Valla bu sitede en çok senle ben çalışıyoz galiba.Bu arada sen perşin naptın nasıl çalışıyon gündüzmü gecemi ben telafi eğitimi çocuk gelişiminede gidiyorum.Onlarında sınavları başladı napacam bilmem ikisi birden nasıl çalışacam bakalım
Ben 2 saat gündüz 2 saat akşam çalışıyorum canım. Mesela gündüz 1 saat Tarih çalışıyorum arkasından 1 saat çalıştığım diğer konuların tekrarını yapıp test çözüyorum.Akşamda aynı metotla çalışıyorum sağlıklı oluyor :)
Allah yardımcımız olsun Allah zihin açıklığı versin hepimize :)
bende varım bende bıraz engeller varsada calısmaya devam edıyorum persın calısma yont guzel ıyıce pekısıyordur
Perşin sen çalışma kitapları aldınmı yani ayrımı aldın tarih coğrafya kitaplarını yoksa hepsi bir arada olan kitaptanmı çalışıyorsun.Şunun içinde sordum bende vatandaşlık yok onun kitabını ayrımı aldın aldıysan hangi yayın evi onu soracaktım
ben her dersin kitabını ayrı aldım ama hepsi bir arada olanda var ama o çok kalın olduğu için nedense sıkıntı yapıyor :) ayrı olması daha iyi bence. ihtiyaç yayınları yada yargı yayınlarını tavsiye ederim. Yaprak testlerden de alırsan konu çalıştıkça test çözersin,sınava az kaldığında da deneme setlerinden alırsın onları çözersin. Konulara ne kadar çalışırsak çalışalım testlerle pekiştirmeden birşeye yaramıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?