2010 martta bebişlerinin yolunu gözleyen anneler buraya

asinaz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
3.440
0
0
39
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben tam 6 haftalık hamileyim son adet tarihim 22 hazirandı,30 temmuzda bebeğimin kesesini gördüm haftaya perşembe de bebeğimi görücem ve de kalp atışını duyucam inşallah,burada sıcak samimi,güzel bi topic oluşturup aile olmayı diliyorum,bütün gün be gün hamilelik ile ilgili duygularımızı burda yaşıyalım istiyorum,sizlerde en son adet tarihinizi ve de ne zaman ne yi gördüğünüzü yazarsanız bilgi dolu bir topic olucağından emin olun taze anne adayları

tebrik ederim canım çok çok
inşallah bu ay tutarsa gelirim bu topiğee ben ümitli değilim ama opuyorumnanaktan

benimki subat sonuna geliyo ama en son 23 mayısda adet gördüm suan 10 hafta 2 günlük hamileyim ve cok zor bir gebelk geçiriyorum mide bulantılarım bel ve kasık ağrılarım halsiziğim falan cok var :sinifsinif:

canım benimle aranda 2 gün fark var benimde son adet tarihim 24 haziran bu cumarteside kalp atışlarını dinliycez eşimle çok heycanlıyım korkularım var çok tedirginim ve çooooook sevinçliyim allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasipetsin amiiiiinnnn..

inşallah cnm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…