• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

bu arada günaydın demeyi unutmuşum hepinizden özür dilerimmmmmm

günaydın cumanızda mübarek olsun

teşekkürler kızlar sizlerede hayırlı cumalar..sevalcik hiç bişey için geç diil niye geç olsun sen istedikten sonra herşey olur canım..eet artık bi liste oluşturalım bi program yapalım ben nerden nsl başlıycamı bilmiyrm off bu da bana sıkıntı yaratıyo ve stres mafoldumben

tamam olusturalım eklemek ısteyen kendını eklesın duenlı hazırlanacak olanlar paylasımda bulunacak olanlar lıstedeekı herkesın gırebılecegı bı saat belırlerız herkes burda toplanır buda olabılır bence
2010 kpss hazırlık lise mezunları grubu
1_fountain

tamam olusturalım eklemek ısteyen kendını eklesın duenlı hazırlanacak olanlar paylasımda bulunacak olanlar lıstedeekı herkesın gırebılecegı bı saat belırlerız herkes burda toplanır buda olabılır bence
2010 kpss hazırlık lise mezunları grubu
1_fountain

canım benim büyük kızım öğleden sonraları okulda oluyo yani saat birden sonra evde tek çocukla yalnız sayılırım ben saat 1 den 6 ya kadar müsaitim

çalışma grubuna bende yazayım o zaman

1-fountain
2-şevvalcik

çalışmaya başlayan arkadaşlar nsl çalışıyo plan yapan var mı bi örnek sunsunlar görelim benim kafa karışık neyi nerden başlıycamıda bilmiyrm mat çok korkutuyo beni

kızlar ben 2008 sorularına göz attım matematik sorularını görünce şok oldum
lise 1 den sonra mat görmedim ben
liseyi bitirelide 12 yıl oldu
ama planlı çalışırsam matemetikdende bişeyler yapabilirim
hafta içi hemen gidip kendime kitap alıp başlamam gerekicek

kızlar bende gireyim listeye benim için her saat uygun siz belirleyin ben uyarım. 1.fountain 2.sevvalcik 3.özlemarda 4.eslemebrar herkese kolay gelsin canlarkaydirigubbakcemile5

2010 kpss hazırlık listesi eklemek isyeten kopyalasın
1.fountain
2.sevvalcik
3.özlemarda
4.eslemebrar

çalışma yöntemi eğer isterseniz öyle olsun örneğin bende yargı var suan kıtap olarak gecen senenın bu ama alıcam yenısını baska bı yayın bunuda calısıcam sözcuk sozanlam konusunu calısalım sonra arkasında konu testı var onu cozelım herkeste farklı bır kıtap olur herkes konu sonundakı testlerını burda paylasır degısık testler cozmus oluruz gunde ne kadar calısalım bu dedıgım sadece 1.5 sayfa lısteyı yapalım herkes bu calısma programına uysun herkes duzenlı sıteye gırıp bıtırdım desın ne bılıyım sızde bıseyler soyleyın ama aksatmadan bu gun hangı konular calısılacaksa calısalım duzenlı hergun yanı yazın cvp beklıyorum

matematık her konu zor degıl zor olanlarda var burda paylasım yaparız ama bır calısma prog yapalım programlar 1haftalık olsun hergun ne calısacagım bellı olsun herkes bı prog yazssın olumlu olan hanıgısı ıse uyarız

ben bı bakayım yazıcam 1 haftalık olarak bır dahakı pazara kadar bı prog yazıcam

kızlar mrb bende muhasebe ogrt mezunuyumm ınsalah bu sene ıyı puan alırızzz en az 85 almam lazımm off yaa

kızlar sızlerede basarılar umarım ıstedıgınız sonucları alırsınızz

kızlar bende yarın kitap almaya gitcem şimdi alim de sonrada yeni yılda alcam 2010 kitabı başlıycam artık mat canımı çok sıkıyo mafoldumben

kızlar sızlerede basarılar umarım ıstedıgınız sonucları alırsınızz[/QUOTinş canım.hoşgelidn bu arada.Birbirimizi motive edelim çalışmalarımzı buraya yazalım günlük nekadar ne çalıştık diye çünkü öle olursa daha ii olur çünkü evde olduğumuz için gevşeme olcak yani ben öleyimde bugün boşver yarın başlarım diye diye gün gelip çatcak oyüzden hadi kızlar YA ALLAH YA BİSMİLLAH :)deyip başlayalım şu derslere matta büyük destek bekliyrm kızlar haberiniz olsun :)ben inanıyrm gzl şeyler olcak kıslar tabi bu bize bağlı ve de birbirimize kaydirigubbakcemile

Bende asyanur sizlerle aranızda bende olmak istiyorum.Ben kitaplarımı aldım bugün iki saat türkçe ve tarih birazda coğrafya çalıştım.Matematik hiç başlamadım ama türkçe kitapları çok detaylı anlatıyo konuları yani uzman olacaz gibi o konuda zorlanıyorum biraz mesala anlatım bozukluğu zor geliyo siz naptınız nasıl başladınızmı çalışmaya

Back