gezdim ama sonunda 6 sene sonunda ogluma kavustum
sonra ikinci olacakmi olmayacakmi belirsiz oldugu icin oglum 6 aylik oldugunda kournmayi biraktim ve ikinci icin beklemeye koyuldum ve 18. ay o güzel haberi türkiyedeyken aldim
esimede telefonda müjdeyi verdim
türkiyedeyken doktora gittim doktor bana kist ve ur var dedi efendim dedim evet sende ur var bence sen bu cocugu aldir dedi bana ayrica bu kiloyla zaten yerinden kalkamazsin iste adam beni resmen mahfetti
ama ben yilmadim ve gebzede bir doktora (sanirim tugbaninda doktoruydu )
5 saat belirsizce bekledim sonra sira bana geldi ve doktor bana sen gayet normal bir hamilelik yasiyorsun hic birseyin yok demesi ile bir ferahladim
sonra zorluklarim basladi migde bulantisi vs.vs. ve en zoruda benim kizisimin bana cinsiyetini göstermemesiydi :)))
6 aylik oldugumuzda ise normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmam gerektigini ögrendim
cok üzüldüm ama yapacak bisey yoktu (fitik ameliyatindan dolayi malesef
( )
ve vaktimiz geldiginde 30.03.10 da hastanede yatisim yapildi ve beklemeye basladik
31.03.10 saat 7.30 da tekrar nst ye girdim
saat 8.00 oldugundaysa esim kapida göründü okadar dugulanmistiki beni bile aglatti :)))
sonra ameliyathaneye girdim ve o belirsizlik beni resmen titremeye soktu
kendime kesinlikle sahip olamiyordum ve titriyordum sonra uyandigimda saat 9.00 olmustu uyandigimda agri hisetmeye basladim haliyle ama tek sordugum kizimin durumuydu
ve hemsire bana cok iyi ve cok sacli dedi :)))
sonra odaya alindaim iki görümcem bebegin yanindaydi ve onlarada sordugum sey gercekten kizmi ???
ve cok ufak oldugunu sayiklayip durdum
neyse iste böyle kizlar biraz sacma yazmis olabilirim malum türkce biraz zayif
((
ama iyiki varla yavrularim sizde iyiki varsinizki burda acimizida sevincimizide paylasabiliyoruz
hepinizi kocaman öpüyorum
CANIM OGLUM BATUHAN
CANIM KIZIM HÜMEYRA
VE CANIM ESIM IYIKI VARSINIZ IYIKI BENIMLESINIZ