kızlar meraba belki saçma bulcaksınız sorularımı:çok üzgünüm: bende kpss ye gircem sayısal süper lise mezunuyum belki saçma olcak ama hangi mesleklere yönelmeliyim hiçbir fikrim yok:bbo: babam hastanede çalışırsın dio ama ne iş yapılır bilmiyorum dosya falanmı inceliyolar..aydınlatırsanız çok sevinirima.s.
meslek lisesi değilsen işler biraz zor canım...
sağlık memuru teknisyen falan alınıyor ama süper lise mezunuymuşsun senin seçebileceğin alanlar daha dar. Memur vb. olabiliyorsun.
ben de öğretmen lisesi- yabancı dil den mezunum ama dediğim gibi çok fazla seçenek yok malesef.. Hastanede genelde sağlık meslek lisesi mezunları için kontenjan açılıyor.
Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak araştırma yaptım bir kaç kpss sitesinden ama kafam karıştı,,düz lise mezunlarının şansı az malum,,düz lise mezunları üniversitelere ya da hastanelere ya da vb. kurumlara memur olarak atanabiliyor mu,,yüksek puan mı gerekiyor? Bir dememurluk dışında başka tercih hakları yok mu yani hiç bir kurum almıyor mu düz lse mezunlarını memur dışında? Hepinize başarılar a.s.
üniversiteler alıyor bölüm sekreterliklerine.
üniversite kütüphaneleri falan Almıyor ilgili bölümden mezun alıyorlarmış.
Genelde düz Memurluklar sanırım canım. bunu ben de tam bilmiyorum..
bi araştırmak lazım......
en son gelen sınava gırıs kagıdı ıle mı gırecegız sınava ?ıptal olmadan once gelen bılgı verın bılıyorsanız
Anladım canım çok teşekkür ederimben araştırıyorum ama ek bir bilgi bulamadım henüz bulunca paylaşırım Bir de memurluktan öğretmenliğe geçişin süresi 5 yıl diye biliyorum doğru mu acaba artış felan olmadı değil mi?
Senin ki de kopya mı dove aşk olsun (= geçmiş olsun herkese,,umarım istediğiniz gibi geçmiştir,,benim toplam yanlışım 10 geçmez :87: hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?