2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

eet canım başladık bırakmayalım ama kimse yok senle benden başka çalışan galiba eet biliym o yöntemi ama hiç uygulamadım denerim:) mata nsl çalışcaz aklında bi yöntem falan varmı ben diyrm ki mat kitabını ayrı alcam ama sadece mat olcak konular ayrı ayrı çözümlü sorulu olsun öle var mı ki acaba kpssde çıkmış sorulardan bahsetmiyrm sadece sorular olcak içinde vede çözümleri temeli oturtmak için çünkü mat çok puan getiriyo ama yapamıyrm işte seninde ii değil galiba mat

mat benımde ıı degıl bu sene kaldım aofde 3 gecemedım nıyemı 1.sınıftan mat var dıye aöf mat ıcın kursa gıdıcem ama kpss mat konularınıelımdekı yargı kpss den calısıcam ama tabıkı cıkmıs sorular ve deneme ıcın test kıtapları alıcam aldıkca yazarım ben nt den alıyorum orda bulurum anca sen nerden alıyorsun mat konularını calısmaya baslayınca sana da yardımcı olabılırsem eger olurum fıkrımı soylerım oluyo olmuyo bılemedıgımız soruları burda paylasırırz ben ne zaman ne calısıyorum haftalık prog koydum paylastım burda yıne koyacagım bıtınce sen kymadın sanırım neyse kımse olmasada devam kıtap almadılar sebep o olabılır

ooff off en tembel ben çıktım daha başlamdm bileeeeee ama can istemiyoo yaaa ders çalşmak konuları az çok biliyorum soru çözmek isitiyorum ssadece tarih çalışıcm birde takıldgm nere olursaa bol bol soru çözcm bennnn

Kpss sınav tarihi eylül 2010 olarak belirlendi.Valla nasıl zorlanıyonuzmu arkadaşlar ders çalışırken coğrafyada da zor konular var harita grafikler paralel ve meridyenler nasıl anlıyonuzmu konuları arkadaşlar.Türkçede zorluyo paragraf anlatım bozukları noktalama işaretleri valla napacaz bilmem çalışıyom şu türkçeyi gene yapamıyom bana bu sene gelir eminim puan gene 65 çalışmama rağmen

Valla arkadaşlar çalışmama rağmen coğrafyadada zorlanıyom harita meridyenler paraleller vs.Türkçe anlatım bozukluğu paragraf noktalama işaretleri zor.Siz anlıyonuzu çalışmama rağmen gelir bu sene gene 65 eminim

asyanur bende zorlanıyorum ama calısınca 65 olmaz buna ınan ılk once ınanmak basarmak ıcın cok onemlı konuları zorlansanda calıs sonra bolca test cozunce asarsın bazı seylerı hem erken basladık sanslıyız bence kızlar bıde ne dıycem sızler derslerınızı nasıl ortamlarda nerde calısıyorsunuz sessız bır yerdemı masanız falaan hep aynı yerdemı bu konuda bıraz konussak

fountain nasılsn canmm
benm masa var yıllardr düzenli çalışırım kanepede sagda solda çalşmak olmaz yerrn belli olmalıı temiz olmalı ve dikkatinizi dagıtacak şeyler olmamalı

benım bazan masada bazan orda burda calısmalaırım oluyo etkıler mı verımlı olmaz mı dıye dusunuyorum ılla masaya gdeyım oturayım dıye dusunursem ertelıyorum canımıstemıyo o yuzden ben nerde kıtap orda

Bizim ev gündüz hiç müsait olmuyo gelen giden temizlik vs.Gündüz hiç çalışamıyorum.Ben gece 9 dan 11 yada 12 ye kadar ev sesiz oluyo masama geçiyom çalışıyom.Zaten çalıştım ortamda hiç ses olmamalı çalışamıyom yoksa hergün düzenli böyle yapıyom siz naptınız düzene soktunuzmu çalışmaları valla hiç umudum yok 65 puandan fazla alacağım ama işte gene umut

Valla bu sitede en çok senle ben çalışıyoz galiba.Bu arada sen perşin naptın nasıl çalışıyon gündüzmü gecemi ben telafi eğitimi çocuk gelişiminede gidiyorum.Onlarında sınavları başladı napacam bilmem ikisi birden nasıl çalışacam bakalım

Ben 2 saat gündüz 2 saat akşam çalışıyorum canım. Mesela gündüz 1 saat Tarih çalışıyorum arkasından 1 saat çalıştığım diğer konuların tekrarını yapıp test çözüyorum.Akşamda aynı metotla çalışıyorum sağlıklı oluyor :)

Allah yardımcımız olsun Allah zihin açıklığı versin hepimize :)

bende varım bende bıraz engeller varsada calısmaya devam edıyorum persın calısma yont guzel ıyıce pekısıyordur

Perşin sen çalışma kitapları aldınmı yani ayrımı aldın tarih coğrafya kitaplarını yoksa hepsi bir arada olan kitaptanmı çalışıyorsun.Şunun içinde sordum bende vatandaşlık yok onun kitabını ayrımı aldın aldıysan hangi yayın evi onu soracaktım

ben her dersin kitabını ayrı aldım ama hepsi bir arada olanda var ama o çok kalın olduğu için nedense sıkıntı yapıyor :) ayrı olması daha iyi bence. ihtiyaç yayınları yada yargı yayınlarını tavsiye ederim. Yaprak testlerden de alırsan konu çalıştıkça test çözersin,sınava az kaldığında da deneme setlerinden alırsın onları çözersin. Konulara ne kadar çalışırsak çalışalım testlerle pekiştirmeden birşeye yaramıyor maalesef.

haklısın persın katılıyorum test cozmeden olmaz..kalın kıtap zorluk yaratıyor yargı var bende tasıması zor elıne alamaıyorsun kaynak super ama dıs gorunuum zorluyo ıste ama bı yandanda masada calısmaya sevkedıyo benı orda burda elde tutulmuyo ya))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…