2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

hoşgeldin asyanur ben daha başlamadım vallahi birazdan kitap almaya gitcem başlıycam bugün bakalım nal olcak programda yapmaya çalışcam vakit bulursam tabi.inş matematikte de uzman oluruz

kıslar ben kitapları aldım ama yanlış aldım :)ikisinide soru bankası almışım zaten ii değildim bugün bişeylerin ters gitceğini biliyodum ya neyse artık olan oldu öss kitabımdan sözcükte anlamı diğerlerini çalışırım testleri çözerim sonra.Bu hafta türkçeyi bitirmeyi planlıyrm kızlar ilk konular kolay zaten hafta sonu konu anlatımı alcam coğrafyayla mata başlıycam daha ilk baştan böle aksilikler çıktı ama YIKILMADIM AYAKTAYIM :))siz neler yaptınız

soru bankası cok onemlı onları gerı verme zaten konuları calıstıktan sonra bolca test cozmen gerekecek

pazar:bugun cümlede sanatlı söyleyişler ve konu testi çözecegım.ardından cümle anlam konu testı 30 tane cozup yatarım.

ptesi:açıklayıcı anlatım ve konu testı 2tane,tartışmacı anlatım 2 adet konu testı,öyküleyici anlatım 3 tane konu testı,betimleyici anlatım 3 adet konu testı

salı:tanımlama 1adet test,karsılastırma 4adet test,örneklendirme 4adet test,tanık gösterme 2 adet test

çarşamba:benzetme 3 test ve anlatım biçimleri konu testi 28 tane çözülecek

perşemberagraf 4 test bakış açısı 2 test ana düşünce9 test pragrafın başlangıc cümlesı 4 test

cumaragrafın sonuç cumlesı 3 testpragrafın içinde bos yerlerı tamamlama 3 test basa sona gelebılecek aynı cumle 1test, dusuncenın akısını bozan cumle 8 test

ctesiragrafı bolm 2test pragrafın yanıt oldugu soru cumlesını bulmak 6test pragrafta baslık 2test pragraftan yargı cıkarma 6 test

pazar.pragraf konu testı 40 tane

bunları bu hafta calısacagım pazar gunu yenı programımı yazarım bıraz rahatsızım fazla sıkmadan cal
ısmak ıcın yazdım azar azar yanı

özlem arda 1 haftada turkceyı bıtırırsen bastan sagma olur ıyıce anlayarak sıkılmadan coz derım yınede sen bılırsın

ençok matematikten korkuyorum bi sözelci olarak:uhm: ezberim iyidir ondan korkum yok şükür ama batarsam matematik batırır beni..bende bu yılın kitabını bekliyorum eski var bi tane buldum arkadaştan..yeni yayından alıyım daha sıkı tutucam çalışmayı..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..anladığım kadarıyla sınavdan iyi puan almakta yetmiyomuş.çok iyi puanlar alıp yerleşemeyen kişileri duyunca hevesim kaçıyı:bbo:

umutsuz olma cumcum41 ıyı dusun ıyı olsun eskı kıtap olsada farketmez konuları calıs yenı cıkanlardan soru bankası al ben oyle yapıcam

yok vermiycem geri kitapları zaten nsl olsa lazım olcak..eet ya ben türkçeyi bir haftada bitiririm dedim ama sonra düşününce sende öle deyince vazgeçtim canım saol şekerim

günaydınnnnnnn
azimli arkadaşlarım benim

kısmet olursa bende bugün kitap alıcam vede fountain çıkardığı listeye uygun çalışıcammm
bende mat den çok korkuyorum ama azimle başarıcağımızdanda şüphem yokkk

günaydın sevalcik oh ii hadi bakalım sende al kitabını başla bende dün başladım sözcükte anlam çalıştım dün 2 test çözdüm yani 26 tane bugünde devam bırakmak yok yola devam

kızlar ben topıgı acmadan once baslamıstım bıraz ılerledım ıste ama yontem su program cıkarırken 4 parca konu ve konu testlerı gunluk olarak programımdada gormussunuzdur onemlı olan konuları bıtırmemız sonra hep sınava kadar sureklı test bazı sıtelerdede var testler kıtapda alıcam tabı

kitap eskı yenı farketmez bır tane edının baslayın sonra yenı cıkanlar soru bankası alırsınız sızın ıcın dıyorum yanı erkenden yavas yavas calısın bır anda cabuk hızlı olmaz

fountain türkçede konu olarak nerdesin canım?

anlatım biçimleri konu olarak daha cok baslardayım bı ara vermek zorunda kaldım ama artık duzenlı olucak ara vermek yok yoksa boyle devam eder özlem arda basladın mı sen calısmaya sen nerdesın

Arkadaşlar ben ayrı ayrı aldım sırf ve tarih ce coğrafya sonra vatandaşlık alacam çünkü vatandaşlık yok şu an.Bugün tarihten uygurlar götürkler coğrafyadan özel konum matematik konum vs onlara baktım.Yarın türkçe bakacam siz neler çalıştınız ama tarih coğarafya gibi dersler ezber nasıl aklımızda kalacak bilmem çok konu var

fountain bende paragrafın anadüşüncesindeyim benim türkçede sorun yok pek bir tek dilbilgisi konularını adamakıllı tekrar etmem gerekecek senin nsl gidiyo ben tesetde çözüyrm baya bugün yüz küsürü buldu türkçede bol soru çözmek ii oluyo inş daha ii olcak bırakmassak süper olcak bide şu mata bi çare bulsak süper olcak valla

asyanur olsun canım ya parça parça olsun kitap olsunda hiç farketmez 2010 yılınınkini mi aldın kitapları hangi yayınevi canım?biz şuan türkçe çalışıyrz.olsun canım ya daha zaman var ben ezber konularını yavaş yavaş çalışcam günde bi 2 3 dal çalışarak ilerlemeyi düşünyrm ama önce şu türkçe bitsin sonra mata geçmeyi düşünyrm nsl halletceksem şu matı offf offf Allah yardımcımız olsun AMıııNNN...

ozlem arda devam bırakmak yok gunde 23 sayfa calısmakta en dogrusu.
benım soyle bır ezber yontemım var duymussunuzdur belkı mesela alt alta dort cumlu var dıyelım

fountaın
ayse
zeynep
melek
bunun bas harflerını alarak ezber yaparım bazan ama hepsıne olmaz yanı fazm oluyo bırlesınce ornektı sadece kafası karısan olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…