2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

kızlar yukarıda sormus bırkac kısı duz lısede olsanız tml mezunuda olsanız gırecegınız b grubudur yanı tum adaylar ıcın olandır puan olarak 85 ve uzerı alırsak sansımız daha yuksek olur dıye bılıyorum amac cok calısmak degıl az ve oz calısmaktır yasla alakası da yok ıstedıkten sonra benımde yasım 27 haylı oldu lıse bıtelı ama sunuda unutmayın dersaneye gıtmıyorum yapamam da demeyın kımler var evde calısıp memur olan yok degıl yanı

yasım ferhunda ebrulum bende bekarım ama yasım sıze yakın )))hosgeldınız yesıl gozlu melek susu sızde hosgeldınız kızlar sorunuza cvp yazdım baska sorunuz olursa yazın eger bılıyorsam yada bıldıgım ne ıse cevaplarım

Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim / Önlisans)
2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans 26.09.2010 ucret 35.00 tl sımdı baktım osym sıtesınden basvuru tarıhı bellı degıl bellı olunca yazıcam ben takıp edıyorum

Ne çabuk gecmiş zaman, önceki sınavda 60 almıştım hiç çalışmamıştım ama
FOINTAIN arkadaşım bu konuya göstermiş olduğun ilgi ve alaka için sana tşk etmek isterim. Sınav tarihinide yazmışsın.kaydirigubbakcemile3

Aslinda ben girmeyi yada çalışmayı düşünmüyordum ama bu başlığa bakınca iç çekmedim değil. Özel sektörde çok bunaldım.. emanet gibi duruyo insan ..

Ben bir önceki sınavda çalışmak için ihtiyacın kitaplarını almıştım set halinde..
Tabiki bazı sebeplerden çalışamadım kitaplarada..
Onlar olurmu.. yoksa yeni kitaplar mı almak lazım. bayada pahalıya almıştım hani kafamçokkarıştı
Beni aydınlatırsanız sevinirim.. Girsem mi acababilmiyorumkismile bende sınava napsam bilemedim
Bugünlerde pek bi ruhlaştım.. saldım kendimi boshayallersmile

Yavaş yavaş başlasam mı çalışmaya.. gözüme büyür sonra..:umursamaz:
Açıköğretimide bu yüzden bıraktım zaten

janselii teşekkür ederim kendım gırıcem ama dedım fıkır amaclı bıle yardımım olsa ne mutlu bana dedım ve konuyu actım bende acıkogretımdeyım 2 deyım ama kaldım 3e gecemedım calısamamıstım bazı sebeplerden ama keske bırakmasaydın janselı kacıncı sınıfta bıraktın tekrar devam olmuyor mu acaba saglık olsun ama kpss gır sansıını dene olmassa olmaz gozunde buyutme bende cok calısmıyorum ama artık yenı yılada gırdık calısmak lazım azar azar benım kıtabımda 2008 yargı almana gerek yok konular aynı sonra gecmıs yıl soruları cozersın kpss sıtelerı var takıp edersın olur bugunlerde bende cok saldım kendımı herkeste oyle kıs ya ondandır bende en son 62 almıstım calısmadan hıc dedım bır denıyeyım ama azda olsa calısarak gırerım dedım

Son düzenleme:
özel sektor zor haklısın bende suan cıktım ıssızım bayadır bulmak zor calısmakta zor saatlerı vs bıktım umarım olurda hepımız memur oluruz janselı aynı yastayız sanırım

Fountaın ben 27 yaşındayım ..ya sen? kpss sınavına çalışmadan 60 alıyorsak çalışınca 80-90 alamazmıyız acaba diye düşünmüyor değilim :)) bence çok ciddiye alıp çalışmalıyız sınav sonuçları gelince keşke diyor insan mafoldumben , ne biliyim oda garanti değil.. Kazanınca nerde ne sınav var cin gibi olup takip etmek gerekiyor.

Gecen dönem aldım kitapları büyük bir hevesle ama çalışamadım zaman daraldıkca gözüme büyüdü birde baktım sınav tarihi gelmiş:ecrin_bebek:

Bende matematik sıfır arkadaşım, kursa gitsem anca biraz net çıkartabilirim

Esasına bakarsan benim tek çarem memur olabilmek, bulunduğum ortamdan uzaklaşmam ve ruh halimin daha iyi olabilmesi için bu bana şart ( Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum. AÖF de 1 den ikiye gecemedim cnm.. Benim bir tane oğlum var onunda dersleriyle ilgilenicem derken derslerden soğumuştum..

Birde ne biliyim ünv. bitirsen yinede bir memuriyet gibi olmuyor herşey.. Özel sektörde hep kendiden veriyorsun.. didiniyorsun en azından ben öyleyim.. Ama kamu devlet memurluğu öylemi.. 5 dedim mi bi allahın kulu tutamaz.. Bayanlar için memuriyet ideal.
Önce diyordun özel daha iyi kazancta iyi diyordum ama yıpranıyor insan....

bende 27 yasındayım bekar yazınca sasırdım oglun kac yasında ama olsun calısırsak belkı olur dımı ama ınanmak gerek en onemlısı

bende varım..2010 haziranda liseden mezun olup, eylülde sınava giricem.. bolum tıbbi laboratuvarr.ekimden beri dersaneye gidiyorum.

nasıl calısıyorsunuz kızlar ? bana yöntem filan önerin .. ilk girişim olucak.78-80 gibi bi puan alabilirsem eğer son girisim olur :)))

slm ben birde nobel yayınlarını duydum genelde o kitaptaki konular ve anlatımla benzer sorular çıkıyormuş ama daha araştırmadım..

merhaba arkadaşlar bende bu sene açıköğretim istiyorum nisandaki sınava giricem aynı zamanda kpss ye de girmek istiyorum ama daha önce hiç girmediğim için hiçbir bilgim yok kpss de hangi derslerden kaç soru çıkıyor soruların niteliği nasıl hiç bilmiyorum nisandan sonra onada çalışmaya başlarım biraz öss ye benziyodur nihayetinde değil mi? ha bi de kaç puan almak gerekiyor? belki bilgi vermişinizdir ama bütün sayfaları okumadım:kedi::kedi:

nobel yayınlarını bizim hocalarda cok övüyolar :)

canım genel yetenek + genel kültür bölümü var.
genel yetenekte:türkçe ve mat. var. 37şer soru.
genel kültürde :tarih , coğrafya ve vatandaşlık var. güncel bilgilerde soruluyor.
tercih ediceğn alana göre puanlama değişiyo caım.örneğin biz laboratuvarcılar 75le atanabiliyoruz..
umarm yardmcı oalbilmişimdir.

teşekkür ederim canım saol yani 37+37 toplam 74 soru oluyor heralde öyleyse azmış 75le de atanılabiliyorsa olabilecek bi durum çok korkmadım ben daha önce olmaz yapamam deyip hiç girmemiştim ama bu sene bi güvenim var kendime inşallah deneyecegim bu sene şansımı olmazsada bu sene bi sınavı tanımış olurum sonra tekrar denerim

kızlar bende gircem bu sene sınava allah herkesin gönlüne göre versin benimde mezun olalaı 9 sene oldu coğu bilgi gitti kafamdan umarım zorlanmam birbirimize destek olalım olurmu takıldığımız sorularda yardımcı olursak bu işin üstesinden gelicemizi umuyorum herkese bol şanş canlarım :)))

Matematikden kaç netim olması lazım.. yada şöyle söyleyim, her dersten kaç soru yaparsam 75 puan alabilirim.

Birde şunu duydum ben, soruların zorluk derecelerine göre puanlama oluyormuş.
Mesela genelde o soruya az doğru cvp verilmişse . O sorunun puanı yüksek oluyormuş.
Bilmem anlatabildim mi? :bbo:... bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…